Yksittäinen osaaja vai kokonainen tiimi?

Rekrytoiva koulutusohjelma palvelee yrityksesi koosta ja toimialasta riippumatta

Rekrytoivat koulutusohjelmat sopivat rekrytointiväyläksi kaiken kokoisille yrityksille. Yrityksesi kasvutavoitteista riippuen voit rekrytoida koulutusohjelman kautta itsellesi yhden tai useamman osaajan helposti ja kustannustehokkaasti. Mikäli tarvitset saman aihealueen osaajia enemmän kuin kymmenen henkilöä kerrallaan, voimme räätälöidä yrityksellesi myös oman yrityskohtaisen koulutusohjelman.

Rekrytoivat koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa. 

Ota yhteyttä

ES_yrityksille_500x500

Yksittäinen asiantuntija kustannustehokkaasti

Ryhmämuotoisessa rekrytoivassa koulutusohjelmassa kouluttautuu uuteen rooliinsa asiantuntijoita eri yrityksiin. Eri osaamisalueisiin keskittyviä ryhmämuotoisia rekrytoivia koulutusohjelmia järjestetään Sarasella koko ajan, ja olemme päivittäin yhteydessä uutta uraa etsiviin työnhakijoihin.

Osaamiseltaan ja kokemukseltaan erilaisia hakijoita on koulutusohjelmissamme vuosittain tuhansia ja etsimme juuri teidän tarpeisiinne ja yrityskulttuuriinne sopivat kandidaatit tarvekartoituksen perusteella.

Tuotamme vuosittain yli 50 ryhmämuotoista rekrytoivaa koulutuohjelmaa eri osaamisalueille ympäri Suomen. Lue lisää yritysten kokemuksista.

Saranen_3060_400x400_v001

Yrityskohtainen koulutusohjelma

Kun etsinnässä on useamman kuin kymmenen saman osaamisalueen taitajan rekrtrointitarve, voidaan yrityksenne tarpeisiin rakentaa kokonaan oma koulutusohjelma.

Huolellisen tarvekartoituksen jälkeen huolehdimme hakijamarkkinoinnista ja esivalintaprosessista. Lopullinen osallistujavalinta on teidän käsissänne. Noin puolen vuoden ohjelman aikana kandidaatit työssäoppivat yrityksessänne ja opiskelevat ohjelmaan suunniteltuja koulutuskokonaisuuksia alan parhaiden kouluttajien johdolla.  Koulutussopimusten tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Yrityskohtaiset koulutusohjelmat räätälöidään aina yhdessä asiakasyrityksen kanssa, joten sen kautta voit kasvattaa osaajia juuri teidän yrityksenne osaajatarpeeseen.

ES_tyonhakijoille_500x500

Ota yhteyttä, keskustellaan osaajatarpeistanne!

Ota yhteyttä

 

Katso tunnelmia ohelmistoyritys HiQ:lle räätälöidystä koulutusohjelmasta

 

Uusimmat artikkelit

09.03.2023 — Osaamisen uudistaminen

Työvoimapula vaivaa – mistä löydämme lääkkeet?

Työvoimapula puhuttaa nyt lähes jokaisella toimialalla. Erityisesti otsikkotilaa ovat saaneet sosiaali- ja terveysala sekä teknologia-ala, mutta käytännössä...

Lue lisää
09.02.2023 — Organisaation muutostilanteet

Mikä on MuutosKoulutus?

MuutosKoulutus on tarkoitettu kaikille työnantajille tilanteeseen, jossa työnantaja joutuu vähentämään henkilöstöään tai lopettamaan toimintansa kokonaan....

Lue lisää
23.01.2023 — Osaamisen uudistaminen

Veikkauksen ratkaisut data-analytiikan osaajapulaan

Osaaja- ja osaamispula datan ja analytiikan alalla on universaali haaste. Mistä löytää paras ja ajankohtaisin osaaminen? Sitä kysymystä on pohdittu yrityksissä...

Lue lisää