Työnhakupalvelut

Työnhakupalvelut

Autamme työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan

Työhakupalvelumme toimii linkkinä työnhakijoiden ja yritysten välillä.  Tarjoamme työnhakijoille tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen ja kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä autamme yrityksiä löytämään uusia osaajia. Työnhakupalvelussa hyödynnämme Sarasen ja Baronan laajaa työnhaku- ja rekrytointiosaamista, jotta työnhakijoiden ja yritysten on mahdollista löytää ja kohdata toisensa tehokkaammin.

Nuoret kohti työtä! ja Nuoret töihin! -palveluissa tuemme yksilöllisesti alle 30-vuotiaita työnhakijoita kohti seuraavaa työpaikkaa – joko koulutuksen kautta tai suoraan työsuhteeseen.

Äkkilähtö työhön! -palvelussa räätälöimme jokaiselle työnhakijalle tarpeita vastaavan palvelupolun, jotta uusi työ löytyy mahdollisimman nopeasti. Palvelussa tuemme työnhakutavoitteen saavuttamisessa tarjoamalla työnhaun tueksi esimerkiksi henkilökohtaista ohjausta, työhakukoulutuksia ja vertaisryhmiä.

Taidot käyttöön -palvelu tarjoaa henkilökohtaista ja ryhmämuotoista valmennusta pidempään työtä etsineille.

Ilmoittautumisohjeet eri palveluihin löydät palveluesittelyjen kautta valikosta vasemmalta.

”Olen mukana Sarasen työnhaku-ohjelmassa johon olen todella tyytyväinen. Saranen ottaa työn tosissaan ja siellä tuntee oikeasti saavansa apua omiin kipupisteisiin.” – Akateeminen työnhakija

”Motivaatio/jaksamiskeskustelussa mietittiin yhdessä kuinka tästä ryhmästä on tullut meille tärkeä paikka. Meille se, missä saa olla oma itsensä, ”normaali ihminen” eikä vaan työtön. Sarasella meidät on kohdattu ihmisinä aidosti ja lämpimästi, Sarasen valmentajista jää aidosti välittävä ja kiinnostunut kuva.” – Taidot käyttöön -palvelun ryhmävalmennuksen osallistuja

Oletko jo asiakkaamme?

Jos olet jo ilmoittautunut työnhakijana mukaan johonkin palveluumme, kirjaudu palvelusivuillemme tästä:

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.