Turku ICT Week Kick Off 2018
5.3.2018 | Turku

Turku ICT Week järjestetään vuonna 2018 seitsemännen kerran. Viikko tavoittaa tätä nykyä joka vuosi yli tuhat osallistujaa ja keskittyy tuomaan keskusteluun uusia näkökulmia teknologiasta ja teollisuudesta sekä nostamaan varsinaissuomalaista ICT-osaamista esille.

Tämän vuoden Turku ICT Week kick off on suunnattu tulevaisuuden teknologioista sekä sen luomista uusista liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneille yrityksille sekä toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan.

REETTA VUORINEN, SARANEN CONSULTING pitää asiantuntijapuheenvuoron osaamisen muuttumisesta ja tulevaisuuden taidoista sekä siitä, miten jokainen yritys voi omalta osaltaan vaikuttaa osaajien saatavuuteen ja oman yrityksen osaamistason kehittämiseen. Vuorinen on ihmisistä ja uusista jutuista innostuva tyyppi, jonka missiona on yhdistää osaajia tarvitsevat yritykset ja motivoituneet työnhakijat.

RASMUS ROIHA, OHJELMISTOYRITTÄJÄT RY on tunnettu IT-alan vaikuttaja jolle tärkeintä on, että suomalaiset firmat kaikilta aloilta voivat hyvin ja kasvavat rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Kansainvälisen kasvun mahdollistajana on tänä päivänä teknologia ja ohjelmistot, oli ala mikä tahansa. Mutta riittääkö meillä Suomessa osaaminen ja osaajat? Miten vahvistaisimme suomalaista osaamista globaalissa kilpailukentässä? Kilpailu on kovaa, mitkä ovat meidän valttikortit tulevaisuudessa? Ensimmäisen softayrityksensä 20 vuotta sitten perustaneella Roihalla on pitkä kokemus ohjelmistoalan yrittäjyydestä sekä onnistumisista että epäonnistumisesta kansainvälisesti.

HEADAI OY tekoäly-yritys voitti 500 000€ Sitran Ratkaisu100-kilpailusta tekoälyratkaisullaan Suomen osaamispotentiaalin selvittämiseksi. Tämä porilaistaustainen yritys on ollut etulinjassa kartoittaessaan tekoälyn ja avoimen datan mahdollisuuksia yhteiskunnan ja liiketoiminnan kannalta. Headai on ollut myös pitkään aktiivinen Robocoast-verkostotoiminnassa robotisaation edistämiseksi Suomessa.

Asiantuntijuuden avainsanoja: #työelämänmurros #osaajatarpeet #kasvualat #kumppanuus

Tilaisuuden avaa Turun seudun yrityskehitysyhtiö Turku Science Park Oy:n toimitusjohtaja Niko Kyynäräinen. Tilaisuuden virallinen ohjelma loppuu klo 16:00 jonka jälkeen luvassa vapaamuotoinen cocktailtilaisuus uuden innovaatio- ja vierailukeskus Joen tiloissa.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.