Salesforce Academy infotilaisuus
15.11.2017 | Espoo

Mikä ihmeen Salesforce Academy?

Salesforce on nopeasti kasvava yritys, jonka parissa riittää töitä myös tulevaisuudessa! Salesforce on pilvipalvelupohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, ja Salesforcen kumppaniyritykset rekrytoivat nyt 25 uutta osaajaa erilaisiin tehtäviin rekrytointiohjelman kautta.

Rekrytoiva koulutusohjelma alkaa joulukuussa ja kestää kuusi kuukautta, ja tavoitteena on työsopimus yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman päätteeksi. Voit tulla valituksi ohjelmaan, jos olet ohjelman alkaessa työtön työnhakija.

Hakemusten käsittely ja hakijoiden haastatteleminen on käynnissä jo hakuaikana. Paikat täyttyvät sitä mukaa, kun yritykset tekevät päätöksiä, joten hae pian mukaan (jos et vielä ole hakenut)! Haku koulutusohjelmaan päättyy 19.11.2017.

Tervetuloa  koulutuksen infotilaisuuteen keskiviikkona 15.11.2017 klo 12-13 osoitteeseen Tekniikantie 12, Espoo, 3. krs. Voit ilmoittautua tilaisuuteen sähköpostitse rekrytointiohjelman projektikoordinaattorille Marikalle, marika.summa@saranen.fi.

Lue lisää: http://www.rekrytointikoulutus.fi/salesforceacademy/ 

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.