Rekrytoi osaajia terveysteknologian pulssilta

HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksellenne tulevaisuuden terveysteknologian teknisiin tai kaupallisiin tehtäviin.

Suomalainen terveysteknologiaosaaminen on maailman kärkitasoa. Alan tuotevienti on Suomessa vahvassa nousussa ja kysyntä erilaisille terveydenhuollon laitteille ja palveluille on muuttunut digitalisaation sekä uusien teknologioiden myötä mittavasti.

Uusien asiantuntijoiden kouluttaminen alalle on tärkeää yritysten menestymisen kannalta ja kovan kasvun keskellä tulevaisuuden terveysteknologian ammattilaisia saattaakin olla haastava löytää. Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueilla järjestettävä HealthTech Academy auttaa yritystänne löytämään riveihinne oikeat tekijät, jotta voisitte siirtyä liiketoiminnan kasvun suunnittelusta toteutukseen mahdollisemman helposti. HealthTech-alan vienti kasvaa, mutta kasvua hidastavat pullonkaulat, lue lisää täältä!

Kerromme mielellämme lisää maaliskuussa alkavasta HealthTech Academy -ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Kuuden kuukauden mittaisen HealthTech Academy -koulutusohjelman kautta valitut osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne, ja saavat samalla kattavan ja ainutlaatuisen koulutuksen alan johtavilta asiantuntijoilta. Koulutusohjelma antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa terveysteknologia-alan tehtävissä ja ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla teknisillä ja liiketoimintalähtöisemmillä taustoilla. Hakijoina on myös mm. bioinformatiikan tai molekyylibiologian koulutuksen omaavia henkilöitä, labra-ammattilaisia ja farmaseutteja.

Ohjelman kautta on hyvä etsiä osaajaa rooliin kuin rooliin, sillä koulutuksemme kautta osaajat saavat tärkeää toimialatuntemusta. Aiemman toteutuksen osallistujat ovat työskennelleet mm. regulaatio-traineen, myynnin ja markkinoinnin, huoltoteknikon, softakehittäjän tai -testaajan, laatuasiantuntijan tai -päällikön, tuotekehityksen, teknisen kehityksen sekä analytiikan rooleissa.

Kehittyvä teknologia vaatii uusia taitoja

Terveysteknologia-alalla hyödynnetään aktiivisesti uusia teknologioita, kuten IoT:tä, tekoälyä ja robotiikkaa. Alan keskeiset regulaatiot (MDR-asetus) ja uudet lainsäädännöt vaikuttavat myös omalta osaltaan palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävästi. Edellä mainitut aihealueet korostuvatkin HealthTech Academyssa koko koulutusohjelman ajan.

Koulutussisällöt pyritään rakentamaan niin, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin rekrytoivien yrityksien tarpeita, avoimien roolien vaatimuksia ja tulevaisuuden kasvutavoitteita. Mukana suunnittelussa ovat olleet niin terveysteknologiayritykset kuin HealthTech Finland ry. Koulutussisältö koostuu kokonaisuudessaan mm. seuraavista aihealueista:

 • Terveysteknologia-alan toimintaympäristö ja ekosysteemi
 • Johdatus data-analytiikkaan
 • Analytiikka ja strateginen ajattelu
 • Terveysteknologia-alan innovaatioiden tuotteistaminen ja kaupallistaminen
 • Laadunhallintajärjestelmät
 • Terveysteknologia toimialana ja erikoissääntely
 • Myynti terveysteknologia-alalla
 • GDPR, Tietosuoja ja toimialan immateriaalioikeudet
 • Liiketoiminnan palvelumuotoilu
 • Tuotekehitysprojektin hallittu läpivieminen
 • IoT
 • Lääkinnällisten laitteiden markkinoille vienti
 • Lean -perusteet

Neljä hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus terveysteknologia-alaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Ota yhteyttä

Iina_Bergqvist-640x640

Iina Bergqvist

Project Manager
iina.bergqvist@saranen.fi
044 460 2165

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Tuotekehitys, laadunvarmistus

Oppiminen-kasvu

Uusimmilla alan taidoilla varustettu osaaja monipuolisiin tuotepuolen tehtäviin. 

Projekti- ja kehitystehtävät

SEO-SEM

Tuoreinta osaamista erilaisiin projekti- ja kehitystehtäviin. 

Tutkimus-, laite- ja laboratoriotehtävät

Asiantuntija

Osaajia mm. hoito-, tutkimus-, labratyön, laitehuollon tai mm. mekaniikan pariin.

Myynti ja markkinointi

Yleinen markkinointi

Laita ideat tuottamaan tulosta - uusia alan osaajia erilaisiin myynnin ja markkinoinnin tehtäviin.