Työnhakupalvelut

Työnhakupalvelut

Autamme työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan

Työhakupalvelumme toimii linkkinä työnhakijoiden ja yritysten välillä.  Tarjoamme työnhakijoille tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen ja kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä autamme yrityksiä löytämään uusia osaajia. Työnhakupalvelussa hyödynnämme Sarasen ja Baronan laajaa työnhaku- ja rekrytointiosaamista, jotta työnhakijoiden ja yritysten on mahdollista löytää ja kohdata toisensa tehokkaammin.

Nuoret kohti työtä! ja Nuoret töihin! -palveluissa tuemme yksilöllisesti alle 30-vuotiaita työnhakijoita kohti seuraavaa työpaikkaa – joko koulutuksen kautta tai suoraan työsuhteeseen.

Asiointi on helppoa ja ammattitaitoista

Luin syksyllä 2018 Talouselämästä Työ- ja elinkeinoministeriön aikeista ulkoistaa nuorten työllistämismahdollisuuksien kehittämisen ja palveluiden parantamisen muun muassa Saraselle. Tunnistin artikkelista myös oman yrityksemme tarpeet rekrytoitaessa tuotantohenkilöstöä.

Yksi puhelinsoitto Paavo Saraselle, jonka tunsin jo ennestään, ja jo seuraavana päivänä alkoi välittömästi toimiva yhteistyö Helmi Holmbergin kanssa. Toimenkuva- ja henkilömäärittelyjen jälkeen Helmi on kartoittanut potentiaaliset nuoret työnhakijat ja lähettänyt heidät Europakille varsinaiseen työhaastatteluun. Näin olemme onnistuneet rekrytoimaan kolme pätevää prosessiteollisuuden pakkaajaa keskeytyvään kolmivuorotyöhön.

Sarasen ammattitaito ja asioinnin helppous ovat päällimmäisenä mielessä, kun ajattelee Sarasta rekrytointikanavana. Lisäksi Sarasen kautta sain oman viestimme mm. palkkaukseen sekä muihin henkilöstöetuihimme liittyvistä asioista mukavasti esille, ja se taas  edesauttaa nuorta työntekijää omassa valinnassaan.

Harri Laaksonen
toimitusjohtaja
Europak Oy

Uudellamaalla tapaamme asiakkaita mm. näissä osoitteissa:

ESPOO

Tekniikantie 12

02150 Espoo

VANTAA

Ratatie 11
01300 Vantaa

HYVINKÄÄ

Kankurinkatu 4-6

05800 Hyvinkää

JÄRVENPÄÄ

Sibeliuksenkatu 27

04400 Järvenpää

LOHJA

Laurinkatu 46

08100 Lohja

 

Pohjois-Pohjanmaalla toimistomme löytyy osoitteesta:

Technopolis

Sepänkatu 20
90100 Oulu

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.