Webinaari:
Osaamishyppyjä mahdollistamassa  

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja jatkuu 

Jakso 2: Osaamishyppyjä mahdollistamassa, case Monetra

Webinaarisarjamme toisessa jaksossa Anu Ukonlinnan vieraaksi saapuu talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoavan Monetran toimitusjohtaja Päivi Pitkänen.

Monetra Oy:n toimitusjohtaja Päivi Pitkänen aloitti Monetran johdossa perustamisvuonna 2012 ja on rakentanut näiden vuosien aikana yhdestä alueellisesta osakeyhtiöstä viiden yhtiön konsernin. Päiviä kiinnostavat erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon kokonaisvaltainen uudistus, automatisointi ja robotisointi.  

Monetrassa panostetaan vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Osaamishyppyjä mahdollistamassa -webinaarissa Päivi kertoo, miten Monetra on auttanut omia asiantuntijoitaan uudistumaan ja tuottamaan sitä kautta asiakkailleen entistäkin parempaa asiakaskokemusta ja arvoa.

Miten Monetrassa tuetaan henkilöstön uudistumista ja millaisia tuloksia he ovat saaneet aikaan osaamisen kehittämisellä? Lataa tallenne viereisellä lomakkeella.

Työelämää uudistamassa -webinaarisarja 

Työn tekeminen muuttuu kaikilla aloilla. Organisaatioiden menestyksen ratkaisee niiden uudistumiskyky ja mahdollisuudet houkutella parhaat osaajat itselleen. Me Sarasella haluamme tukea asiakkaitamme tulevaisuuden osaamisten kasvattamisessa ja tuoda esille erilaisia keinoja rakentaa uudistuvia organisaatioita. 

Työelämää uudistamassa -webinaarisarjassa esittelemme erilaisia organisaatioita, menestysstrategioita ja uudistumistapoja. Tulemme käymään läpi eri alojen osaamismuutoksia, uudistuvan organisaation rakentamista, sekä esimerkkejä siitä, miten edelläkävijäyritykset ovat varmistaneet oikeat ihmiset ja osaamisen organisaatioonsa 

Webinaarisarjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa yritysten ja yksilöiden osaamisen ja kasvun kiihdyttämö, SC Career Campus. Webinaarisarja on maksuton.

Webinaarisarjan aiemmat jaksot löydät Tietopankistamme.

Pysy kuulolla seuraaville jaksoille!

Sarjan kolmas jakso toteutetaan 26.8.2020 klo 9:00-10:00 ja aiheena on johtamisen rooli ja itseohjautuvuus muuttuvassa työelämässä. Vieraana keskustelemassa OP.

Lataa Webinaari