Microsoft Akatemia

Info

Osaamisalue Myynti ja markkinointi
Paikkakunta Uusimaa
Työnhakijoiden hakuaika
Koulutuksen kesto 6 kk
Koulutusohjelman ajankohta

Onko teillä tarvetta löytää motivoituneita uusia osaajia Microsoftin teknologioiden pariin?

Keväällä 2020 käynnistyy jo seitsemäs Microsoftin ja Sarasen yhteistyössä järjestämä Microsoft Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma! Kartoitamme parhaillaan resurssitarpeita Microsoft Azure Infra ja Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) osa-alueiden parista. Kuulemme myös mielellämme muista tarpeista joita teillä on Microsoft -teknologioiden kentässä. Pyrimme rakentamaan koulutussuuntauksia niin, että ne vastaisivat yritysten ajankohtaisiin resurssitarpeisiin!

Kerromme mielellämme lisää tulevan kevään Microsoft Akatemiasta ja kuulemme tarkemmin resurssitarpeistanne. Mietitään yhdessä, minkälaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan! Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Mikä on Microsoft Akatemia?

Kuuden kuukauden mittaisen Microsoft Akatemian kautta yritykset voivat rekrytoida ja kouluttaa uusia Microsoft teknologioiden osaajia monipuolisiin teknisiin ja kaupallisiin tehtäviin. Osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne, ja saavat samalla kattavan ja ainutlaatuisen koulutuksen alan johtavilta asiantuntijoilta.

  • Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnoista satojen hakijoiden joukosta. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta sopivan henkilön löydyttyä.
  • Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.
  • Saatte todennettua Microsoft-ekosysteemin osaamista: Kaikilla ohjelmaan osallistuvilla hakijoilla on mahdollisuus suorittaa Microsoft-teknologioiden sertifiointitesti. Testivaihtoehtoja on tarjolla useita, ja valinta tarkentuu työskentelyroolin tarpeiden ja hakijan taustan mukaan.

 

Osaajia juuri teidän tarpeeseenne

Microsoft Akatemia -ohjelman kautta voitte löytää tarpeeseenne sopivan henkilön, jolla on toivomanne aiempi työkokemus ja/tai koulutus, tehtäviin sopiva työpersoona sekä motivaatio ja halu kehittyä tulevaisuuden Microsoft-asiantuntijaksi.

 

Miksi Microsoft haluaa olla aloittamassa Microsoft Akatemiaa?

It-alalla digitalisaatio tuottaa nykyisin muutenkin paljon tarpeita, eri tyyppisiä osaamisille mitä markkinoille tänä päivänä löytyy. Paljon löytyy markkinoilta toki hyvääkin osaamista tiettyihin tasoihin, mutta osaamisen pitää siirtyä ja kasvaa erityyppiseksi, kun tehdään uudenlaisia digitaalisia palveluita. Vanhankin osaamisen täytyy kehittyä uusiin suuntiin. Uudenlaiset palvelut synnyttävät kysyntää sinne, missä ei vielä ole niin paljon osaajia.

Mikä on Microsoft Akatemian tavoite?

Päätavoite on päivittää henkilön osaaminen ja ammattitaito nykypäivän tasolle pilvipalveluissa ja tietenkin työllistyä suomalaiseen kumppanikenttään.

Mistä Microsoft Akatemia rakentuu?

Microsoft Akatemia koostuu parhaimpien kouluttajien teoriaosuuksista ja koulutuksista, joissa käydään läpi mitä Microsoftin teknologiat ovat ja mitä niillä tehdään, mutta mikä tärkeintä, käytännön työstä jossa ollaan mukana projekteissa ja sen kautta opitaan.

Antti Alila, liiketoimintajohtaja Microsoft-pilvialustat

Ota yhteyttä

Oletko työnhakija?

Tutustu ohjelmaan

Katso kaikki avoimet koulutukset

Ohjelmakalenteriin

Kokemuksia Sarasesta

09.01.2020 — Hakijoiden kokemuksia

Riskin ottaminen johti huipputyöpaikkaan

”Kun joku tarjoaa tilaisuutta, siihen kannattaa tarttua. Ikinä ei voi tietää, mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan”, toteaa Mikael Havia. Hän uskalsi ottaa...

Lue lisää
07.01.2020 — Yritysten kokemuksia

Case Vaimo: Niin sujuvaa rekrytointia, että uusi työntekijä löytyi ennen kuin paikka oli edes auki

Vaimo Finland Oy on kansainvälinen kovassa kasvussa oleva teknologiayritys. Ruotsalaisen yrityksen nimi tulee Ruotsin saamen kielestä, jossa vaimo tarkoittaa...

Lue lisää
16.12.2019 — Yritysten kokemuksia

Case Voicelink: kun rekry onnistuu niin hyvin, että yhden sijasta palkataankin kaksi työntekijää

Global Voicelink GVL Oy on rivakkaa vauhtia kasvava yritys, joka tekee yritysten IT-toiminnoista mutkattomia. Voicelink ottaa tarvittaessa haltuun hankinnat,...

Lue lisää

Jäikö mieleesi vielä kysymyksiä?

Katso usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Henriikka_Leskinen_2017-640x640

Henriikka Leskinen
Project Manager
041 530 5070
henriikka.leskinen@saranen.fi