Kykeneekö yrityksesi kasvamaan osaajapulan keskellä? -aamukahvitilaisuus
15.5.2018 | Turku

Tervetuloa Saranen Consultingin ja Turun kauppakamarin isännöimään aamiaistilaisuuteen 15.5.2018 klo 8-10.30 Kino Dianaan! Tilaisuuden teemana on:

Kykeneekö yrityksesi kasvamaan osaajapulan keskellä?

Osaavan työvoiman saaminen on keskeinen tekijä Varsinais-Suomen yrityksille. Alue elää voimakasta kasvun aikaa ja näyttää siltä, että työvoiman tarve lisääntyy ainakin 2020-luvun puoliväliin saakka. Mitkä tekijät vaikuttavat menestykseen ja miten positiivista kasvun virettä pidetään yllä? Millä keinoin yritys voi varmistaa, että se saa hankittua riittävästi osaavia tekijöitä siivittämään kasvua ja menestystä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta kanssamme.

Tilaisuudessa pääset sparraamaan kahden ammattilaisen kanssa kasvun hallintaa eri näkökulmista. Ajatuksiaan jakamassa ja keskustelemassa ovat:

Tuomas Grönman, Psykologian maisteri, laillistettu psykologi, urheilupsykologi, työnohjaaja, yrittäjä

Vuonna 1974 syntynyt Tuomas Grönman on entinen jääkiekkoilija, joka on pelannut ammatikseen eri joukkueissa sekä Suomessa että NHL:ssä. Koko urheilu-uransa Tuomasta kiehtoi se, miten valtava vaikutus psyykkeellä on suorituksiin. Nykyisin Tuomas tukee yrityksiä kasvussa, kuten hän itse kuvaa  ”Tehtäväni on auttaa ihmisiä ottamaan heidän henkiset voimavaransa paremmin hallintaan ja näin parantaa heidän suorituksiaan ja hyvinvointiaan. Tiedän miltä tuntuu onnistua, mutta yhtälailla tiedän, miltä tuntuu kokea urallaan valtavia pettymyksen tunteita. Nämä käytännön kokemukseni urheilijana sekä psykologian opintoni yliopistossa muodostavat sen kivijalan, johon työni perustuu.”

Janne Lindfors, KTM, toimitusjohtaja, kasvavien yritysten sparraaja

Toimitusjohtaja Janne Lindforsilla on pitkäaikainen kokemus kasvun johtamisesta sekä ICT-alan yritysjohdon tukemisesta ja sparraamisesta kasvun eri vaiheissa. Ennen nykyistä tehtävää Janne on toiminut mm. työnantajamarkkinoinnin, konsultoinnin ja myynnin johtamisen tehtävissä sekä johtanut Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa IT-alan koulutusyksikköä. ”Osaajapula vaikuttaa kaikkien yritysten kasvumahdollisuuksiin, osaan kasvua hidastavasti ja osaan kasvua nopeuttavalla tavalla. Johdon oman roolin ja implementointikyvyn merkitys on ratkaiseva – oman kokemuksen pohjalta kuitenkin tiedän, että moni asia on helpommin sanottu kuin tehty. Ehkä juuri siksi on niin motivoivaa elää mukana eri yritysten kasvussa”, Janne luonnehtii.


Aamiainen ja verkostoituminen alkaa klo 8.00 ja puheenvuorot klo 8.30. Tilaisuus päättyy klo 10.30.

Ilmoittauduthan viimeistään 11.5.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumapaikka: Kino Diana, Humalistonkatu 3B Turku, 20100

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.