Tulevaisuuden pilvipalveluosaajia yrityksenne tarpeisiin

Google Cloud Platform RekryKoulutuksen kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan pilvipalveluiden asiantuntijan helposti ja mutkattomasti.

Liiketoiminnan kehityksestä on vaikea puhua ilman pilviteknologiaa ja modernia IT-osaamista. Aihe on yhä ajankohtaisempi etenkin nyt, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan ja pilvipalvelujen rooli arjessamme on kasvanut räjähdysmäisellä vauhdilla. Kasvun keskellä uusista IT-asiantuntijoista  on huutava kysyntä, mutta mistä löytää kasvuhaluiset tekijät?

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Uudenmaan alueella järjestettävän Google Cloud Platform RekryKoulutuksen kautta yrityksenne voi rekrytoida uusia IT-alan osaajia monipuolisiin kehitystehtäviin. Ohjelmaan valitut tekijät saavat käsiinsä tuoreimmat tiedot ja taidot alan parhaiden asiantuntijoiden kouluttamina ja ovat valmiita kasvattamaan liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla yrityksessänne merkittävällä tavalla.

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen pilvikonsultoinnin, tietojärjestelmien ja IT-konsultoinnin parista, johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Voitte löytää osaajan esimerkiksi seuraaviin rooleihin:

  • Järjestelmäasiantuntija
  • Cloud Consultant
  • Cloud Specialist
  • System Specialist
  • Cloud Engineer
  • Service Desk Specialist
  • Projektipäällikkö

Ohjelma järjestetään yhteistyössä Sarasen, Google Suomen, TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat erittäin tutuiksi.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus dataan pohjautuvaa digimarkkinointia kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Ota yhteyttä

maarit-sapman

Maarit Sapman

Project Manager
maarit.sapman@saranen.fi
050 017 1056
Janne-Länsisyrjä_640x640-1

Janne Länsisyrjä

Project Manager
janne.lansisyrja@saranen.fi
040 543 1684

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!