Työpaikkoja vastavalmistuneille

Työpaikkoja vastavalmistuneille

Project Coordinator – avainasemassa kasvualojen koulutusohjelmien toteuttamisessa

Asiakaslähtöisenä projekti- ja koulutuskoordinaattorina pääset mukaan toteuttamaan kasvualojen halutuimpia rekrytointi- ja koulutusohjelmia yhteistyössä yritysten ja alan johtavien kouluttajakumppanien kanssa. Tutustut työssäsi mm. data-analytiikan, terveysteknologian, tietoturvan, digitaalisen taloushallinnon, digimarkkinoinnin ja pilvipalveluiden asiantuntijoihin.

Korkealaatuisen kokemuksen ja priorisoinnin taituri

Pääset osaksi projektitiimiä, jossa sinulla on vastuullinen rooli esimerkiksi hakijakokemuksen, osallistujakokemuksen sekä koulutusohjelmien käytännön toteutuksen laadukkaan toteuttamisen asiantuntijana.

Project Coordinatorin rooli voisi olla sinulle sopiva, kun

 • Korkeatasoinen asiakaspalvelu, hakijakokemus ja yhteiset onnistumiset tiimiläistesi kanssa ovat lähellä sydäntäsi
 • Haluat ottaa vastuuta mm. ohjelmaan liittyvästä viestinnästä, koulutuspäivien käytännön järjestelyistä, palautteiden keräämisestä ja analysoinnista sekä osallistujakokemuksesta ohjelman aikana
 • Olet proaktiivinen, huolellinen ja omaat timanttiset organisointitaidot.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja jää mieleen!

Junior Project Manager – Tule kanssamme auttamaan yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan!

Etsimme nyt sinua, joka haluat kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana. Olet vastavalmistunut tavoitteellinen ja liiketoiminnan IT- ja digiratkaisuista kiinnostunut tulevaisuuden asiantuntija. Haluat kasvaa ammattilaisena kehittyä työelämässä niin osaajana kuin ihmisenä. Jaat kanssamme arvomme: vaikuttavuus, luotettavuus, ilo ja rohkeus.

Vahvat kumppanit ja kilpailukykyiset palvelut

Koulutamme yhdessä kumppaniemme kanssa uusia tekijöitä rekrytoitaviksi aloille, joilla vallitsee pula osaajista. Samalla autamme yrityksiä muutostilanteissa ja täsmäkoulutamme sekä valmennamme työnhakijoita nopeasti uusiin töihin.

Toimimme asiakkaidemme lähtökohdista ja teemme tiivistä yhteistyötä merkittävien kumppaniemme kanssa. Kumppaneitamme ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Neogames, Ohjelmisto- ja e-business Ry, Healthtech Finland, Tietoturvaklusteri sekä TE-palvelut ja ELY-keskukset.  Ymmärrys ja kiinnostus kumppaniemme toimialoista ja teknologioista ovat projektipäällikön roolissa iso etu.

Autamme tänä vuonna rekrytointiohjelmiemme kautta noin 700 osaajaa uusiin töihin.

Monipuolinen, haasteellinen ja mielenkiintoinen tehtävänkuva

Rekrytoivien koulutusohjelmiemme Junior Project Managerina toimit lähellä asiakkaitamme ja kartoitat IT- ja digivetoisten työnantajien osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Tulet toimimaan tiiviisti myös yhteistyössä työhallinnon eri toimijoiden kanssa. Toivomme sinulta erityisesti:

 • kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yritysten edustajien kanssa heidän kasvuun ja alan trendeihin liittyvistä asioista
 • yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä joukkuehenkeä
 • projektinhallintataitoja
 • kykyä priorisoida ja halua saavuttaa tavoitteesi

Lisäksi erityisesti IT-toimialan tuntemus sekä aiempi kokemus esimerkiksi avustavista HR- tai rekrytointitehtävistä voi olla eduksi. Meillä pääset mukaan kannustavaan ja työhön intohimolla suhtautuvaan työyhteisöön, josta saat tukea ja apua menestymiseen.

Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja jää mieleen!

 

Junior Sales Manager – tule vaikuttamaan ja tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Etsimme tavoitteellista ja empaattista uutta vahvistusta myyntitiimiimme auttamaan asiakasyrityksiämme löytämään uusia osaajia kasvunsa tueksi. Asiakkaamme arvostavat aitoa haluamme ymmärtää heidän tilanteensa ja tarpeensa sekä kykyämme tarjota juuri heille parhaiten sopivat ratkaisut. Teemme asiakastyötä intohimolla ja rohkeasti out of the box –mindsetillä. Meillä tärkeintä on lunastaa asiakkaidemme luottamus joka päivä ja toimia heidän kumppaninaan sekä muutos- että kasvuhaasteissa.

Asiakkaan ymmärtäminen ja halu auttaa ovat valtteja

Voisit viihtyä Junior Sales Managerin roolissamme, kun sinulla on

 • halu kehittyä ratkaisumyynnin asiantuntijaksi ja kyky tarjota yksittäisten tuotteiden sijaan asiakkaan tarpeeseen soveltuvaa ratkaisua, palvelua
 • taito kuunnella asiakasta
 • hyvät vuorovaikutustaidot, proaktiivinen työote
 • halu auttaa niin yrityksiä kuin yksilöitäkin kasvamaan

 

Tehtävissä eduksesi on into ja motivaatio työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassamme. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja sinulla on pelisilmää haastavissakin tilanteissa. Vaikka oletkin tavoitteellisella ja kunnianhimoisella työotteella varustettu tuore osaaja, olet nöyrä ja asiakaslähtöinen työssäsi. Junior Sales Managerin roolissa voit myös olla avuksi esimerkiksi projektiemme uusasiakashankinnassa ja laajemmassakin prospektoinnissa.

Jätä meille hakemus ja jää mieleen!

 

 

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.