AnalyticsPro-ohjelman avoin infotilaisuus hakijoille
15.1.2018 | Espoo

Data-analytiikan monipuolisiin rooleihin kaivataan uusia kykyjä – tule kuulemaan lisää 15.1.!

Nykymaailman teknologian kehittymisen ja digitalisaation myötä ympärillämme olevasta tiedosta on tullut yhä tärkeämpää ja tarpeellisempaa. Teollisuudesta, tuotantolinjoilta, liiketoiminnoista, asiakaskäyttäytymisestä ja kuluttajista kerätty ja oikeanlaiseen muotoon muovailtu data on lähes elinehto organisaatioiden menestykselle, kasvulle ja kehitykselle. Tiedolla johtaminen on bisneksen avainsana.

Menetelmien ja tiedonkeruun kehittymisen seurauksena datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti. Työmarkkinoilla onkin parhaillaan huutava pula analytiikan osaajille, joita työnantajien on tällä hetkellä hyvin vaikea löytää. Data-analytiikka tarjoaa monipuolisia urapolkuja: kaupallisen alan ja asiakasrajapinnan osaajat ovat kysyttyjä esim. business intelligencen parissa, kun taas matemaatikot, tilastotieteilijät ja vahvat tekniset taidot omaavat henkilöt voivat kehittyä data scientisteiksi, data analysteiksi, growth hackreiksi tai esim. data engineereiksi.

AnalyticsPro-koulutusohjelman kautta joukko kasvavia yrityksiä etsivät riveihinsä uusia data-analytiikan osaajia. Ohjelma tarjoaa väylän kehittyä data-analytiikan asiantuntijaksi ja samalla löytää uusi unelmatyö analytiikan tehtävistä. AnalyticsPro on pääkaupunkiseudulla järjestettävä 6 kuukautta kestävä F.E.C. -koulutus, joka aikana saat työssäoppimisen lisäksi huipputason koulutuksen Suomen eturivin analytiikka-ammattilaisilta. Kiinnostuitko? Katso lisätietoja ja hae mukaan: http://www.saranen.fi/analyticspro/uusimaa/.

Tervetuloa kuulemaan AnalyticsPro-ohjelmasta tarkemmin infotilaisuuteemme 15.1., klo 14! Tilaisuus pidetään Leonardo-luokkatilassa Innopoli 1-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, osoitteessa Tekniikantie 12, Espoo. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan tämän linkin kautta https://my.surveypal.com/AnalyticsPro-infotilaisuus.

Voit myös jättää hakemuksesi ohjelmaan ennen infotilaisuutta.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.