Projektipäällikkö, Oulu

Projektipäällikkö, Oulu

Työssämme Saranen Consultingilla autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan ja kehittymään muuttuvan työelämän keskellä. Palveluihimme kuuluvat rekrytoivat koulutusohjelmat, muutospalvelut ja työllistämisen pilottihankkeet. Näiden avulla tuemme yhteiskuntaamme vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Sarasella meitä on jo yli 70 ammattilaista auttamassa yksilöitä ja yrityksiä työelämän muutoskohdissa. Olemme myös osa Barona-konsernia.

Nyt etsimme Ouluun Työnhaku- ja kasvupalvelutiimiimme

Projektipäälliköä

Työnhaku- ja kasvupalvelut- tiimimme tehtävänä on kehittää ja tuottaa uusia, pysyvään työllistymiseen tähtääviä palveluja työttömille työnhakijoille. Tuotamme tulosperusteiset palvelumme tiiviissä yhteistyössä TE-toimistojen kanssa. Tarjoamme työllistymispalveluja erilaisille kohderyhmille, joissa keinot, palvelujen kesto ja tavoitteetkin vaihtelevat, mutta kaikissa palveluissamme yhdistyy sekä yksilöllinen että ryhmämuotoinen toiminta ja työllistymistä tukevat digipalvelumme.

Projektipäällikkö vastaa palveluidemme tuottamisesta yhdessä muun tiimin kanssa. Projektipäällikkö huolehtii projektin tavoitteiden toteutumisesta, yhteistyöstä eri sidosryhmiemme kanssa sekä osallistuu myös asiakkaidemme aktiiviseen työllistämiseen. Päästäkseen parhaaseen lopputulokseen tulee projektipäälliköllä olla vahvat työelämäyhteydet sekä monipuolinen verkosto oppilaitoksiin.

Mitä toivomme sinulta:

Sinulla on jo vahvat näytöt tuloksellisista rekrytointi- tai työllistämispalveluista ja omaat hyvät verkostot rekrytoiviin yrityksiin Pohjois-Pohjanmaan alueella. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän auttamisestaan kohti seuraavaa ura- tai koulutusaskelta. Arvostamme kykyäsi valmentaa ja auttaa ihmisiä ratkaisukeskeisesti. Uskot pitkäjännitteisellä työllä saavutettaviin tuloksiin ja olet asiakastyössä aktiivinen paitsi osana tiimiä myös osana verkostomaista moniammatillista työotetta. Onnistumista auttavat ymmärrys rekrytoinnista, modernista työnhausta sekä kyky hahmottaa nopeastikin erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla varustettujen ihmisten vahvuuksia ja saada heidät näkemään omat mahdollisuutensa soveltuvine välitavoitteineen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa liiketoiminnassa, jossa panostetaan koko ajan uuden kehittämiseen. Pääset vaikuttamaan omalla toiminnallasi Oulun alueen liiketoimintamme suuntaan. Työskentelet osana aurinkoista tiimiä, joka haluaa aidosti tehdä työllään hyvää yksilöille ja jossa sinulla on merkittävä näköalapaikka uusien kasvupalveluiden tuottamiseen. Oulun työnhaku- ja kasvupalveluliiketoiminnan vasta käynnistyessä, pääset vaikuttamaan työtapoihimme ja menetelmiimme ja käynnistämään kanssamme uudenlaista nuorten työnhakija-asiakkaiden palvelumallia.

Kutsumme sinut osaksi rohkeaa ja energistä porukkaamme, joka on sitoutunut auttamaan ja muuttamaan työmarkkinoita. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kaverilta saa aina apua tarvittaessa!

Käy tutustumassa meihin meihin tarkemmin www-sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Löydät meidät FacebookistaInstagramistaTwitteristä ja LinkedInistä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.