Marketing & Analytics Academy

Löydä uusi markkinoinnin analytiikan osaaja joustavalla tavalla

Löydä yrityksellesi uusi digimarkkinoinnin tai analytiikan avaintekijä!

Marketing & Analytics Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yrityksenne seuraavan digimarkkinoinnin ja analytiikan asiantuntijan helposti ja mutkattomasti.

Data-analytiikka on läsnä kaikkialla digimarkkinoinnissa aina luovasta suunnittelutyöstä tekniseen toteutukseen. Uusia osaajia tarvitaan alalle kipeästi, kun markkinat ja uudet teknologiat muuttavat jatkuvasti muotoaan. Mutta mistä löytää kasvuhaluiset tekijät?

Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin huolet ja sudenkuopat minimiin. Lopputuloksena saatte riveihinne työtehtäviin valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Sarasen kanssa yhteistyössä toteutettava työvoimakoulutus on osa Grow with Google -ohjelmaa.

Lue blogistamme miten Hobby Hall löysi uuden digimarkkinoinnin avaintekijän ohjelmamme kautta. 

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Lokakuussa alkava Marketing & Analytics Academy - A Grow with Google program -rekrytoiva koulutusohjelma vastaa digimarkkinoinnin ja data-analytiikan asiantuntijoiden kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla.

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen digimarkkinoinnin ja data-analytiikan aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.


Etsittekö yrityksellenne uutta digimarkkinoinnin ja analytiikan avaintekijää? Ota yhteyttä ja tule mukaan valitsemaan teille tulevaisuuden kyky!

Ota yhteyttä

jyri-pitkanen-800x800-1

Jyri Pitkänen

Project Manager
jyri.pitkanen@saranen.fi
044 460 2160

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Uuden ajan rekrytointia - koulutusohjelman selvät hyödyt

Mutkatonta ja ripeää

Aikaa

Rekrytoinnin alustavat arvioinnit, esivalinnan, hakijakampanjat sekä paperityöt hoidamme me – säästätte aikaa ja energiaa.

Mukautuvaa rekrytointia

Oppiminen-kasvu

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida osaajia erilaisiin ja eritasoisiin rooleihin, aina tarpeeseenne mukautuen.

Uusin osaaminen yrityksellesi

Koulutusta

Markkinan kärkikumppanit kouluttavat kandidaattinne, ja hän tuo yritykseenne mukanaan alan tuoreimmat taidot.

Kiireetön päätös työsopimuksesta

Työsopimus -uusi työ

Ennen lopullista rekrytointipäätöstä varmistutte hakijan kanssa käytännön työssä, että sovitte toisillenne.

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus markkinointia ja analytiikkaa kohtaan sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teidän tarpeeseen

Ohjelma antaa osallistujilleen valmiudet työskennellä erilaisissa digimarkkinoinnin ja analytiikan tehtävissä ja ohjelmaan osaajia monenlaisilla taustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelmamme kautta oikean tekijän juuri yrityksenne kaavailemaan rooliin – olipa kyseessä junior- tai senior-tason paikka! Valitsemanne henkilö voi työskennellä yrityksessänne esimerkiksi seuraavien tehtävien parissa:

 

 • Digital Marketing Specialist
 • SEO / SEM Specialist
 • Web Analyst
 • Data Scientist
 • Growth Hacker
 • Marketing Coordinator / Manager
 • Digital Planner
 • Paid Social Specialist
 • Content Specialist / Coordinator

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjelma koostuu noin 30 tietopuolisesta koulutuspäivästä, jonka aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muun opiskelun avulla. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutustumaan laajasti dataan pohjautuvaan markkinointiin ja suorittamaan Googlen sertifikaatteja.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aihealueita:

 

 • Verkkoanalytiikka (sis. Google Analytics, Tag Manager)
 • SEO & SEM (Google Ads)
 • Datan visualisointi (Data Studio)
 • Markkinoinnin automaatiot & Growth Hacking
 • Myynnin mallintaminen
 • Maksettu SoMe & sisältömarkkinointi
 • Markkinoinnin strateginen suunnittelu ja mittaaminen