Kaikki ohjelmat

Integration & API Academy

Rekrytoi joustavasti osaajia erilaisiin ohjelmistotehtävien ja rajapintojen asiantuntijarooleihin

Alan tuoreinta asiantuntijaosaamista joustavalla ja tarpeisiin mukautuvalla rekrytoinnilla

Etsittekö uutta ohjelmisto-, API tai IT-osaamista tiimiinne? Pohditteko järkevämpiä tapoja uuden osaamisen rekrytoimiselle? Koulutusohjelmamme kautta voitte löytää seuraavan ohjelmisto- ja integraatioasiantuntijanne helposti ja joustavasti.

Sarasella rekrytointi tehdään järjellisen helpoksi. Ota yhteyttä – etsitään teille yhdessä seuraava avaintekijänne!

Integration & API Academy vastaa alan suureen asiantuntijakysyntään tarjoamalla joustavan tavan uuden osaamisen rekrytoinnille. Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät mutkattomalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin säädöt ja sudenkuopat samalla minimiin. Lopputuloksena saatte työtehtäviinne valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan tuorein tietotaito.

Voitte löytää kauttamme uuden osaajan monipuolisiin ohjelmisto- ja järjestelmäkehityksen, ohjelmistosuunnittelun ja -määrittelyn, pilviteknologioiden ja tietojärjestelmien kuin myös konsultti ja projektitehtävien pariin.

Kerromme mielellämme lisää kesäkuussa alkavasta ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Monta hyvää mahdollisuutta tarttua tilaisuuteen

Rekrytoiva koulutusohjelma vastaa uusien osaajien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Miten koulutusohjelma toimii sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen ohjelmistosuunnittelun, järjestelmärajapintojen, integraatioiden ja pilviteknologioiden aihealueista Suomen johtavien asiantuntijoiden kouluttamana.

Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

 • Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille. Sitoudutte ohjelmaan vasta oikean henkilön löydyttyä. 

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

 • Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

 • Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

  Ohjelman koulutuskumppanina toimii alan huippuorganisaatio Osaango.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

 • Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus ohjelmistosuunnittelua, järjestelmäkehitystä ja integraatioita kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Integration & API Academya antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa tehtävissä, ja ohjelmaan hakeekin osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne! Voitte löytää uuden tekijän mm. seuraaviin tehtäviin:

 • API-kehittäjä
 • Rajapintakehittäjä
 • Ohjelmistosuunnittelija
 • Järjestelmäasiantuntija
 • Integraatioinsinööri
 • Integraatiokoordinaattori
 • Integraatiokonsultti
 • Myynnin tuki
 • Projektipäällikkö

Ohjelma koostuu yhteensä 20–25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten avulla. Koulutuksista saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:

 • Kokonaisarkkitehtuuri ja integraatiostrategia
 • Pilviteknologiat integraatioiden näkökulmasta
 • Integraatioteknologiat ja -työkalut
 • API-rajapinnat ja APIen hallinta
 • Tietoliikenne, tietoturva, salaus ja autentikointi
 • Onnistuneen integraation menestystekijät
 • Liiketoimintaymmärrys ja API-talous

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi integraatioiden- ja API-rajapintojen avaintekijä!

Ota yhteyttä

Hanna_Hovila_640x640

Hanna Hovila

Project Manager
hanna.hovila@saranen.fi
050 323 9545

Haluatko kuulla lisää koulutusohjelman vaikutusmahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - etsitään yhdessä seuraava avaintekijänne!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Ohjelmisto- ja järjestelmäkehitys

ohjelmistokehitys-icon

Suunnittelu- ja määritystehtävät

tietokanta-icon

Pilviteknologiat & tietojärjestelmät

cloud-data-icon

Konsultti- ja projektitehtävät

ecommercepro-icon-consultant

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi avaintekijänne!

Katso vastauksia työnhakijoiden usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.