Vuorinen meets #Saranen
3.6.2016 | Blogi

Tiedätte varmaan sen sanonnan liikkuvaan junaan hyppäämisestä? Sarasen hyperloop-juna kiihdyttää parhaillaan sellaisiin nopeuksiin, joista olen aivan superinnoissani! Aloitin hommat Sarasen Turun toimistolla huhtikuun lopussa eli reilu kuukausi sitten. Heti ensimmäisestä päivästä, tai itseasiassa jo ennen sitä, tunsin olevani lämpimästi tervetullut. Tullessani tein seuraavanlaisia huomioita:

  1. Töitä on paljon ja niitä tehdään positiivisella sykkeellä.
  2. Sarasella on huikeita persoonia, jotka yhdessä muodostavat toimivan joukkueen.
  3. Sarasella vaalitaan perinteitä ja samanaikaisesti luodaan määrätietoisesti uutta.

Huomioni vain vahvistivat tunnetta siitä, että olin tehnyt oikean päätöksen työpaikkaa vaihtaessani. Itselleni on tärkeää, että edustamani yrityksen arvot ovat pitkälti samoja kuin ne, joita kunnioitan yksityiselämässäni. Työelämä on murroksessa ja talouden tilanne haastava. Tätä kirjoittaessani jännitetään miten KIKY-paketin käy ja minkälaisia vaikutuksia sillä toteutuessaan on. Yrityksien on entistä vaikeampi löytää osaajia vapailta työmarkkinoilta ja tämä korostuu etenkin kasvualoilla. TE-palveluiden sivuilla on 1130 avointa työpaikkaa Varsinais-Suomessa ja samaan aikaan alueen työttömyysaste on 12,6 % (Turussa 16,1 %, 4/2016). Rekrytoiville koulutusohjelmille on siis tarvetta! Ohjelmien kautta saamme johdattaa tekijöitä kohti heidän seuraavaa työpaikkaansa ja samanaikaisesti voimme kasvattaa yrityksille motivoituneita ja ammattitaitoisia osaajia.

Tiedän jo nyt, että tuleva syksy tulee olemaan touhua täynnä. Turussa on positiivinen vire, joka huokui myös The Shift –businessfestivaaleilla, joita lämmin aurinko helli oikein olan takaa. Tehokasta peliaikaa on vielä jäljellä ennen lomaa ja sitä ennen etsimme vielä uusia pelaajia Sarasen joukkueeseen, myös Turkuun!

Saatoitkin jo ehkä huomata, että olen aika ”täpinöissäni” uudesta duunistani – Vuorinen on kotiutunut Saraselle.

🙂

Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,

Reetta

Lisää aiheesta

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.