Onko osaajapula yrityksesi kasvun esteenä? -aamiaistilaisuus
26.8.2019 | Kotka

Työmarkkinoilla on jatkuva pula työntekijöistä. Kaikilta asiantuntijoilta tarvitaan koko ajan enemmän sekä inhimillisiä taitoja, että myös ymmärrystä digitaalisista ratkaisuista. Esimerkiksi taloushallinnon ammattilaisia vaaditaan kehittymään digitalisaation mukana.

Saranen yhdessä Kymenlaakson kauppakamarin, Cursorin ja TE-palveluiden kanssa haluavat tarjota yrityksellesi eväitä tulevaisuuden digiosaajien rekrytoimiseen. ELY-keskus on osittain rahoittanut rekrytointiohjelmat, jotka ovat erilainen tapa uusien osaajien hankkimiseen.

Tervetuloa kuulemaan aamupalalla ajankohtaisista aiheista asiantuntijoiden kertomana! Tapahtuma järjestetään yrityskeskus Datariinassa, osoitteessa Heikinkatu 7, Kotka. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:

8.00 Aamupalaa tarjolla
8.15 Kauppakamarin tervehdys
8.20 Kykeneekö yrityksesi kasvamaan osaajapulan keskellä? toimitusjohtaja Janne Lindfors, Saranen Consulting
9.00 ICT- ja taloushallinnon alan rekrykoulutukset ratkaisuna uusien osaajien kasvattamiseen. Business Manager, Mirja Hosionaho, Saranen Consulting
9.15 Cursorin tervehdys, Sales Executive, Harri Eela,Cursor
9.20 TE-palvelut rekrytoinnin tukena, palvelujohtaja Tuija Luodelahti, Kaakkois-Suomen TE-toimisto
9.30 Keskustelua ja vapaata verkostoitumista

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.