Taidot Käyttöön: palvelukuvaus

Taidot Käyttöön: palvelukuvaus

Taidot käyttöön -palvelun henkilökohtaisesti räätälöitävä palvelupolku rakennetaan alla olevista elementeistä.

Palvelu päättyy, kun uusi työpaikka on löytynyt. Palvelu kestää maksimissaan viisi kuukautta.

HENKILÖKOHTAINEN REKRYTOINTITAPAAMINEN

Henkilökohtainen tapaaminen rekrytoinnin ammattilaisen kanssa. Tapaamisessa käydään läpi osaamisesi, työnhaun tavoitteesi ja mielenkiinnon kohteesi. Yhdessä rekrytoinnin ammattilaisen kanssa mietitään parhaat keinot uuden työn löytämiseksi.

CAREER CAMPUKSEN TYÖNHAKUVALMENNUKSET JA -WORKSHOPIT

Ajankohtaisia valmennuksia tehokkaan työnhaun tueksi. Career Campuksella tarjolla intensiivivalmennusta, tapahtumia ja kohtaamisia yritysten kanssa. Campuksella päivystävä uravalmentaja auttaa sinua myös työnhakuusi liittyvissä kysymyksissä.

OMAN OSAAMISEN TUNNISTAMINEN JA VAHVUUDET

Henkilökohtaisten, osaamiseesi ja persoonaasi liittyvien vahvuuksiesi tunnistaminen. Työnhakuvalmentaja ja palvelukokonaisuuteen kuuluvat työkalut ovat tukenasi ydinosaamistesi tunnistamisessa sekä niiden viestimisessä työnantajia kiinnostavalla tavalla.

VERTAISRYHMÄ

Ryhmässä pääset tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden työnhaussa olevien ihmisten kanssa. Keskustelua työnhausta, ajatusten vaihtoa, ideointia sekä vinkkejä puolin ja toisin.

TEHOSTETTU TYÖNHAKU

Itsenäinen, aktiivinen työnhaku työnhakuvalmentajan tuella. Palvelun aikana olet mukana Saranen Consultingin ja Baronan yritysasiakkaiden rekrytointiprosesseissa.

ONLINEVALMENNUS

Työnhakutaitoihin keskittyvät koulutukset ja harjoitukset ovat saatavillasi 24/7. Onlinevalmennuksissa käydään läpi kaikki työnhakuun liittyvät osa-alueet aina sopivien yritysten tunnistamisesta omien työhaastattelutaitojen kehittämiseen sekä erottuviin hakumenetelmiin saakka.

VIDEOHAASTATTELUSPARRAUS

Harjoitus, jonka avulla voit valmistautua työhaastatteluun videoinnin avulla ja oppia viestimään luontevasti osaamisestasi työnantajille. Samalla tutustut yhä yleistyvään videohaastattelutyökaluun.

VINKIT PIILOTYÖPAIKKOIHIN

Rekrytoinnin ammattilaisilta saat tietoa ja vinkkejä piilotyöpaikoista ja niiden hakemisesta. Etsimme asiakasyrityksillemme koko ajan uusia työntekijöitä myös muihin kuin julkisesti haussa oleviin tehtäviin.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.