Isännöintialan RekryKoulutus

Info

Osaamisalue Taloushallinto
Paikkakunta Pohjois-Savo
Työnhakijoiden hakuaika syyskuu - lokakuu 2020
Koulutuksen kesto 5 kk
Koulutusohjelman ajankohta lokakuu 2020 - maaliskuu 2021

Rekrytoi yrityksellesi isännöinnin tuleva ammattilainen

Isännöintiala muuttuu ja uusia tekijöitä tarvitaan alalle kipeästi. Pohjois-Savon alueen yrityksille suunnatun koulutusohjelmamme kautta voitte rekrytoida yrityksellenne alan tuoreimmilla tiedoilla ja taidoilla varustetun isännöintialan osaajan helposti ja joustavasti.

Kiinteistöalan kehittyminen, asiakastarpeiden monipuolistuminen ja kasvava digitalisaatio muokkaavat isännöintialaa uuteen suuntaan, mikä kysyy tulevilta isännöinnin ammattilaisilta uudenlaisia taitoja. Uusien osaajien kasvattaminen alalle on tärkeää ja työntekijöiden löytäminen voikin ajoittain olla haastavaa. Kehityksen keskelle tarvitaan tekijöitä, joilla on hallussaan ajan tasalla oleva ammattitaito.

Pohjois-Savon alueella Isännöintiliiton kanssa yhteistyössä toteutettava rekrytoiva koulutusohjelmamme onkin loistava väylä löytää yrityksellenne uusi osaaja!

Tervetuloa Kuopiossa 18.8.2020 järjestettävään aamiaistilaisuuteen kuulemaan lisää ohjelman järjestäjiltä! Tilaisuudessa mukana Sarasen, Isännöintiliiton sekä Swecon asiantuntijat. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 10.8. mennessä. 

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön – kasvatetaan yhdessä teille tulevaisuuden isännöinnin ammattilainen!

Isännöintialan ammattilaisia ainutlaatuisen koulutuksen kautta

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa joustavan konseptin uusien henkilöiden löytämiseen, kouluttamiseen ja rekrytointiin. Viiden kuukauden mittaisen ohjelman kautta valitut osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne, ja saavat samalla kattavan ja ainutlaatuisen isännöintialan koulutuksen alan johtavilta asiantuntijoilta.

Ohjelman yksi suurimmista eduista onkin se, että osallistujat pääsevät hyödyntämään oppimaansa suoraan käytännön työtehtävissä yrityksessänne. Koulutusohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Isännöintiliiton, Helsingin ja Kuopion alueen kauppakamarin sekä Swecon kanssa. Koulutukset järjestetään Kuopiossa. 

Alan vaatimukset kehittyvät muuttuvan arjen mukana

Kun kiinteistöala ja arki ympärillämme kehittyy, isännöinnin on vastattava kehitykseen entistä monipuolisemmalla otteella. Vankan kiinteistöpuolen ja hallinnon asiantuntijuuden lisäksi tekijöiltä kysytään entistä enemmän asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä valmiutta muokata toimintaa digilähtöisemmäksi. Koulutusohjelman sisältö onkin rakennettu niin, että se tukisi mahdollisimman hyvin ohjelmaan osallistuvien yrityksien tarpeita sekä isännöintialalla tapahtuvaa kehitystä. Koulutuksessa tullaan käsittelemään mm. seuraavia aiheita:

  • Isännöinnin toimintaympäristö (sopimusasiat, asiakirjakäytännöt, asiakaspalvelu, viestintä & asukashallinta, isännöinnin vuosikello)
  • Asunto-osakeyhtiön isännöinti (hallinto, lainsäädäntö, kokouskäytännöt, taloudenhoito, toiminnallinen ylläpito)
  • Kiinteistönhoito ja korjausrakentaminen (korjaushankkeet, energia-asiat, rahoitussuunnittelu, kiinteistön tekninen elinkaari)
  • Taloushallinto ja kiinteistökirjanpito (tilinpäätös & verotus, kirjanpito, lainat & vakuudet, vastikkeet, talousarviot)
  • Uudiskohteen isännöinti (sopimusasiat, kohteen vastaanotto, rakennusaikainen ja käytönaikainen hallinto)
  • Isännöintityön kehitys (suunnitelmat & kehityskohteet)

Neljä hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 5 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus isännöintialaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden osaaja!

Ota yhteyttä

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Johanna Vartiainen Saranen Consulting

Johanna Vartiainen
Project Manager
050 466 1838
johanna.vartiainen@saranen.fi