Kokemuksia

Kokemuksia

 

”Äkkilähtö työhön! –palvelun suurimmiksi eduiksi koin luennot, joilla käsiteltiin ajankohtaisia työnhakuun liittyviä asioita. Henkilökohtaiset tapaamiset ja puhelut valmentajan kanssa puolestaan toivat työnhakuun tavoitteellisuutta. Mahdollisuus kysyä omaan työnhakuun liittyviä kysymyksiä, erityisesti ensimmäisiin työhaastatteluihin valmistautuessa, oli erittäin hyödyllistä. Äkkilähtö työhön! –palvelu antoi konkreettisia neuvoja etenemiseen ja hyvän työnhakusuunnitelman laatimiseen. Uskon, että se edesauttoi löytämään työn nopeammin.

Oli positiivinen kokemus jutella muiden samassa tilanteessa olevien kanssa työnhakukoulutuksiin osallistuessa. Se auttoi muistamaan, että ei ole yksin työnhakijana markkinoilla ja keskustelemalla sai vinkkejä hakemiseen. Äkkilähtö työhön! –palvelussa analysoin omaa osaamistani ja uratoiveitani, ja uskaltauduin suuntaamaan uraani uuteen suuntaan. Löysinkin toiveitani vastaavan työpaikan digimarkkinoinnin parista! Sanomattakin selvää siis, että olen erittäin tyytyväinen, että osallistuin palveluun.”

Satu Brandt

 

 

”Sarasen Äkkilähtö Työhön! -palvelu oli työnhakuani hyödyttävää ja piristävää. Klubitapaamiset keskusteluineen ja aktiivinen koulutustarjonta antoivat työnhakuun tärkeitä näkökulmia ja ne olivat sisällöltään monipuolisia. Tapaamisissa oli välitön tunnelma, keskusteleva ja avoin tiedon jakamisen  kulttuuri ja työnhakijoiden toiveita kuunneltiin – ihan vähän niin kuin olisi kivaan työporukkaan kuulunut.”

Minna Turunen

 

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.