Työelämävalmentajat Helsinkiin ja Ouluun

Työelämävalmentajat Helsinkiin ja Ouluun

Etsimme osa-aikaiseen työsuhteeseen työelämävalmentajia auttamaan Nuoret kohti työtä -palvelumme asiakkaita kohti työtä tai opintoja. Tuotamme palvelua Uudellamaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Työelämävalmentajamme auttavat nuoria työnhakija-asiakkaitamme löytämään seuraavan askeleen kohti työelämää tai löytämään seuraavan työpaikan.

Käytännössä valmentajamme tekevät mm:

  • yksilön omien uratavoitteiden kirkastamista
  • työllistymisen esteiden kartoittamista
  • vaihtoehtoisten polkujen suunnittelua yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteeseen pääsemiseksi
  • konkreettista tukea polulla etenemiseksi
  • työnhakuvalmiuksien vahvistamista
  • omaehtoisen työnhaun aktivoimista
  • työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtauttamista eli eri tahojen yhteen tuomista työsuhteiden synnyttämiseksi
  • ja ihan oikeaa mätsäämistä eli työnhakijoiden esittelyjä kiinnostuneille työnantajille ja rekrytointien edistämistä.

Työelämävalmentajan toimenkuvassa menestyminen edellyttää ymmärrystä sekä työelämän tämän päivän vaatimuksista että kykyä kohdata asiakkaat empaattisesti, mutta samalla vieden heitä jämäkästi eteenpäin kohti seuraavaa ura-askelta. Onnistumista auttavat myös omat yritysverkostot ja muut työelämän kontaktit, ymmärrys rekrytoinnista, modernista työnhausta sekä kyky hahmottaa nopeastikin erilaisilla taustoilla ja kokemuksilla varustettujen ihmisten vahvuuksia ja saada heidät näkemään omat mahdollisuutensa.

Työelämävalmentaja seuraa aktiivisesti työelämän trendejä, työnantajien osaamistarpeita, voimakkaasti rekrytoivia yrityksiä ja start-up-maailmaa, että hän pystyy etsimään asiakkaillemme sopivia työpaikkoja ja tarjoamaan heille esimerkkejä potentiaalisista rekrytoijista. Lisäksi hän tuntee keinot kehittää osaamista työnantajia kiinnostavaan suuntaan sekä tutkintoon johtavien että omaehtoisten opiskelujen avulla.

Työelämävalmentajamme valmentavat niin henkilökohtaisesti ihmisiä työuralla kuin pitävät inspiroivia ryhmävalmennuksia työnhaun eri teemoihin liittyen. Valmennuksia pidetään niin face-to-face kuin verkossakin. Valmentajamme tuottavat lisäksi työelämästä ja työnhaun eri teemoista verkkosisältöjä ja webinaareja.

Tuotamme valtaosan palveluistamme Työnhaku- ja kasvupalvelut –tiimissämme tulosperusteisesti ja pilottihengessä. Haemme koko ajan uusia toimintatapoja, joilla voimme tehokkaammin auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteeseensa. Tiimissämme menestyvät ihmiset, jotka haluavat kehittää omaa ja yhteistä toimintaamme ja tuottaa asiakkaille tuloksia mahdollisimman nopeasti. Tiivis yhteistyö kollegoiden kanssa on tärkeä osa työskentelykulttuuriamme, mutta jokaisella on myös omat vastuualueet.

Pilottihenkinen työskentely-ympäristö antaa mahdollisuuden kokeilla ja kehittää sekä haastaa totuttuja toimintatapoja – ja toki se vaatii välillä myös loikkaa oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Samalla se kuitenkin antaa mahdollisuuksia oppimiseen ja isoihin onnistumisiin. Digitaaliset työkalut ovat tärkeässä osassa toimintaamme ja kehitämme niitäkin koko ajan aktiivisesti eteenpäin. Toivottavasti sinäkin haluat olla mullistamassa työllistämispalveluja ja kehittämässä niihin Suomen tehokkaimmat prosessit ja työvälineet.

Voisitko olla meille juuri oikea tyyppi?

Jätä hakemus Ouluun tämän linkin kautta ja Helsinkiin tästä ja jää meille mieleen!

 

 

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.