IoT & Embedded Systems Academy

Rekrytoi tuleva IoT- ja sulautettujen järjestelmien asiantuntija joustavalla tavalla

Löydä yrityksellesi uusi avaintekijä koulutusohjelmasta

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta voitte rekrytoida yrityksellenne uuden IoT- ja sulautettujen järjestelmien avaintekijän mutkattomasti, juuri teidän kaavailemaan rooliinne.

Syntyneeseen IoT- ja sulautettujen järjestelmien uusien asiantuntijoiden kovaan kysyntään lähdetään vastaamaan Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueilla tänä keväänä käynnistyvän IoT & Embedded Systems Academyn avulla. Lue lisää tarkemmin ja ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan ohjelman kontaktihenkilöön ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Ainutlaatuisen koulutuksen kautta osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Koulutusohjelma tarjoaa joustavan konseptin uusien henkilöiden löytämiseen, kouluttamiseen ja rekrytointiin. Koulutusohjelman ajan valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne sekä osallistuu yhteisiin koulutuspäiviin (noin 35-40 koulutuspäivää). Koulutuspäivät tarjoavat laadukkaan, työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen alan johtavilta kouluttajilta.

Koulutussisällöt pyritään rakentamaan niin, että ne vastaisivat mahdollisimman hyvin ohjelmaan osallistuvien yrityksien tarpeita, avoimien roolien vaatimuksia sekä tulevaisuuden kasvutavoitteita. Näin voitte löytää uuden osaajan juuri teidän kaavailemaan rooliinne. Uudet osaajat voivat työskennelleet esim. seuraavissa rooleissa:

  • HW Test Specialist
  • HW Designer
  • Embedded Systems Engineer
  • Software Developer
  • IoT Specialist
  • Embedded Solutions Specialist
  • Programmer
  • Technical Project Manager

Neljä hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IoT:tä ja sulautettuja järjestelmiä kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan ohjelman kontaktihenkilöön ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

Harri_Schroderus_640x640

Harri Schroderus

Competence Lead
harri.schroderus@saranen.fi
050 540 2735
Pauliina_Harrivaara-650x650

Pauliina Harrivaara

Business Development Manager
pauliina.harrivaara@saranen.fi
040 829 7175

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta ja rekrymahdollisuuksista?

Ota yhteyttä - löydetään yhdessä teille seuraava avaintekijänne!