HealthTechPro -koulutusohjelman avoin infotilaisuus hakijoille
23.1.2018 | Espoo

RekryKoulutus terveysteknologia-alan asiantuntijatehtäviin Uudellamaalla

HealthTechPro on RekryKoulutus, jonka kautta etsitään nyt 20 uutta terveysteknologia-alan tulevaa ammattilaista monipuolisiin tehtäviin pk-seudulla toimiviin yrityksiin. Koulutusohjelma alkaa maaliskuussa 2018 ja sen kesto on puoli vuotta.

Ohjelman aikana osallistuja työskentelee yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä jatkuvasti oppien. Tämän lisäksi puoleen vuoteen sisältyy koulutuspäiviä ja oppimistehtäviä terveysteknologian asiantuntijuuden vahvistamiseksi. Kouluttajina toimivat Healthtech Finland -yhdistyksen regulaatio-asiantuntija Tom Ståhlberg ja muut alan asiantuntijat.

Työhallinnon kanssa yhteistyössä järjestettävän HealthTechPro -koulutusohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting. Tavoitteenamme on auttaa motivoituneita, kehittymiskykyisiä hakijoita ja rekrytoivia yrityksiä löytämään toisensa. Etsimme hakijoiden taustaa ja mielenkiintoa vastaavia työtehtäviä mukana olevista yrityksistä ja yrityksille motivoituneiden hakijoiden joukosta sopivia tekijöitä. Rekrytointitilanteissa asenne, vahva motivaatio ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi on usein tärkein valintakriteeri.

Tule kuulemaan lisää hakijainfoon ti 23.1.2018 klo 13. Info pidetään Saranen Consultingin tiloissa (Tekniikantie 12, Espoo, Innopoli 1 A, 3.krs). Sinun ei tarvitse ilmoittautua infoon erikseen.

Lisätietoja www.saranen.fi/healthtechpro  sekä ohjelman yhteyshenkilöiltä:

Janette Uusitalo

Project Manager

050 305 3520
janette.uusitalo@saranen.fi

Tiina Mäkinen

Director, Recruitment Programs

040 762 9644
tiina.makinen@saranen.fi

 

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.