Taidot käyttöön

Taidot käyttöön

Taidot käyttöön -palvelussamme autamme sinua löytämään uuden työpaikan. Tarjoamme sinulle tukea ja vinkkejä omassa työnhaussasi sekä rakennamme juuri sinun tavoitettasi tukevan palvelukokonaisuuden palvelussamme mukana olevista elementeistä. Suunnittelemme myös yhdessä reitin, mitä kautta voit löytää uuden työpaikkasi. Uusi työ voi syntyä myös oman yrityksen tai opintojen kautta halutessasi.

Ilmoittautuminen palveluun on päättynyt.

Pidempään työtä etsineille

Taidot käyttöön -palveluun voivat ilmoittautua kaikki vähintään 12 kuukautta työttömänä olleille Uudenmaan TE-toimiston asiakkaat. Toimiala- tai koulutustaustarajoiteitta ei ole. Kannattaa tulla mukaan, jos haluat erottua eduksesi työnhaussa ja olet motivoitunut löytämään uuden työpaikan.

Palvelu toteutetaan yhteistyössä TE-palvelujen ja Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa.

Keinot ja reitti uuteen työpaikkaan

Tarjoamme tukea ja konkreettisia vinkkejä kiinnostavien työnantajien löytämiseen sekä oman osaamisen tunnistamiseen ja esiin tuomiseen. Kokemukseemme perustuen tiedämme, että jokaiselta työnhakijalta löytyy erityisiä osaamisalueita ja vahvuuksia, jotka ansaitsevat päästä käyttöön. Autamme sinua tunnistamaan omat taitosi ja tuomaan ne mahdollisimman hyvin esille työnhaussa. Lisäksi tarjoamme tukea sopivan polun valitsemiseen eli tunnemme myös keinot, joilla voit vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi, jos se on tavoitteesi huomioiden tarpeen.

Henkilökohtainen työnhakuvalmentaja tukenasi

Saat käyttöösi oman valmentajan, joka auttaa sinua kunnes uusi työ löytyy. Lisäksi käytössäsi on muut ammattitaitoiset ja kokeneet valmentajamme, joita tapaat esimerkiksi CareerCampuksella tai workshopeissa. Palvelumme kestää enintään 5 kuukautta.

Työkaluja työnhaun tueksi

Tarjoamme työkaluja mm.

  • työnhakutaitojen tarkistamiseen työnhakutrendit huomioiden
  • osaamisesi määrittämiseen ja viestimiseen
  • uratavoitteidesi kirkastamiseen
  • henkilökohtaiseen kehittymiseen työnhaun eri osa-alueilla
  • piilotyöpaikkojen tunnistamiseen
  • videoesiintymiseen videohaastatteluja varten

Tutustu tarkemmin palvelun sisältöön täältä.

Yhdessä rekrytoinnin ammattilaisten kanssa

Palvelu tuotetaan yhdessä Baronan kanssa. Saranen Consulting on toiminut yli kaksikymmentä vuotta ICT-alan rekrytointien ja työnhaun parissa. Viimeisimpien viiden vuoden aikana toimintamme on laajentunut myös myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon sekä analytiikan pariin. Asiakaskuntamme on täydentynyt erityisesti digi-, media-, finanssi-, terveysteknologia-, tietoturva- sekä taloushallinnon yrityksillä.

Baronan henkilöstöpalveluja toteuttavat tiettyihin toimialoihin erikoistuneet rekrytointien ammattilaiset. Baronan kautta välitetään työntekijöitä sekä vuokra- että suoriin työsuhteisiin yli 3000 asiakasyritykseen vuosittain. Työpaikkoja löytyy mm. seuraavilta aloilta: it, asiakaspalvelu, hotelli ja ravintola, kauppa, myynti, markkinointi, talous-, henkilöstö- ja muu hallinto ja tukitehtävät, logistiikka, rakentaminen, teollisuus, kunnossapito sekä insinööripalvelut. Vuosittain yli 30 000 työnhakijaa löytää uuden työpaikan Baronan kautta.

Asiakkaan käytössä on omien vahvuuksien, taustojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan Baronan ja Sarasen rekrytoinnin ammattilaisia etsimässä sopivaa työllistymispolkua. Sekä Baronan että Sarasen rekrytointiammattilaisilla on pitkä kokemustausta työnhakijoiden osaamisen kehittämisestä työelämän tarpeisiin ja osaamista myös oppisopimus- ja koulutuskysymyksissä.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.