DigiTalentPro – Asiantuntijoita nopeasti ja joustavasti räätälöidyllä koulutuksella

Puuttuuko teidän organisaatiosta vielä IT-osaamista, verkkokaupan tai digimarkkinoinnin ammattitaitoa, sähköisen taloushallinnon tai IT-infran asiantuntemusta?

Näihin ja muihin resurssitarpeisiinne löydämme motivoituneita kandidaatteja, jotka ovat innokkaita lähtemään uudelle uralle.

Ohjelman osallistujat työskentelevät 5 kk kokopäiväisesti yrityksessänne ja saavat 10 päivän asiantuntijakoulutuksen ja mahdollisuuden syventää osaamistaan omatoimisen opiskelun avulla.

 

Riskitön rekrytointitapa yrityksille

  • Säästä aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta, kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja lisäksi osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen.
  • Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. Ohjelma on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen.
  • Riskittömämpi ja kustannustehokkaampi rekrytointikanava (ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus).

 

Räätälöity asiantuntijakoulutus

Osaajalle räätälöidään kouluttajakumppaneidemme Sovelton ja Tieturin (osa MIF:iä) sekä meidän Saranen Consultingin muusta laajasta kurssitarjonnasta sopiva koulutuspaketti.

Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi tehdään viiden kuukauden mittainen koulutussopimus riippuen lisäkoulutustarpeesta.

Ota yhteyttä

laura_strom_640x640

Laura Ström

Project Manager
laura.strom@saranen.fi
040 529 2826

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!