Ota askel uusiin oivalluksiin

Mitä asioita yrityksenne pitäisi ratkaista osaamisen uudistumiseen liittyen? Varaa 20 minuutin kävelysparraus, jonka aikana voit tuulettaa ajatuksiasi asiantuntijamme kanssa ja ottaa askeleen kohti tulevaisuuden kilpailukykyistä liiketoimintaa!

20 tehokasta minuuttia uusia oivalluksia

Kävelysparrauksen aikana keskustelemme yrityksellenne tärkeistä uudistumistarpeista. Ajatusten tuuletus ulkoilmassa tai kahvi seuranamme – mikä vain sopii päivääsi parhaiten. Tapaamisen tarkoituksena on ennen kaikkea tuoda uudistumiseen näkemystä työmarkkinoista, toimivista käytännöistä ja konsepteista, joista meillä on alan tuoreinta tietotaitoa.

Vaikka 20 minuuttia on vain lyhyt nipistys työpäivästä, saat varmasti uusia oivalluksia, jotka auttavat yritystänne vahvistamaan tulevaisuuden osaamista – ja se juuri on kävelysparrauksen tavoite! Tutustu asiantuntijoihimme ja varaa sparraus sinua kiinnostavan aiheen tiimoilta.

Mikä näistä aiheista kiinnostaisi sinua?

Haluatko keskustella tarkemmin, miten voit rakentaa ketteriä malleja osaamisen johtamiseen ja vahvistaa yrityksesi muutoskyvykkyyttä? Voisimmeko antaa uusia ajatuksia ja oivalluksia kasvun johtamiseen? Vai kiinnostaisiko sinua miettiä yhdessä ratkaisuja, miten tulevaisuuden asiantuntijaosaamisen tarpeisiin voitaisiin vastata? Valitse alta, mistä aiheesta haluaisit päästä sparraamaan!

Valitse kävelyseurasi

Laura-Sydänmaanlakka-640x640-1

Laura Sydänmaanlakka

Aihe: Ketterä osaamisen johtaminen ja muutoskyvyn rakentaminen yksilöille ja organisaatiolle.

Olen yli 10 vuoden ajan auttanut sekä yksilöitä työurien uudistamisessa että yrityksiä osaamisen johtamiseen, muutoskyvykkyyteen ja jatkuvaan oppimiseen liittyvissä teemoissa. Urajohtaminen ja yksilölliset urapolut nousevat työelämän murroksen myötä entistä enemmän sekä HR:n että liiketoimintajohdon skenaarioihin ja uskon vahvasti, että henkilöstön osaaminen on yrityksille jatkossa koko liiketoiminnan kilpailukyvyn edellytys.

Sparrataan yhdessä, miten voimme auttaa juuri teidän organisaatiotanne osaamisen johtamisessa ja muutoskyvykkyyden kasvattamisessa sekä tukea uudistumista ja kilpailukykyä.

Varaa kävelysparraus Lauran kanssa.

Janne_Lindfors_640x640

Janne Lindfors

Aihe: Kasvun johtaminen työelämän murroksessa

Sarasen toimitusjohtajana olen päässyt näkemään sekä oman että asiakkaidemme kasvun aivan paraatipaikalta. Minulla on ollut ilo ja kunnia päästä luotsaamaan yritystämme vuodesta 2014 ja päästä kasvattamaan Sarasesta oman alansa johtava toimija. Olen päässyt hyvin konkreettisesti ja läheltä seuraamaan työelämän murrosta ja vahvistamaan omaa ymmärrystäni ja näkemystäni työllistämisestä, työmarkkinoista ja rekrytointiliiketoiminnan johtamisesta. Toimin myös muiden kasvuyritysten sparraajana, mentorina ja valmentajana. Ennen kaikkea uskon, että yritysten ja liiketoiminnan kasvu käynnissä olevan murroksen keskellä perustuu rohkeuteen, uskallukseen investoida, oikeisiin ihmisiin ja kannattaviin ratkaisuihin.

Toivottavasti pystyisin auttamaan myös sinua kasvun ja uusien mahdollisuuksien oivaltamisessa ja rakentamisessa!

Varaa kävelysparraus Jannen kanssa.

Tiedätkö jo mitä organisaationne kaipaa?

Jos olet jo pidemmällä osaamisen uudistamisen tiellä, ja haluat keskustella osaamisen kehittämisestä tarkemmin kanssamme, voit jättää soittopyynnön täältä.