CAD-osaajat infotilaisuus 2.8.2019
2.8.2019 | Espoo

3D- JA CAD-OSAAJIEN REKRYTOIVA KOULUTUSOHJELMA VASTAA ALAN OSAAJAPULAAN SYKSYLLÄ 2019!

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 3D-suunnittelun ja tietomallinnuksen parissa?

Oletko kiinnostunut visualisoimaan suunnitelmia konkreettisiksi havainnekuviksi, ja hyödyntämään siinä viimeisintä teknologiaa?

CAD-ohjelmistojen taitajien joukkoon tarvitaan nyt uusia osaajia, joiden aiempi koulutustausta, kiinnostus suunnitteluun tai harrastuneisuus tietomallinnuksen tai vaikkapa ohjelmoinnin osalta tukevat ohjelmistojen oppimista ja tehokasta hyödyntämistä. Koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta, yritystyöskentely alkaa 30.8. ja koulutukset lokakuussa 2019.

Ohjelmassa mukana olevia kiinnostavia yrityksiä on Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa (Turun alue). Pääkaupunkiseudulle koulutusupaikkoja on 15 ja Turun aluelle 5. Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva kanssamme CAD-ohjelmistojen monipuoliseksi osaajaksi.

Tervetuloa infotilaisuuteen perjantaina 2.8.2019 klo 10.00 – 12.00 Sarasen tiloissa Espoossa, Tekniikantie 12, 02150 Espoo.

Ilmoittaudu tästä »

 

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.