Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön! on uuden työn löytämiseen tähtäävä palvelu yhteistyössä Baronan kanssa. Räätälöimme sinulle tarpeitasi vastaavan palvelupolun, jotta uusi työ löytyy. Palvelun päätavoitteena on uuden työpaikan löytäminen sinulle. Tutustu palveluprosessiimme tarkemmin täältäIlmoittautuminen palveluun on päättynyt.

Äkkilähtö työhön! -palvelukokonaisuus on tarkoitettu Uudenmaan alueen työnhakijoille, jotka ovat olleet työttömänä 3-6 kuukautta, joilla on taustaa:

  • it- tai digi-alalta
  • markkinoinnin alalta

 

Äkkilähtö työhön -valmennuksessa sai asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa ja tsemppaavaa tukea haastavaan työnhakuprosesssiin. Positiivisella asenteella toteutettua kokonaisuutta voi suositella kaikille työnhakijoille toimialasta riippumatta.

– nimimerkillä:  työpaikka kuukaudessa –

Tarjoamme tukea oman osaamisen tunnistamiseen, markkinoimiseen, työnhakutaitoihin sekä uuden työn löytämiseen. Jokaisella työnhakijalla on ainutlaatuinen, aiempaan kokemukseen perustuva erikoisosaamisensa sekä omaan persoonaan liittyvät vahvuudet. Näitä molempia hyödyntämällä rakennamme kanssasi sopivan polun uuteen työpaikkaan.

Sain paljon uutta tietoa, verkostoja, tsemppiä ja etenkin vertaistukea. Työttömälle erittäin tärkeä kurssi, ettei ole jäänyt yksin murehtimaan olotilaansa ja on kehittynyt työnhakijana. Suosittelen lämpimästi ryhmäcoachingissa käyntiä. Siellä verkostoidutaan ja saadaan uusia ideoita.

Palveluun kuuluu tapaaminen rekrytoinnin ammattilaisen kanssa. Palvelumme toteutuksessa mukana olevat ammattilaiset tukevat sinua työnhakutavoitteesi toteutumisessa.

Tarjoamme työkaluja mm.

  • osaamisesi määrittämiseen ja viestimiseen
  • uratavoitteidesi kirkastamiseen
  • työnhakutaitojen päivittämiseen
  • oman osaamisesi markkinointiin työnantajille
  • videoesiintymiseen videohaastatteluja varten

Merkittävää oli kouluttajien ja valmentajien huikea ammattitaito ja heidän oma kokemuksensa; joillakin rekrytoinnista, toisilla työttömyydestä ja uranvaihdosta, muutamilla sekä että. Sen ansiosta koulutukset eivät olleet vain kaunista teoriaa, vaan niissä oli aivan huikea vankasta kokemuksesta ja oikeasta todellisuudesta ammentava sisältö, yhdistettynä erinomaiseen valmennusosaamiseen. Juuri tästä syystä myös koulutuksissa, workshopeissa ja ryhmäcoachingeissa käydyt keskustelut ja pohdinnat nousivat aivan uudelle tasolle. Arvostan todella myös sitä tapaa miten koko Sarasen tiimi, valmentajat ja kouluttajat tekivät työtään; aidosti välittäen. Kiitos!!! Äkkilähtö työhön! -palvelu on aivan huikea.

97,3% suosittelee palvelua muille

65% uuteen työhön

4,3/5 palvelun yleisarvosana

395 asiakasta

Äkkilähtö työhön!

Äkkilähtö työhön! on Uudenmaan ELY-keskuksen rahoittama yksityisen työnvälityksen pilotti-projekti. Projekti toteutetaan 2016-2018. Palveluun on varattu rajoitettu määrä asiakaspaikkoja, joten kannattaa varmistaa osallistumismahdollisuus ilmoittautumalla pian mukaan.

Työllistymisen pilotti 2 VALKOINEN_Valmis ICT-DIGI-MARKKINOINTI-PILOTTI_VALKOINEN_VALMIS

Saranen Consulting on toiminut yli kaksikymmentä vuotta ICT-alan (informaatio- ja kommunikaatioteknologia) rekrytointien ja työnhaun parissa. Viimeisimpien viiden vuoden aikana toimintamme on laajentunut myös myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon sekä analytiikan pariin. Asiakaskuntamme on täydentynyt erityisesti digi-, media-, finanssi-, terveysteknologia-, tietoturva- sekä taloushallinnon yrityksillä.

Barona on erikoistunut it-, asiakaspalvelu-, HoReCa-, myynti-, markkinointi-, taloushallinto-, henkilöstöhallinto- ja tukitehtävien rekrytointeihin. Lisäksi Barona toimii logistiikan, rakentamisen, teollisuuden, kunnossapidon ja insinööripalveluiden rekrytoinneissa monien Suomen suurimpien yritysten kumppanina. Vuosittain yli 14 000 työnhakijaa löytää uuden työpaikan Baronan kautta.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.