Rekrytoiva koulutus työnhakijoille

Rekrytoiva koulutus työnhakijoille

Rekrytoiva koulutusohjelma vie sinut kohti unelmiesi työpaikkaa

Haluatko päivittää osaamistasi tai kouluttautua uusiin tehtäviin? Kiinnostaako ura alalla, joiden työntekijöistä on kova kysyntä? Hae nyt rekrytoivaan koulutusohjelmaan!

Rekrytoiva koulutusohjelma on uusi tehokas tapa työllistyä halutulle alalle. Pääset heti käytännön töihin yhteistyöyritykseen ja saat korkeatasoista lähiopetusta Suomen parhailta kouluttajilta.

Saranen Consultingin rekryohjelmat ovat mainio vaihtoehto, jos haluat päästä töihin ja koulutukseen kasvavalle alalle tai kasvuyritykseen.  Rekrytoivassa koulutusohjelmassa (kuten F.E.C. & RekryKoulutus) työnantajat valitsevat tavoiterooliinsa sopivat työnhakijat ja tekevät heidän kanssaan koulutussopimukset. Koulutussopimus on voimassa rekrytoivan koulutusohjelman aikana ja sen tavoitteena on työsuhteen solmiminen. Kaikkien toteuttamiemme rekryohjelmien työllistämiskeskiarvo on 86%. Jos tällä hetkellä ei ole avoinna hakuja sinua kiinnostaviin tehtäviin, voit jättää avoimen hakemuksen tästä. Kerro aina hakemuksessasi laaja-alaisesti kokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Täsmäkoulutusta halutuille aloille

Kyseessä on täsmäkoulutus sellaisille uusille työelämän osaalueille, joiden osaajista on pulaa. Esimerkiksi nopea digitalisaatio luo tarvetta aivan uudenlaisille ammattilaisille. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa saat ajankohtaisen asiantuntijakoulutuksen, jolla on kysyntää työmarkkinoilla.

Koulutukset sopivat sekä vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa ammattiosaamistaan.

Hyvä keino saada töitä, vuodessa 500 uutta työpaikkaa

Saranen Consulting on toteuttanut tähän mennessä yli 100 rekrytoivaa koulutusohjelmaa, joiden kautta yli 2500 osaajaa on löytänyt uuden vakituisen työpaikan. Luomme yhdessä asiakkaidemme ja työhallinnon kanssa vuosittain 500 uutta vakituista työpaikkaa. Moni on saanut koulutusohjelmasta myös väylän nopeampaan urakehitykseen.

Tavoitteena vakituinen työpaikka

Ohjelman tavoitteena on vakituinen työsopimus sinun ja yrityksen välillä koulutusohjelman päätyttyä. Pyrimme löytämään sinulle mielenkiintoasi vastaavan yrityksen ja työtehtävän. Lopullisen päätöksen valinnastasi tekee yritys oman haastattelunsa jälkeen. Tämä varmistaa, että lähtökohdat rekrytoitumiselle ovat puolin ja toisin kunnossa.

Saat korkealaatuisen asiantuntijakoulutuksen

Koulutusohjelmat kestävät keskimäärin 6 kuukautta ja sinä aikana osallistut noin pariinkymmeneen koulutuspäivään. Kouluttajat ovat oman alansa arvostettuja asiantuntijoita. Moniin ohjelmiin sisältyy myös mahdollisuus suorittaa aiheeseen liittyviä sertifikaatteja.

Kehityt mielenkiintoisten työtehtävien parissa

Sinun ja rekrytoivan yrityksen välille tehdään ohjelman mittainen koulutussopimus. Pääset siis heti käytännön työtehtäviin kiinni ja voit soveltaa oppimaasi. Tältä ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi ylläpitokorvausta.

Hae nyt!

Katso ohjelmat, joissa on nyt HAKU KÄYNNISSÄ ja jätä hakemuksesi. Mikäli sopivaa ohjelmaa ei löydy, soita meille ja mietitään sopiva ratkaisu sinun hakuasi ajatellen.

 

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.