Din partner i tillväxt

Vi hjälper företag och privatpersoner i deras tillväxt och erbjuder effektiv service vid förändringar.

Vår främsta service består av:

  • Rekryteringsutbildningar, där vi utbildar och rekryterar till företag som är i behov av den mest uppdaterade och senaste kunskapen.
  • Utplacering service, där vi tränar och ger support till anställda för att hitta en ny riktning i karriären vid till exempel nedskärningar.

Kontakta

Vi hittar den rätta potentialen och attityden för just ditt företag

3000 Deltagare i rekryteringsprogram

4400 Deltagare i våra utplaceringsprogram

2000 Kundorganisationer

85% Av deltagarna i våra program
har fått en anställning

Vi skulle vara glada att hjälpa ditt företag växa

Vi hjälper företag att hitta deras nya nyckelspelare genom våra utbildningsprogram, där vi erbjuder den senaste kunskapen och verktygen inom industrin.

  • I våra tjänster ingår rekryterings- och träningsprogram, utplacering för företag och jobbsökartjänster för den som inte är anställd.
  • Vi erbjuder även våra tjänster till större rekryteringsbehov, till exempel vid uppbyggnad av ett nytt team.
  • Våra partners inkluderar lokala sysselsättningsorganisationer, stora globala företag såväl som små och medelstora företag och föreningar.

REKRYTERINGSUTBILDNINGAR

Rekryteringsutbildningar erbjuder en målinriktad och effektiv lösning för arbetsgivare. Det är möjligt för företag att rekrytera nya medarbetare från utbildningarna efter en period på 3-6 månader. Jobbsökare har möjlighet att erhålla ny kompetens och visa sin kompetens under hela utbildningstiden. Programmen kan skräddarsys för individuella företag eller för en hel industri. Våra utbildningspartners är alla ledande i sina respektive områden, och genom våra partners nätverk har vi möjlighet att bistå med den bästa utbildningen både till våra kunder samt för våra professionella deltagare i programmen. Vi erbjuder utbildningsprogram inom till exempel ICT, finans, kundtjänst och digital marknadsföring.

UTPLACERINGSLÖSNINGAR

Under nedskärningar och förändringar erbjuder vi utplaceringslösningar som kan hjälpa de anställda att hitta nya vägar i karriären. Våra tjänster kombineras av vår omfattande kunskap av arbetsmarknaden och växande industrier, rekryteringsbehov inom utvalda områden, personlig coaching och digitala lösningar som gör anställningsprocessen snabbare. Vår kundkrets är bred och sträcker sig från SME’s till offentligt noterade organisationer.

Vi har verksamhet i Finland och i Sverige och snart även i andra nordiska länder.

Vi har kontor i ESPOO, KUOPIO, OULU, TAMPERE, TURKU och Stockholm. Vårt team består av 65 rekryterings- och kompetensutvecklingsexperter.

Vi är en del av Baronakoncernen, vars vision är att ta samhället och ekonomin mot en bättre framtid.

Kontakta mig:

Alexander Lundberg

Business Manager

+46733 723939
alexander.lundberg@saranen.fi

Kontakta mig:

Antti Ilmo

Director, Partnerships

+358 50 306 8637
antti.ilmo@saranen.fi