Smart Testing Academy RekryKoulutus

Rekrytoi joustavasti osaajia erilaisiin testaus- ja ohjelmistotehtäviin

Uuden ajan rekrytointia - löydä testaus-, ohjelmisto tai IT-osaaja joustavasti koulutusohjelmasta

Etsittekö riveihinne motivoitunutta tekijää ottamaan erilaisia IT-tehtäviä haltuun? Tulisiko alan uusimmilla tiedoilla ja taidoilla varustettu tekijä tarpeeseen? Toteuttamamme koulutusohjelman kautta voitte löytää yrityksenne seuraavan testaus-, testausautomaatio tai DevOps-osaajan joustavalla ja mutkattomalla tavalla.

Testaus ja laadukas ohjelmistosuunnittelu on kaiken laadun tae. IT-ala suuntaa kohti kasvua poikkeuksellisista ajoista huolimatta ja uusista alan osaajista on kova kysyntä. Mutta mistä löytää motivoituneet tulevaisuuden avaintekijät, jotka pysyvät kehityksen aallonharjalla?

Smart Testing Academy -rekrytoiva koulutusohjelma auttaa yritystänne löytämään riveihinne juuri teidän tarpeisiinne sopivat testauksen, testausautomaation, DevOpsin tai ohjelmistosuunnittelun osaajat joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin haasteet ja säätämisen minimiin. 

Kerromme mielellämme lisää keväällä alkavasta koulutusohjelmasta ja sen vaikutusmahdollisuuksista juuri teidän yritystänne silmällä pitäen. Ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja kerro yrityksenne tarpeista lisää!

Osaajia juuri teidän kaavailemaan rooliin

Koulutusohjelma vastaa testauspuolen osaajien kasvavaan kysyntään ja uuden osaamisen rekryhaasteisiin mutkattomalla tavalla. Miten koulutusohjelma toimii sitten käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen testauksen, testausautomaation ja DevOpsin aihealueista Suomen johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa.

Academy antaa osallistujilleen erinomaiset valmiudet työskennellä erilaisissa testauksen, testausautomaation tai DevOpsin tehtävissä, ja ohjelmaan hakeekin osaajia monenlaisilla eri koulutus- ja työtaustoilla. Tämän vuoksi, voitte löytää koulutusohjelman kautta oikean tekijän juuri teidän kaavailemaan rooliinne! Aiemmista toteutuksistamme yritykset ovat löytäneet uuden osaajan mm. seuraaviin tehtäviin:

 • Test Engineer 
 • Testausautomaation kehittäjä 
 • Ohjelmistosuunnittelija 
 • Testauspäällikkö 
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti 
 • DevOps-asiantuntija
 • Manuaalitestaaja

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi testaus- ja ohjelmistoalan avaintekijä!

Ota yhteyttä

Essi-Ahonen

Essi Ahonen

Project Manager
essi.ahonen@saranen.fi
044 460 2100

Etsittekö uutta tekijää testaus-, DevOps tai muiden IT-tehtävien pariin? Ota yhteyttä - etsitään yhdessä seuraava avaintekijänne!

Voitte löytää osaajan mm. seuraaviin tehtäviin

Testausautomaatio

robot-framework

Ohjelmistokehitys

Yleinen ohjelmointi

IT-projektitehtävät

Asiantuntija

DevOps

Pilvipalvelut

Tuoreinta osaamista koulutusohjelmasta! Ota yhteyttä - etsitään yhdessä teille uusi avaintekijänne!

Koulutusohjelman monet hyödyt

Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille. Sitoudutte ohjelmaan vasta oikean henkilön löydyttyä. 

Aikaa
Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee 6 kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Oppiminen-kasvu
Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat Smart Testing Academy -koulutusohjelman aikana alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit 20-25 koulutuspäivän myötä, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

Ohjelman aikana uudet tekijät saavat koulutusta alan huipputekijöiltä mm. seuraavista aiheista: 

 • ISTQB Foundation sertifikaattiin valmistava koulutus
 • ISTQB Foundation sertifiointi
 • Testausvälineen valinta ja käyttöönotto
 • Python Robot Frameworkin käyttäjille
 • Robot Framework: perusteet ja jatkokurssi
 • Tietoturvatestaus & suorituskykytestaus
 • DevOps
 • Modernien työelämätaitojen kokonaisuus
Koulutusta
Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus testausta ja koodausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Asiantuntija