Webinaari:
Kasvun johtaminen etätyön aikakaudella – Case Google

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja jatkuu 

Jakso 4: Kasvun johtaminen etätyön aikakaudella – Case Google 

Webinaarisarjamme neljännessä jaksossa Jonna Toikka, Country Lead, Google Ads, Googlen Suomen organisaatiosta kertoo johtamiskäytännöistään etätyön aikakaudella. 

 

Googlella on sen alkuajoista lähtien panostettu vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja innovointiin, ja yritys on kasvanut reilussa 20 vuodessa yhdeksi maailman suurimmista teknologia-alan yrityksistä. Etätyö ja -johtaminen ovat olleet Googlella arkipäivää jo ennen pandemiaa, mutta nyt heilläkin työskentely on siirtynyt paikallistoimistoista kotitoimistoihin ja uusia toimintatapoja on pitänyt kehittää.

 

Webinaarissa Jonna kertoo johtamisestaan Googlella ja hänen keinoistaan synnyttää luottamusta ja yhteishenkeä etänä työskentelevien tiimin jäsenten välillä. Lisäksi hän puhuu siitä, miten kasvutavoitteita voidaan saavuttaa jatkuvaan oppimiseen ja innovointikykyyn satsaamalla.  Webinaarissa Jonnaa haastattelee Sarasen Head of Competence Renewal Anu Ukonlinna

 

Lataa tallenne täyttämällä viereinen lomake. Webinaari on tallennettu syksyllä 2020.

 

Puhujat:

 

Jonna ToikkaCountry Lead, Google Ads  

Jonna vastaa Googlella Suomen Google Ads -liiketoiminnasta. Jonnan oman elämän filosofian, joka myös heijastuu hänen johtamiseensa, voi kiteyttää kolmeen sanaan: rohkeus, rakkaus ja reiluus. Näillä periaatteilla hän luotsaa tiimiään – kunnioittaen, huolehtien ja tasapuolisesti yrittämiseen ja vaativiinkin tavoitteisiin kannustaen, epäonnistumisia pelkäämättä. 

 

Anu Ukonlinna, Saranen Consulting 

Anu suhtautuu intohimoisesti uusien osaamisten kasvattamiseen ja ihmisten potentiaalin valjastamiseen organisaatioiden uudistamiseksi. Anu on työskennellyt osaamisen kehittämisen, rekrytointien ja työurien muutoksien parissa koko uransa. 

 

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja  

 
Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla. Menestyvät yritykset osaavat johtaa osaamista proaktiivisesti ja ennakoida muuttuvat osaamistarpeet. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisen kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita.

 

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa. 

Katso webinaarisarjamme aikaisemmat jaksot:


Haastamme yrityksesi uudistumaan!

Autamme kirkastamaan tavoitteesi osaamisen uudistamisessa ja luomaan vaikuttavan kokonaisuuden, joka palvelee organisaatiosi tarpeita, kulttuuria ja tavoitteita, ja rakentaa siten vaikuttavuutta.

Lue palveluistamme lisää täällä: Osaamisen uudistaminen

Lataa tallenne