Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelija

Haussa asiakaspalvelijoiden MacGyver

Nautitko ihmiskohtaamisista? Saatko energiaa hymyilevistä asiakkaista? Käännätkö kinkkisetkin tilanteet voitoksi ja ylitätkö palvelualttiudellasi korkeimmatkin asiakasodotukset?

Vastasitko kyllä? Hyvä – me etsimme juuri sinua!

Me Sarasella uudistamme ihmisten työuria ja kasvatamme uusia osaajia kasvualoille. Näin ratkomme työmarkkinoiden osaajapulaa hyvinkin konkreettisesti ja isolla sydämellä. Asiakkaamme ja työntekijämme ansaitsevat vain parasta ja palvelukokemuksemme keskiössä on Sarasen brändiä ja arvoja elävä ja hengittävä toimitilojemme superasiakaspalvelija (eli sinä!).

Tapaamme toimistollamme päivittäin niin työnhakija- kuin yritysasiakkaitamme ja haluammekin levittää Sarasen hyvää meininkiä kaikille meillä vieraileville. Työssäsi olet tekemisissä kasvokkain sekä ihanien asiakkaidemme että Sarasen oman huippuporukan kanssa. Olet osa Sarasen brändiä hyvin konkreettisella tavalla, sillä monelle vieraistamme juuri sinä saatat olla ensimmäinen kosketus meihin.

Tärkeimmät tehtäväsi työssäsi on asiakkaidemme vastaanotto ja ohjaus, toimiston viihtyisyydestä vastaaminen, sekä erilaiset back office -tehtävät. Sinulla on myös mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan tehtävänkuvan sisältöön ja kehittämään sitä yhdessä palvelukokemuspäällikkömme kanssa.

Pärjäät tehtävässä loistavasti, jos:

  • sinulla on positiivinen ja energinen työote
  • olet helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen
  • osaat lukea ihmisiä ja kohdata heidät yksilöinä
  • puhut sujuvasti sekä suomea että englantia
  • haluat olla aktiivinen osa huipputyöyhteisöä
  • tunnistat itsesi arvoistamme: ilo, vaikuttavuus, rohkeus ja luottamus

Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä tekijää, mutta myös osa-aikaisuus (2-3 päivää viikko) on mahdollinen, jos tämä on ensisijainen toiveesi. Työn tekeminen esimerkiksi opintojen ohessa on siis mahdollista. Työaika sijoittuu arkipäiviin yleensä n. klo 8-16 välille.

Liity loistoporukkaan!

Meillä Sarasella työskentelyssä parasta on me saraslaiset itse. Kurkkaa tästä lyhyt video meistä ja liity mukaan jengiin!

Kiinnostuitko?

Hae heti tai viimeistään su 17.3. Käymme hakemuksia läpi niiden saapuessa ja olemme valmiit valitsemaan sopivan henkilön heti sellaisen löydettyämme. 

Jos kaipaat lisätietoja, voit soitella vielä Antti Ilmolle soittoaikoina to 7.3. klo 14-16 tai pe 15.3. klo 13-15 (050 306 8637) tai Maija-Leena Hyppölälle ti 5.3. klo 10-12 tai ke 13.3. klo 13-14 (040 728 7642).

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.