Microsoft Azure Akatemia

Rekrytoi osaajia joustavasti Cloud, Infra, Data tai AI-tehtäviin

Löydä yrityksellesi uusi Microsoft-asiantuntija Azure Akatemian kautta!

Microsoft Azure Akatemian kautta voitte löytää yrityksenne seuraavan pilvipalvelu- tai data-asiantuntijan helposti ja joustavasti. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä yrityksenne seuraava avaintekijä!

Microsoft Azure Akatemia vastaa alan suureen asiantuntijakysyntään tarjoamalla joustavan tavan uuden osaamisen rekrytoinnille. Koulutusohjelmamme auttaa yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät mutkattomalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin sudenkuopat samalla minimiin. Lopputuloksena saatte työtehtäviinne valmiiksi perehdytetyn asiantuntijan, jolla on osaamisalan viimeisin tietotaito.

Voitte löytää kauttamme uuden Microsoft Azure -osaajan monipuolisiin cloud-, infra-, data tai AI-tehtäviin. Kerromme mielellämme lisää maaliskuun lopussa alkavasta ohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Ota meihin yhteyttä kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Microsoftin, Sarasen ja Uudenmaan ELY:n kanssa yhteistyössä järjestettävä Microsoft Akatemia on jo kymmenes laatuaan. Kuuden kuukauden mittaisen ohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ohjelman jälkeen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Voitte löytää uuden osaajan joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Cloud Specialist
  • System Specialist
  • Cloud Developer
  • Cloud Architect
  • Cloud Engineer
  • Service Desk Talent

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit virtuaalisesti toteutettavien etähaastatteluiden kautta henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

3. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit noin 20 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön. Ohjelman osallistujat pääsevät suorittamaan ohjelman aikana joko Azure Admin tai Azure Data Engineer -sertifikaatin.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus pilvipalveluita, tietojärjestelmiä ja data-analytiikkaa kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Osaajia juuri teille

Microsoft Akatemian kautta voitte löytää juuri teille sopivan henkilön, jolla on kyvykkyyksiä, motivaatiota ja potentiaalia kehittyä kaipaamaksenne osaajaksi.

Miksi Microsoft haluaa olla aloittamassa Microsoft Akatemiaa?
Digitalisaatio tuottaa IT-alalle paljon uusia tarpeita, sellaisiakin, joihin ei olla yrityksissä vielä varauduttu. Toki, markkinoilta löytyy paljon hyvääkin osaamista tiettyihin tasoihin, mutta osaamisen pitää siirtyä ja kasvaa erityyppiseksi, kun tehdään uudenlaisia digitaalisia palveluita. Vanhankin osaamisen täytyy kehittyä uusiin suuntiin. Uudenlaiset palvelut synnyttävät kysyntää sinne, missä ei vielä ole niin paljon osaajia.

Mikä on Microsoft Akatemian tavoite?
Päätavoite on päivittää henkilön osaaminen ja ammattitaito nykypäivän tasolle pilvipalveluissa ja tietenkin työllistyä suomalaiseen kumppanikenttään.

Mistä Microsoft Akatemia rakentuu?
Microsoft Akatemia koostuu parhaimpien kouluttajien teoriaosuuksista ja koulutuksista, joissa käydään läpi mitä Microsoftin teknologiat ovat ja mitä niillä tehdään, mutta mikä tärkeintä, käytännön työstä, jossa ollaan mukana projekteissa ja sen kautta opitaan.

Antti Alila, liiketoimintajohtaja Microsoft-pilvialustat

Ota yhteyttä

Nina_Sarkki-640x640

Nina Sarkki

Project Manager
nina.sarkki@saranen.fi
044 460 2044

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta? Ota yhteyttä!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Cloud & Infra

ms-academy-icons-300x300-infra

Tietojärjestelmät, pilvi-infrastruktuurit ja Azure pääkäyttäjätehtävät. Cloud ja infra-tekijät pääsevät suorittamaan ohjelman aikana Azure Admin -sertifikaatin.

Data & AI

ms-academy-icons-300x300-cloud

Etsittekö tekijää, joka saa datan juoksemaan tehokkaasti? Data-analytiikka ja AI-tehtäviin suuntaavat tekijät pääsevät suorittamaan Azure Data Engineer -sertifikaatin.

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota meihin lomakkeella yhteyttä tai soita suoraan ohjelman yhteyshenkilöille ja kerro yrityksenne tarpeista lisää! Mietitään yhdessä, millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!