Yksittäinen osaaja vai kokonainen tiimi?

Rekrytoiva koulutusohjelma palvelee yrityksesi koosta ja toimialasta riippumatta

Rekrytoivat koulutusohjelmat sopivat rekrytointiväyläksi kaiken kokoisille yrityksille. Yrityksesi kasvutavoitteista riippuen voit rekrytoida koulutusohjelman kautta itsellesi yhden tai useamman osaajan helposti ja kustannustehokkaasti. Mikäli tarvitset saman aihealueen osaajia enemmän kuin kymmenen henkilöä kerrallaan, voimme räätälöidä yrityksellesi myös oman yrityskohtaisen koulutusohjelman.

Rekrytoivat koulutusohjelmat toteutetaan yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskusten kanssa. 

Ota yhteyttä

ES_yrityksille_500x500

Yksittäinen asiantuntija kustannustehokkaasti

Ryhmämuotoisessa rekrytoivassa koulutusohjelmassa kouluttautuu uuteen rooliinsa asiantuntijoita eri yrityksiin. Eri osaamisalueisiin keskittyviä ryhmämuotoisia rekrytoivia koulutusohjelmia järjestetään Sarasella koko ajan, ja olemme päivittäin yhteydessä uutta uraa etsiviin työnhakijoihin.

Osaamiseltaan ja kokemukseltaan erilaisia hakijoita on koulutusohjelmissamme vuosittain tuhansia ja etsimme juuri teidän tarpeisiinne ja yrityskulttuuriinne sopivat kandidaatit tarvekartoituksen perusteella.

Tuotamme vuosittain yli 50 ryhmämuotoista rekrytoivaa koulutuohjelmaa eri osaamisalueille ympäri Suomen. Lue lisää yritysten kokemuksista.

Saranen_3060_400x400_v001

Yrityskohtainen koulutusohjelma

Kun etsinnässä on useamman kuin kymmenen saman osaamisalueen taitajan rekrtrointitarve, voidaan yrityksenne tarpeisiin rakentaa kokonaan oma koulutusohjelma.

Huolellisen tarvekartoituksen jälkeen huolehdimme hakijamarkkinoinnista ja esivalintaprosessista. Lopullinen osallistujavalinta on teidän käsissänne. Noin puolen vuoden ohjelman aikana kandidaatit työssäoppivat yrityksessänne ja opiskelevat ohjelmaan suunniteltuja koulutuskokonaisuuksia alan parhaiden kouluttajien johdolla.  Koulutussopimusten tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Yrityskohtaiset koulutusohjelmat räätälöidään aina yhdessä asiakasyrityksen kanssa, joten sen kautta voit kasvattaa osaajia juuri teidän yrityksenne osaajatarpeeseen.

ES_tyonhakijoille_500x500

Ota yhteyttä, keskustellaan osaajatarpeistanne!

Ota yhteyttä

 

Katso tunnelmia ohelmistoyritys HiQ:lle räätälöidystä koulutusohjelmasta

 

Uusimmat artikkelit

25.11.2022 — Organisaation muutostilanteet

Muutosturvalaki täydentyy alkuvuonna!

Yhteistoiminta- ja muutosturvalait ovat kokeneet lähivuosina uudistuksia. Lakimuutoksilla on pyritty ja pyritään parantamaan työntekijöiden asemaa ottamalla...

Lue lisää
24.10.2022 — Organisaation muutostilanteet

Hyvä paha muutosneuvottelu ­– 3 vinkkiä

Muutosneuvotteluilla tarkoitetaan (entiset yt-neuvottelut) työnantajan käynnistämiä neuvotteluita, joiden toisena osapuolena on oma henkilöstö....

Lue lisää
05.10.2022 — Työ ja Ura

Uramuutos – Sopiiko rekrytoiva koulutusohjelma minulle?

Tämä blogikirjoitus pohjautuu otsikon mukaiseen podcast-jaksoon. Asiantuntijamme Sandra Välikoski vieraili työ- ja organisaatiopsykologi Nina Lyytisen...

Lue lisää