yrityksille

yrityksille

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma vastaa alan osaajapulaan syksyllä 2019!

Olemme Sarasella uuden ja jännittävän aiheen äärellä, kun pääsemme syksyllä starttaamaan ensimmäisen rekrytoivan koulutusohjelman 3D-mallinuksen ja CAD-ohjelmistojen tiimoilta. Osaajapula rakennus- ja teollisuusalla kaipaa uusia tekijöitä, joilla on ajantasaista osaamista tietomallinnuksesta sekä siihen soveltuvista työkaluista.

Mikä on rekrykoulutus?

Kartoitamme parhaillaan yritysten toiveita koulutettavien aiheiden tiimoilta, sillä tarkoitus on luoda koulutuskokonaisuus, joka palvelee rekrytoivia yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla. Rekrytoiva koulutusohjelma käynnistyy alkusyksystä 2019.

Rekrytoiva koulutusohjelma on kestoltaan 6kk, jonka aikana koulutettavat saavat substanssikoulutusta Sarasen järjestämän asiantuntijakouluttajan kautta (noin 20-25 koulutuspäivää). Muina päivinä koulutettavat työskentelevät yhteistyöyrityksissä koulutussopimuksella ja rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on solmia työsopimus osallistujan ja yhteistyöyrityksen välillä ohjelman päätteeksi. Rekrytoiva koulutusohjelma on Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa yhteistyössä toteutettava, jonka tarkoitus on tukea yritysten rekrytointimahdollisuuksia ja tehdä siitä mahdollisimman riskitöntä sekä edistää työllistymistä. Työvoimapoliittiseen koulutukseen osallistuvalla yrityksellä ei ole palkanmaksuvelvoitetta koulutusjakson aikana. Osallistumalla tähän koulutukseen teillä voi huhtikuussa 2020 olla uusia CAD-osaajia riveissänne, nyt kannattaa siis toimia!

Laaja-alaista osaamista

Koulutukseen osallistuvien henkilöiden ja tehtävänimikkeiden skaala on yleisesti ottaen melko laaja. Osallistujalla voi olla jo aiempaa kokemustajostain CAD-ohjelmistosta, alalle soveltuva koulutus ja motivaatio päästä päivittämään osaamistaan tämän päivän vaatimuksiin soveltuvammaksi. Toisaalta osallistuja voi olla myös vastavalmistunut, joka kaipaa koulutuksen tueksi täsmäkoulutusta tietomallinnuksesta ja alalla käytettävistä ohjelmistoista, joita yrityksissä ei ole aikaa perehdyttää. Yritykset määrittelevät itse millainen henkilö heille soveltuu parhaiten, ja Saranen esittelee soveltuvimmat hakijat yritykselle esikarsittujen hakijoiden joukosta. Lopullisen päätöksen koulutukseen lähtemisestä tekevät yritys ja osallistuja.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

Koetko, että yrityksellänne voisi olla ajatuksia jaettavaksi kanssani 3D- tai CAD-osaajien tiimoilta? Ohjelma tulee sisältämään ArchiCAD-ohjelmiston koulutusta, mutta tilaa on vielä myös muille aiheille. Mutta mille – siitä kuulen mielelläni teiltä alanne vaikuttajilta ja asiantuntijoilta. Tarkoituksena on rakentaa koulutusohjelma, joka palvelee aidosti yrityksiä, joita tämä osaajapula koskettaa.

Otathan yhteyttä, mikäli koet, että tämä koulutus voisi olla teidän yrityksellenne sopiva keino saada uusia osaajia kasvamaan CAD-ohjelmistojen rajapinnassa oleviin tehtäviin. Mikäli rekrykoulutus on yrityksellenne uusi väylä rekrytointeihin, kerromme mielellämme teille lisää!

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien avulla on yli 3000 osaajaa saanut töitä. Koulutusohjelmien osallistujista 85 % on työllistynyt ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutusohjelmiin antaen palautteena arvosanaksi keskimäärin 4/5.

 


Tarvitsetko uutta osaajaa tiimiisi? Jätä meille yhteystietosi.

Otamme sinuun yhteyttä, ja jutellaan yhdessä, miten voisimme auttaa yrityksenne rekrytoinneissa.


Yhteistyössä

Ota yhteyttä

Henkilötietoja käytetään Saranen Consulting palveluista kertomiseen yhteydenoton yhteydessä. Lue lisää henkilötietojen käsittelystämme tietosuojaselosteestamme.