Työntekijämme kertovat

Työntekijämme kertovat

Harri Schroderus

Kehittymistä tulevaisuuden keihäänkärkialoilla

Toimin projektipäällikkönä rekrytoivien koulutusohjelmien ja työvoimakoulutusten parissa. Pyrimme auttamaan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia henkilöitä ajantasaistamaan osaamistaan ja löytämään uuden suunnan urallensa. Työni on erittäin monipuolista. Siihen kuuluu mm. työskentelyä erilaisten koulutusohjelmien parissa aina tarjouksien laatimisesta niiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi teen hakijoiden haastatteluja, osaamiskartoituksia ja työnhaunvalmennuksia. Tehtäviini kuuluu myös yhteistyö paikallisten yritysten kanssa ja heidän tulevaisuuden osaajatarpeittensa kartoitus. Nykyisessä työssäni olen saanut ottaa vastuuta ja päässyt kehittämään osaamistani mm. rekrytoinnin ja projektien hallinnan parissa.

Saan kicksejä, kun olen onnistunut auttamaan työnhakijoita työllistymään ja työnantajia löytämään heille sopivia osaajia yritykseensä. Lisäksi saan olla tekemisissä hakijoita ja yrityksiä kiinnostavien ajankohtaisten teemojen parissa, kuten esim. tietoturva tai terveysteknologia.

On ollut yllättävää, kuinka suuri merkitys koulutusohjelmaan pääsyllä voi olla yksittäiselle henkilölle. Yritykset ovat myös ottaneet todella hyvin vastaan koulutusohjelmamme ja he ovat erittäin kiinnostuneita hakemaan uusia osaajia ohjelmiemme kautta.

Jannica Tjeder

Motivoivaa ja antoisaa työtä

Rekrytointiohjelmien projektipäällikkönä toimiminen on haastavaa ja samalla myös hyvin motivoivaa ja antoisaa. Monipuolinen työnkuva sekä tiimityöskentely innostavien ja tavoitteellisten työkavereiden kanssa tekee työskentelystä mielekästä ja projektin saattaminen onnistuneesti maaliin on todella palkitsevaa. Työssäni pääsen myös keskustelemaan hyvin erilaisten asiakasyritysten ja hakijoiden kanssa. Keskustelujen kautta pysyn ajan tasalla yritysten osaamistarpeista, toimintaympäristöistä sekä uusimmista teknologioista. Parasta työssäni on kuitenkin se, kun löytää asiakasyritykselle juuri heidän tarpeeseen ja tilanteeseen sopivan osaajan ja samalla mahdollistaa hyvälle hakijalle väylän tavoittelemaansa työpaikkaan.

Mikko Myllykoski

”Myyntimiehelle (jollaiseksi itseni ensisijaisesti koen) on tärkeää se, mitä myydään. Myyntimiehen pitää olla ylpeä siitä mitä myydään ja pystyä seisomaan tukevasti sanojensa takana. Kun itse lähes päivittäin pääsee näkemään ja kuulemaan ihmisten ilon uuden mahdollisuuden saamisesta tai aistimaan yritysasiakkaan hykertelyn täsmäosaajan löydyttyä, niin tunnen olevani todella ylpeä työstäni. Samaa ylpeyttä tunnen mahtavien työkavereitteni saavutuksista. Myyntipäällikön tittelin myötä vastuullani on eri projektien myynnillinen tukeminen, myynnin kehittäminen sekä meidän porukkamme myynnillisten taitojen sparraaminen.

Sarasella olen päässyt tekemään muutaman vuoden aikana töitä mielenkiintoisten ja erittäin ajankohtaisten sekä itseäni kiinnostavien aiheiden parissa. Uutta opittavaa tulee koko ajan ja se pitää motivaation korkealla. Sarasella on hyvä tekemisen meininki, jossa tavoitteet ovat korkealla. Tavoitteisiin pääsemiseksi tiimit tekevät kovasti töitä – kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa. Jos olet myös kavereittesi mielestä hyvä tyyppi, niin hae meille töihin. Meillä on paikkoja avoinna!”

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.