Löydä yrityksellesi uusi digimarkkinoinnin tai analytiikan avaintekijä!

Marketing & Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntijan helposti ja mutkattomasti.

Data-analytiikka on läsnä kaikkialla digimarkkinoinnissa aina luovasta suunnittelutyöstä tekniseen toteutukseen. Uusia osaajia tarvitaan alalle kipeästi, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Mutta mistä löytää kasvuhaluiset tekijät?

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa yhteistyössä toteutettava työvoimakoulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa.

Lue blogistamme miten Hobby Hall löysi uuden digimarkkinoinnin avaintekijän ohjelmamme kautta. 

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Lokakuussa alkava Marketing & Analytics Academy - A Grow with Google program -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa digimarkkinoinnin ja data-analytiikan asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen digimarkkinoinnin ja data-analytiikan aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön. Grow with Google -ohjelman kanssa yhteistyössä järjestettävä koulutus takaa, että digimarkkinoinnille elintärkeät Google-työkalut ja -ekosysteemi tulevat erittäin tutuiksi.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus dataan pohjautuvaa digimarkkinointia kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Ohjelma antaa osallistujilleen valmiudet työskennellä erilaisissa digimarkkinoinnin ja analytiikan tehtävissä ja ohjelmaan osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka! Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Data Scientist
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Paid Social Specialist
 • Content Specialist / Coordinator

Koulutusohjelma koostuu noin 25 koulutuspäivästä, joiden aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muun opiskelun avulla. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan laajasti dataan pohjautuvaan markkinointiin ja tekemään useita Googlen sertifikaatteja.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:

 • Verkkoanalytiikka (sis. Google Analytics, Tag Manager)
 • SEO & SEM (Google Ads)
 • Datan visualisointi (Data Studio)
 • Markkinoinnin automaatiot & Growth Hacking
 • Myynnin mallintaminen
 • Maksettu SoMe & sisältömarkkinointi
 • Markkinoinnin strateginen suunnittelu ja mittaaminen

Etsittekö yrityksellenne uutta digimarkkinoinnin ja analytiikan avaintekijää? Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

anni-jarvinen

Anni Järvinen

Project Manager
anni.jarvinen@saranen.fi
044 792 2395

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!