Webinaari: Työnhakijan growth mindset
25.4.2019 | Webinaari

Työnhaku muuttuu tuloksellisemmaksi, kun uskot itseesi!

Torstaina 25.4. klo 9.30-10.30 järjestämme Työnhakijan growth mindset -webinaarin, jossa keskustellaan vanhasta irti päästämisestä matkalla kohti uutta työtä.

Onko sinun vaikea päästää irti vanhasta ja suhtautua avoimin mielin uuteen? Osaatko nähdä muutoksen mahdollisuutena? Minkälaisella asenteella suhtaudut työnhakuun?

Asenteille ja erilaisilla suhtautumistavoilla on iso vaikutus ajatteluumme ja toimintaamme, myös työnhakuumme. Tässä webinaarissa paneudutaan kasvun asenteeseen eli niihin ajattelumalleihin ja asenteisiin, jotka vaikuttavat uuden työn etsintään. Herätämme keskustelua miten jokainen voi vaikuttaa omaan käsitykseensä siitä, miten näkee omat tulevat mahdollisuudet muuttua ja kehittyä. Tulemalla tietoiseksi näistä asenteista, työnhakukin muuttuu tuloksellisemmaksi.

Webinaarin pitävät Sarasen rautaiset ura-asiantuntijat, Laura Sydänmaanlakka ja Taru Hermunen-Kuusela, joilla on kummallakin vahva tausta tuloksellisesta uravalmennustyöstä.

Ilmoittaudu mukaan »

Saat webinaarin osallistumislinkin sähköpostiisi webinaaria edeltävänä päivänä ja saat siitä myös tallenteen jälkeenpäin sähköpostiisi.

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.