Walk for Jobs Tampere 30.8.
30.8.2019 | Tampere

Jo 8. kertaa järjestettävä Walk for Jobs -rekrytointitapahtuma kerää yhteen rekrytoivat yritykset ja pirkanmaalaiset aktiiviset työnhakijat, jotka ovat korkeakoulutettuja, vastaavissa tehtävissä toimineita tai pian valmistuvia.

Työnhaussa on mukana ammattilaisia ja asiantuntijoita mm. seuraavilta aloilta: HR, ICT,  markkinointi, myynti, taloushallinto, viestintä, logistiikka, suunnittelu, sähkö, kone, automaatio ja kiinteistöala.

Walk For Jobs on erilainen ja rento rekrytointitapahtuma: Tule paikalle liikkumiseen ja säähän sopivassa asussa, löydä mielenkiintoinen keskustelukumppani ja kävele kenttäkierros leppoisasti jutellen. Tapahtuman aikana käydään satoja keskusteluja, yhteystiedot vaihtavat omistajaa ja yhteistyön kipinöitä syntyy. Tapahtumaan osallistumisen tiedetään aiheuttaneen työllistymistä. Viime syksynä Walk for Jobsiin osallistui noin 40 yritystä ja reilut 200 työnhakijaa.

Ajankohta: pe 30.8.2019 klo 9 – 12

Paikka: Pyynikin urheilukenttä, Tampere

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.