Saranen Rekrytoi

Saranen Rekrytoi

Millainen tyyppi sopisi Saraselle töihin?

Työssämme Sarasella autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan muuttuvan työelämän keskellä. Palveluihimme kuuluvat rekrytoivat koulutusohjelmat, muutospalvelut ja erilaiset työllistämisen pilottihankkeet. Näiden avulla pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin. Tehtävä ei ole helppo ja tarvitsemme jatkuvasti uusia voimia tiimeihimme.

Tällä hetkellä haemme myyjiä useisiin eri positioihin. Tutustu Työtä ilman latteuksia -kampanjaamme tästä!

Mikäli itsellesi mieleisiä paikkoja ei tällä hetkellä ole auki, voit toki myös jättää avoimen hakemuksen meille tästä.

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin

Uudet teknologiat ja innovaatiot synnyttävät uusia rooleja ja edellyttävät uudenlaista osaamista. Jotkut ammatit katoavat kokonaan. Tulevaisuutta emme voi ennustaa, mutta voimme olla muutoksessa mukana mahdollistamassa yksilöiden ja yritysten kasvun jatkossakin. Intohimosta tätä työtä kohtaa on syntynyt tiimimme Sarasella –  työelämän muutoksen supersankarit.

Muodostamme työyhteisön, jossa auttaminen on keskiössä ja tavoitteemme ovat korkealla. Meidät pitää liikkeessä asiakkaiden odotusten ylittäminen, uusien palvelukonseptien kehittäminen ja palveluitamme siivittävien digiratkaisujen luominen. Iloitsemme onnistumisista, mutta emme pidä menestystä itsestäänselvyytenä – suhtaudumme nöyrin mielin tulevaan ja tiedostamme, että onnistumiset on ansaittava aina uudelleen.

Draivia, asennetta ja uteliaisuutta

Emme etsi yli-ihmisiä, vaan aitoja työstään motivoituneita tekijöitä, jotka täydentävät työyhteisöämme draivilla, ratkaisukeskeisellä asenteella ja uteliaalla mielellä. Haluamme, että meiltä löytyy sinulle merkityksellinen työ. Parhaiden supersankareiden tavoin tunnistamme myös omat heikkoutemme ja pyrimme jatkuvasti kehittämään niitä. Supersankaruutta meille edustaa ennen kaikkea sinnikäs ja sitoutunut työote, into ja draivi tekemiseen sekä pieni seikkailunhaluinen pilke silmäkulmassa. Kollegasi ovat myös aina valmiita auttamaan, jos omat supervoimasi eivät riitä.

Lue avoimista paikoistamme ja jätä hakemuksesi! Kun pääsemme rekrytointiprosessissa kanssasi vauhtiin, kutsumme sinut tutustumaan työyhteisöömme ja tekemiseemme. Jokaisen uuden SC:läisen rekrytointi on meille äärimmäisen tärkeä – toivottavasti löydät supersankarin viittasi meiltä.

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia paikkoja, voit jättää avoimen hakemuksesi! Kerrothan hakemuksessasi, millaisesta roolista olisit kiinnostunut. Jos olet kiinnostunut työskentelemään nimenomaan Oulussa, voit jättää avoimen hakemuksen Ouluun.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.