Yrityskohtainen rekrytointiohjelma

Yrityskohtainen rekrytointiohjelma

Yrityskohtainen rekrytointiohjelma eli RekryKoulutus on erinomainen ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitaan kerralla useita uusia osaajia. Tyypillisesti näihin tilanteisiin liittyy myös oikeanlaisen osaamisen vaikea saatavuus.

RekryKoulutus yhdistää tehokkaan perehdytyksen, ammatillisen koulutuksen ja työskentelyn

RekryKoulutuksessa yhdistyy työssä oppiminen ja ammatillinen koulutus, jotka tukevat tavoitteena olevaan työhön perehtymistä ja tehtävissä menestymistä. Koulutukset keskittyvät usein uusimpiin työkaluihin tai teknologioihin, toimialan erikoispiirteisiin tai uudenlaisiin työn tekemisen tapoihin. RekryKoulutuksen tavoitteena on perehdyttää yritykselle tavoiterooleihin uudet työntekijät koulutussuhteen aikana.

Huolellinen henkilövalinta pohjustaa onnistuneen rekrytoinnin

Toteutamme määrittelyiden pohjalta kohderyhmälähtöisen markkinoinnin, jolla varmistetaan että oikeat henkilöt löytävät yrityksesi tarjoaman mahdollisuuden. RekryKoulutusta edeltää huolellinen hakijoiden läpikäynti ja esiarviointi. Sen jälkeen yritys haastattelee sopivimmat hakijat ja valitsee taustoiltaan ja asenteeltaan sopivimmat henkilöt koulutussuhteeseen. Koulutussuhteen aikana – tyypillisesti 4-6 kuukaudessa – henkilöt oppivat uudet tehtävät työskentelemällä yrityksessä. Lisäksi osallistujat saavat koulutuskumppaniemme tarjoaman laajan koulutuspaketin. Koulutussopimuksen tavoitteena on työsopimuksen solmiminen.

Työsopimus solmittu yli 90% kanssa osallistujista

RekryKoulutukset eli yksittäiselle yritykselle räätälöidyt F.E.C.-ohjelmat ovat osoittautuneet onnistuneeksi ja tehokkaaksi konseptiksi löytää, perehdyttää ja kouluttaa juuri yrityksen omaan tarpeeseen uusia työntekijöitä. Yli 90% koulutussopimuksista johtaa rekrytointiin.

RekryKoulutukset järjestetään yhteistyössä työhallinnon kanssa.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.