Nuoret kohti työtä!

Nuoret kohti työtä!

Nuoret kohti työtä! Pohjois-Pohjanmaa & Uusimaa

Nuoret kohti työtä! on 17–29-vuotiaille työttömille työnhakijoille suunnattu palvelu, jonka tarkoituksena on auttaa löytämään ratkaisu ammatinvalintaan, koulutukseen ja työllistymiseen. Tuotamme palvelua yhdessä Baronan kanssa.

Palvelu toteutetaan Pohjois-Pohjanmaalla yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja Uudellamaalla Uudenmaan TE-toimiston, sekä ELY-keskuksen kanssa.

Usko unelmiisi ja lähde tavoittelemaan niitä!

Palvelussamme saat oman, henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi ja näkemään vaihtoehtoja. Valmentaja tukee sinua valinnanteossa sekä rohkaisee sinua uskomaan itseesi ja unelmiisi. Sinun ei vielä tarvitse tietää, mikä unelmasi on, mutta nyt kannattaa lähteä selvittämään sitä.

Oma tavoite ratkaisee

Tavoitteesi voi olla työpaikan, kiinnostavan alan tai sopivien opintojen löytäminen. Saatat miettiä opintoja tai ehkä suunnittelet reittiä suoraan töihin. Näissä pohdinnoissa me autamme sinua.

Me Sarasella ja Baronalla ymmärrämme, mitä työnantajat eri aloilla etsivät ja mitä he odottavat työnhakijoilta. Autamme sinua löytämään omaa osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan työpaikan.

Toisaalta pystymme myös tukemaan tarvittavan osaamisen kasvattamisessa ja sopivan koulutuksen valinnassa, jos osaamisesi ei vielä riitä unelmasi saavuttamiseen.

Anna meidän auttaa

Kaikki mitä sinulta vaaditaan, on että tulet tapaamisiin, teet parhaasi ja annat meidän auttaa. Me tuemme Sinua juuri sinulle sopivan työn tai koulutuksen löytämisessä.

Miten palvelu etenee

Palvelun alkaessa sovimme heti ensimmäisen tapaamisesi henkilökohtaisen valmentajasi kanssa. Tapaamiset sovitaan aina niin, että ne sopivat sinun aikatauluusi. Alkuun tapaatte tiiviisti, kunnes tavoitteesi on selvillä.

Meillä on mukavat ja tavoitteelliset valmentajat, jotka osaavat auttaa sinua tarpeesi mukaan. Yhteinen tavoite on juuri sinua kiinnostavan työpaikan, alan tai opiskelupaikan löytäminen.

Palvelun kesto on maksimissaan kuusi kuukautta. Lisäksi tarjoamme tarvitsemasi tuen opintojen tai työn alkaessa kolmen kuukauden ajan.

Tule mukaan! Me autamme sinut töihin tai opiskelemaan!

Ilmoittaudu mukaan TE-palveluiden kautta alla olevasta painikkeesta paikkakuntasi mukaan:

Muistathan valita palveluntarjoajaksi Saranen Consultingin.

 

 

 

600 asiakasta

33 paikkakunnalla

92% suosittelee

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.