Työntekijämme kertovat

Työntekijämme kertovat

Mira Tapiola

Tässä työssä pääsen tekemään sitä, mistä nautin

Rekrytoivien koulutusohjelmien koordinaattorina parasta on, ettei yksikään työpäivä ole samanlainen! Työpäiväni rakentuvat mm. viestinnästä, tilaisuuksista ja tapahtumista sekä laskutuksesta, raportoinnista ja kehittämisestä. Tärkein tehtäväni on huolehtia Sarasen mahtavista hakijoista ja osallistujista koulutusohjelman ajan. Sen lisäksi teen yhteistyötä useiden erilaisten toimijoiden kanssa, kuten kouluttajakumppanien, yhteistyöorganisaatioiden ja projektitiimien. Omalla toiminnallani varmistan pääsyn yhteiseen tavoitteeseen!

Parasta SC:llä on työtoverit ja tiimit, joissa työskentelemme. Hektisessä arjessa on todella tärkeää välillä pysähtyä, juoda kuppi kuumaa kaverin kanssa ja nauraa vatsalihakset kipeiksi. Meidän porukkaa yhdistää periksiantamattomuus, auttamisen halu sekä suuri sydän!

Tässä työssä pääsen tekemään sitä mistä nautin ja missä olen hyvä eli pääsen auttamaan ihmisiä heidän työurillaan eteenpäin ja koordinoimaan erilaisia kokonaisuuksia!

Harri Schroderus

Kehittymistä tulevaisuuden keihäänkärkialoilla

Toimin projektipäällikkönä rekrytoivien koulutusohjelmien ja työvoimakoulutusten parissa. Pyrimme auttamaan työttömiä ja työttömyysuhan alaisia henkilöitä ajantasaistamaan osaamistaan ja löytämään uuden suunnan urallensa. Työni on erittäin monipuolista. Siihen kuuluu mm. työskentelyä erilaisten koulutusohjelmien parissa aina tarjouksien laatimisesta niiden suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi teen hakijoiden haastatteluja, osaamiskartoituksia ja työnhaunvalmennuksia. Tehtäviini kuuluu myös yhteistyö paikallisten yritysten kanssa ja heidän tulevaisuuden osaajatarpeittensa kartoitus. Nykyisessä työssäni olen saanut ottaa vastuuta ja päässyt kehittämään osaamistani mm. rekrytoinnin ja projektien hallinnan parissa.

Saan kicksejä, kun olen onnistunut auttamaan työnhakijoita työllistymään ja työnantajia löytämään heille sopivia osaajia yritykseensä. Lisäksi saan olla tekemisissä hakijoita ja yrityksiä kiinnostavien ajankohtaisten teemojen parissa, kuten esim. tietoturva tai terveysteknologia.

On ollut yllättävää, kuinka suuri merkitys koulutusohjelmaan pääsyllä voi olla yksittäiselle henkilölle. Yritykset ovat myös ottaneet todella hyvin vastaan koulutusohjelmamme ja he ovat erittäin kiinnostuneita hakemaan uusia osaajia ohjelmiemme kautta.

Mikko Myllykoski

”Myyntimiehelle (jollaiseksi itseni ensisijaisesti koen) on tärkeää se, mitä myydään. Myyntimiehen pitää olla ylpeä siitä mitä myydään ja pystyä seisomaan tukevasti sanojensa takana. Kun itse lähes päivittäin pääsee näkemään ja kuulemaan ihmisten ilon uuden mahdollisuuden saamisesta tai aistimaan yritysasiakkaan hykertelyn täsmäosaajan löydyttyä, niin tunnen olevani todella ylpeä työstäni. Samaa ylpeyttä tunnen mahtavien työkavereitteni saavutuksista. Myyntipäällikön tittelin myötä vastuullani on eri projektien myynnillinen tukeminen, myynnin kehittäminen sekä meidän porukkamme myynnillisten taitojen sparraaminen.

Sarasella olen päässyt tekemään muutaman vuoden aikana töitä mielenkiintoisten ja erittäin ajankohtaisten sekä itseäni kiinnostavien aiheiden parissa. Uutta opittavaa tulee koko ajan ja se pitää motivaation korkealla. Sarasella on hyvä tekemisen meininki, jossa tavoitteet ovat korkealla. Tavoitteisiin pääsemiseksi tiimit tekevät kovasti töitä – kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa. Jos olet myös kavereittesi mielestä hyvä tyyppi, niin hae meille töihin. Meillä on paikkoja avoinna!”

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.