Saranen työpaikkana

Saranen työpaikkana

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin. Uudet teknologiat ja innovaatiot synnyttävät uusia rooleja ja edellyttävät uudenlaista osaamista. Jotkut ammatit katoavat kokonaan. Tulevaisuutta emme voi ennustaa, mutta voimme olla muutoksessa mukana mahdollistamassa yksilöiden ja yritysten kasvun jatkossakin. Intohimosta tätä työtä kohtaa on syntynyt tiimimme Sarasella –  työelämän muutoksen supersankarit.

Olisitko etsimämme auttava ja rohkea supersankari?

”Haluatko auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan?

”Etsitkö merkityksellistä työtä?

”Oletko valmis heittäytymään?

”Saavatko onnistuneet asiakascaset ja menestyksekkäät projektit sinut liekkeihin?

”Onko unelmatiimisi samaan aikaan tavoitteellinen ja välittävä?

”Haluatko olla ratkaisemassa kanssamme työelämän muutoksen haasteita?

SC_Supersankarit

Me Saranen Consultingilla autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan rekrytoivien koulutusohjelmien sekä muutospalveluiden avulla.

Sarasella on jo yli 60 asiantuntijan joukko koossa; omat supersankarimme. Kasvumme ja kehittymisemme tueksi rekrytoimme parhaillaan useita uusia osaajia. Katso tarkemmin avoimet tehtävämme.

Energiseen porukkaan ja merkityksellisten töiden äärelle

 

 

Meillä täydennät taidokasta, asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä tiimiämme. Loimme viime vuonna yli 600 työpaikkaa uusille osaamisen keihäänkärkialueille ja valmensimme muutospalveluissamme yli 3000 asiantuntijaa. Palveluissamme meille tärkeintä on tuloksellisuus ja asiakastyytyväisyys.

Toimimme IT-alan ohella mm. digitaalisen markkinoinnin, vaativan asiakaspalvelun ja taloushallinnon alueilla. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, SAP, Suomen Pelinkehittäjät ry, Ohjelmistoyrittäjät ry, Taloushallintoliitto ja Tietoturva ry.

Tarjoamme sinulle

Saranen Consutingilla pääset mukaan eteenpäin katsovaan työyhteisöön. Välitämme toisistamme ja olemme valmiita kääntämään kaikki kivet, jotta löydämme asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. Perehdytämme sinut huolellisesti, minkä lisäksi voit aina kysyä neuvoa osaavilta kollegoiltasi. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää itseäsi rekrytoinnin, työnhaun ja uravalmennuksen ammattilaisena.

Haluamme, että saat työstäsi kicksejä. Työn iloa sinulle tuo mahdollisuus auttaa kasvavia yrityksiä ja työnhakijoita, onnistumiset projekteissa sekä positiivinen ilmapiirimme. Annamme tilaa erilaisille persoonille ja työtavoille, mutta tietyt perusarvot yhdistävät meitä:

  • Vaikuttavuus – Autamme suurella sydämellä yksilöitä, yrityksiä ja yhteiskuntaa menestymään
  • Luotettavuus – Pidämme antamamme lupaukset itsellemme, kollegoillemme ja asiakkaillemme
  • Rohkeus – Uskallamme kokeilla – uudistumme ja uudistamme intohimoisesti
  • Ilo – Teemme, opimme ja innostumme yhdessä

Oletko tuleva SC Supersankari? Etsimme sinua, joka

  • olet tavoitteellinen, ja haluat ylittää odotuksia
  • olet timanttinen projektinjohtaja etkä pelästy tiukoista aikatauluista
  • haluat auttaa yrityksiä ja ihmisiä kasvamaan työelämän murroksessa
  • annat yhteisistä onnistumista kunniaa myös kollegoillesi ja yhteistyökumppaneille
  • haluat merkityksellisen työn ja näköalapaikan alati kehittyvään yhteiskuntaamme

Kokemus rekrytoinneista, myynnistä, koulutuksista tai projektityöskentelystä on aina plussaa. Jos kiinnostuit, jätä meille hakemus!

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.