Adwords Academy

Kaksisataa uutta ammattilaista digi-alalle rekrytoivasta koulutusohjelmasta

Ohjelman nimi:

Adwords Academy in collaboration with Google

Tilanne:

Google AdWords on noussut yhdeksi keskeisimmäksi digitaalisen markkinoinnin työkaluksi. AdWords-osaajista on kova pula sekä digitaaliseen markkinointiin keskittyneissä yrityksissä että mainostajien puolella.

Ohjelman tavoite:

Tuottaa Suomeen lisää hakukonemarkkinoinnin osaajia AdWords- ja muiden digitaalisen markkinoinnin työkalujen osaajia

Ohjelman sisältö:

Työssäoppimista, harjoituksia ja lähiopetusta seuraavista aiheista: hakukone-, ohjelmallisten- ja mobiilimainoskampanjoiden luominen ja hallinnointi AdWords-työkalulla, hakukoneoptimointi, web-analytiikka.

Milloin:

Kuusi toteutettua ohjelmaa vuodesta 2012, lähes 200 uutta osaajaa työllistynyt digimarkkinoinnin tehtäviin.

Yhteistyökumppani:

Google Finland

AdWords Academy – Osallistujan kokemuksia

Urahyppy digimaailman rokkitähteen

AdWords Academy tarjosi minulle oivan platformin, jossa pystyin sekä oppimaan sosiaalisesta digimarkkinoinnin maailmasta että verkostoitumaan alan luoviin ja kansainvälistyviin ammattilaisiin. Verkostoituminen koituikin omalla kohdallani kaikkein arvokkaimmaksi koulutuksessa. Ohjelman päätyttyä sain kuulla koulutuksen aikana tekemieni kontaktiverkostojen kautta avoimesta työtehtävästä Zalandolla. Nyt Zalandolaisena, kiitän tähtiäni ja Saranen Consultingia ainutlaatuisesta kokemuksesta, jonka ansiosta olen siinä pisteessä urallani, missä tänä päivänä olen: tekemisen ytimessä kansainvälisessä teknologiayrityksessä, joka on digimaailman rokkitähti – kuinka siistiä!

Vivi Brooke
Technology Team Assistant
Zalando Finland – Helsinki Tech Hub

AdWords Academy – Yrityksen kokemuksia

Motivoitunut osaaja löytyi helposti ja joustavasti

Adwords Academy in collaboration with Google -ohjelman kautta saimme helposti ja joustavasti joukkoomme motivoituneen nuoren osaajan, joka on innokas oppimaan ja muutenkin joukkoomme sopiva hyvä tyyppi. Saranen Consulting otti toiveemme hyvin huomioon rekrytointiprosessissa ja koulutuspäivät auttoivat uutta tekijäämme kasvattamaan ammattitaitoaan ja kasvamaan uuteen rooliinsa.”

Petteri Pajari
Toimitusjohtaja,
Band Company Oy

AdWords Academy – Kouluttajan kokemuksia

AdWords Academy –ohjelmien idea syntyi viisi vuotta sitten, koska alan osaajia oli vaikea löytää Suomesta ja saada rekrytoitua. Yli kaksisataa uutta palkattua ammattilaista kertoo siitä, että tarvetta digimarkkinoinnin osaamiselle oli ja on edelleen”

Jonna Toikka
Industry Head Agencies
Google Finland

AdWords Academy – TE-toimiston kokemuksia

Adwords Academy -työvoimakoulutus on menestyksellinen esimerkki TE-hallinnon luomasta F.E.C.-koulutusmallista, jossa opiskelija tekee koulutuksen työelämäjakson rekrytointiin tähtäävän yhteistyöyrityksen vaativissa asiantuntijatehtävissä. Hyvien työllistymistulosten lisäksi osallistujista keskimäärin noin 90 prosenttia on antamissaan palautteissa arvioinut koulutuksen onnistuneen hyvin tai erinomaisesti.”

Hannu Hyytinen
Palveluesimies
Uudenmaan TE-toimisto

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.