Software Academy

Software Development, DevOps, Test Automation

Löydä tiimiisi uusi ohjelmistokehityksen, -testauksen tai DevOpsin avaintekijä

Etsittekö motivoitunutta tekijää ohjelmistokehityksen ja IT-alan tehtäviin? Tulisiko uusi osaaja tarpeeseen esim. front-end tai back-end softakehityksen, ohjelmistotestauksen tai DevOpsin projekteihin?

Software Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voitte rekrytoida yritykseenne tulevan ohjelmistokehityksen osaajan joustavasti ja mutkattomasti.

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa yritysten nykyistä ja tulevaa liiketoimintaa. Osaavat devaajat ja IT-alan asiantuntijat ovat avainasemassa tämän kehityksen keskellä, eikä ajantasaista osaamista ole koskaan liikaa tarjolla.

Koulutusohjelmamme vastaa tähän kasvavaan ohjelmisto- ja IT-osaamiskysyntään auttamalla yritystänne löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivat tekijät joustavalla tavalla, sekä jättämään rekrytoinnin sudenkuopat ja säätämisen minimiin.

Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne tarpeista lisää. Mietitään yhdessä millaisia osaajia voisimme lähteä teille kasvattamaan!

Uuden ajan rekrytointia – monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen

Software Academy -koulutusohjelma tarjoaa loistavan alustan uuden osaamisen rekrytoinnille. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

Kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman kautta valittu osallistuja työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne, saaden samalla kattavan ja ajankohtaisen koulutuksen ohjelmistokehityksen aihealueista alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana. Lopputuloksena saatte taloonne varmasti tuoreinta osaamista valmiiksi perehdytetyn työntekijän kautta, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen koulutusohjelman päätteeksi varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

Software Academy on osa työ- ja ulkoministeriön Talent Boost -ohjelmaa ja se järjestetään yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa.

Koko prosessi on suunniteltu yrityksen kannalta mahdollisimman vaivattomaksi. Koulutusohjelman kautta rekrytointi tarjoaa monta hyvää syytä tarttua tilaisuuteen!

1. Rekrytointi sujuu nopeasti ja vaivatta

Teidän ei tarvitse kirjoitella rekryilmoituksia, vastata puheluihin ja sopia loputtomasti haastatteluja. Huolehdimme hakijoiden esivalinnasta ja pääsette tapaamaan potentiaaliset kandidaatit henkilökohtaisesti etähaastatteluiden kautta. Tapaamisten ja haastatteluiden perusteella valitsette sopivimmat henkilöt juuri teille.

2. Saatte taloon varmasti tuoreinta osaamista

Nopeasti kehittyvällä alalla on erityisen tärkeää, että tietotaito on ajantasaista – tai mielellään edellä aikaansa. Osallistujat saavat alan huippuasiantuntijoilta haltuunsa uusimmat opit, jonka tuovat mukanaan yrityksenne käyttöön.

3. Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia

Valitsemanne henkilö työskentelee kuusi kuukautta kokopäiväisesti yrityksessänne koulutussopimuksella. Tämän jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ilman lisäkustannuksia.

4. Motivoituneet ja kyvykkäät tekijät

Ohjelmaan valittuja osallistujia yhdistää vahva kiinnostus IT-alaa, ohjelmistokehitystä ja -testausta kohtaan, sekä motivaatio kehittää ammattitaitoaan alan parissa. Osallistujien esivalinnassa painotetaankin aiemmin hankitun osaamisen ja alan koulutuksen lisäksi motivaatiota ja kykyä oppia uutta. Tavoitteemme on löytää juuri teidän yrityksenne kasvutarinaa tukevat tekijät!

Useat yritykset ympäri Suomen ovat löytäneet ohjelmisto- ja IT-alan toteutuksiemme kautta riveihinsä uusia ohjelmistokehityksen avaintekijöitä.

Etsitään yhdessä teille uusi ohjelmistokehityksen avaintekijä!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Jukka_Makela_640x640

Jukka Mäkelä

Project Manager
jukka.makela@saranen.fi
044 376 4765

Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöön. Etsitään teille yhdessä uusi avaintekijänne!

Rekrytoi joustavasti mm. seuraaviin tehtäviin

Front-end

software-academy-icons-front-end

Uusia tekijöitä fronttipuolelle: mm. HTML5, CSS, Javascript, React.

DevOps

software-academy-icons-devops

Tulevaisuuden osaajia erilaisiin DevOps-asiantuntijarooleihin. 

Back-end

software-academy-icons-back-end

Devaaja back-end tehtäviin? Koulutussisällöissä mm: JAVA, Rest-rajapinnat, NodeJS.

Test automation

software-academy-test-automation

Uudet tekijät erilaisiin testausautomaation ja robot frameworkin tehtäviin. 

Ohjelmaan hakee osaajia monenlaisilla taustoilla ja voitte löytää tekijän hyvin erilaisiin rooleihin. Koulutusohjelman sisältö on räätälöitävissä yrityksenne tarpeiden mukaisesti.