Webinaari:
Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä  

Johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä

Työelämän muutoksia tarkkaileva webinaarisarjamme jatkuu jälleen elokuussa! 26.8. klo 9-10 järjestettävässä jaksossa pohdimme johtamisen roolia ja itseohjautuvuutta muuttuvassa työelämässä. Aiheesta keskustelemaan saapuu OP Ryhmästä henkilöstön kehittämisen moniottelija ja uudistamisheimolainen, Anna Haaman. Webinaarin hostaa Sarasen Career Campuksen johtaja, Laura Sydänmaanlakka.

Webinaarin sisältö

OP Ryhmän keskusyhteisössä ollaan muutosmatkalla, joka tähtää työntekijäkokemuksen, asiakaskokemuksen sekä toiminnan tehokuuden parantamiseen. Muutoksessa on siirrytty vaiheittain uuteen itseohjautuvaan työskentelytapaan, joka selkiyttää vastuita, vähentää päätöksentekotasoja ja ohjaa toimintaa asiakkaiden tarpeiden lähtökohdasta. Mallin tavoitteena on antaa vapautta ja vastuuta tiimeille ja uudistaa johtamista.

Webinaarissa Anna ja Laura käyvät läpi johtamisen roolia ja itseohjautuvuutta nykytyöelämässä ja avaavat johtamisen pelikentän uudelleenmuotoilemista itseohjautuvassa työskentelytavassa. Keskustelussa johtamisen uudistumisen tarpeita ja itseohjautuvuuden mahdollistamista konkreettisten esimerkkien kautta. Mielenkiintoista keskustelua siis luvassa!

Ilmoittaudu mukaan viereisellä lomakkeella!

Webinaari on maksuton.

Webinaari on osa Työelämää uudistamassa -webinaarisarjaa, jonka aiemmat jaksot löydät Tietopankistamme.

Ilmoittaudu Webinaariin