Tulevaisuuden työntekijä -seminaari

Ohjelma

Tapahtuma alkoi seminaarilla työnhaun, työmarkkinoiden ja tulevaisuuden osaamisten trendeistä. Pääset linkeistä kuhunkin webinaaritallenteeseen Youtube-kanavallemme.

Seminaarin sisältö:

 

WANTED! -etusivu »

Skrollaa alemmas ja lue seminaaripuhujiemme mielenkiintoiset esittelyt!

Rasmus Roiha

Toimitusjohtaja, Ohjelmistoyrittäjät ry

Ohjelmistoyrittäjät ry on sitoutumaton innovatiivisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten johdon yhteisö. Toiminnallaan yhdistys muun muassa kannustaa ohjelmistoalan yrittäjyyteen, nostaa alan profiilia ja näkyvyyttä julkisuudessa sekä kehittää jäsenyritystensä liiketoimintaa.

Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajalla Rasmus Roihalla on myös itsellään monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus yrittäjyydestä ja johtajuudesta. ”Jokainen Suomeen vaurautta ja työpaikkoja luova sekä osaamista edelleen kehittävä yritys on sankariteko, jollaisia me tarvitsemme lisää. Ohjelmistoyrittäjät ry:n toimitusjohtajuus on loistava mahdollisuus olla mukana raivaamassa tietä uusille menestystarinoille”, Rasmus kuvaa.

Katja Rantala

Head of People and Culture, HiQ Finland

Olen Katja, 35-vuotias 3 lapsen äiti ja innokas kulttuurin ja ihmisten tutkija. Koulutukseltani olen YTM. Olen työskennellyt erilaisissa henkilöstöjohtamisen ja osaamisen kehittämisen rooleissa yli 10 vuoden ajan ja talenttien rekrytointi on seurannut työssäni läpi vuosien. Työskentelen Head of People and Culture roolissa HiQ Finlandissa tällä hetkellä ja vastuullani on yrityksemme ensiluokkaisen kulttuurin vaaliminen ja kehittäminen sekä tärkein voimavaramme, ihmiset. Innostun kovasti ihmisistä ja erilaisten ammattilaisten kohtaamisista, jonka vuoksi rekrytointi ja työnantajamielikuvan kehittäminen ovat minulle luontaisesti hyvin mielekkäitä hommia. Minua innostavat myös työelämän innovaatiot sekä innovaatiolle herkkä yrityskulttuuri.

 

LAURA NURMINEN

Competence Specialist, Sovelto

Sovelton päämäärä on, että suomalaiset ovat maailman tuottavin ja rennoin kansa. Autamme ihmisiä ja organisaatioita kohdistamaan aikansa olennaiseen työtä järkeistämällä, työssä oppimalla ja teknologiaa hyödyntämällä. Soveltossa Competence Specialistina toimiva Laura Nurminen profiloituu moniammatilliseksi oppimisen asiantuntijaksi. Tärkeimmät käsitteet kuvastavat kannustavaa some-entusiastiamme näin:

Oppiminen. Optimaalinen osaaminen. Moderni tietotyö. Palvelumuotoilu. Sosiaalinen media. Digikausi.

Kouluttaja. Kehittäjä. Fasilitaattori. Ihmisten ja prosessien ohjaaja. Neljän lapsen superäiti. @ideapupu

Tuomas Haapsaari

Marketing Director, B2B, Barona Group

Tuomas ”Tome” Haapsaari on intohimoinen modernin myynnin, markkinoinnin ja hyvän johtamisen puolestapuhuja ja jatkuva opiskelija. Tuomas tunnetaan myös positiivisena ja määrätietoisena uuden kehittäjänä. Hän on aktiivinen verkostoituja sosiaalisessa mediassa ja tykkääkin jakaa oppimaansa myös muiden kanssa. Nykyisessä tehtävässään Tuomas vastaa Barona Groupin markkinoinnista.

Janne Lindfors

Toimitusjohtaja, Saranen Consulting

Saranen Consulting auttaa yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä uusiin töihin. Sarasen Rekrytoivat koulutusohjelmat  kouluttavat ja rekrytoivat uusia osaajia kehittyville aloille, joilla on osaajapulaa. Lisäksi Saranen tukee yrityksiä muutostilanteissa mm. tarjoamalla henkilöstön vähennystilanteisiin nopean uudelleentyöllistymisen mahdollistavan outplacement- eli uudelleensijoituspalvelun.

Toimitusjohtaja Janne Lindforsilla on pitkäaikainen kokemus ICT-alan resursoinnista sekä alan yrityksen konsultoinnista. Ennen Sarasta Janne on johtanut Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa IT-alan koulutusyksikköä. ”ICT-alan työmarkkinat ja rekrytointi ovat kovassa murroksessa, eivätkä vanhat toimintatavat enää riitä. Kasvu edellyttää uudenlaisia ajatusmalleja niin yhteiskunnan, yritysten kuin yksilöidenkin tasolla. Olen erittäin motivoitunut tuomaan oman panokseni tähän muutokseen.”, Janne luonnehtii.

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.