Hanki työ taidoilla, joista työnantajat kilpailevat!

Osaaminen on arvokkain valuuttasi työmarkkinoilla.

Uudelle uralle työssä oppien

Rekrytoivan koulutusohjelman avulla saavutat taidot, joita työnantajat juuri nyt eniten arvostavat. Eri osaamisaloille keskittyvistä koulutusohjelmistamme löytävät uuden työn vuosittain sadat työnhakijat ympäri Suomen. 

Ohjelmat sopivat sekä korkeakoulusta juuri valmistuneille työn etsijöille että kokeneiden konkarien osaamisen uudistamiseen.

Tuotamme ohjelmat yhteistyössä ELY-keskusten, TE-palveluiden sekä kumppaniyritysten kanssa. Osallistumiskelpoisuutesi selvitetään ensin TE-palveluissa, minkä jälkeen Saranen alkaa etsiä sinulle sopivaa yhteistyöyritystä.

Sarasen tuottamiin koulutusohjelmiin valituista keskimäärin 85 % työllistyy koulutusohjelman päätteeksi.

saranen-demo-box-4

Jalka (työpaikan) oven väliin

Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuus katkaista työttömyys nopeasti ja hankkia tietoa ja taitoja, jotka toimivat arvokkaana valuuttana työmarkkinoilla vielä pitkään. 

Nopeasti kiinni työhön

Sovellat koulutuspäivissä oppimaasi heti käytäntöön yhteistyöyrityksessäsi. Onnistumisesi tukena ovat yrityksen mentori sekä oma tutorisi Sarasella.

Kannattava investointi uraasi

Sinulle koulutettavasta osaamisesta on monissa yrityksissä pulaa. Puolen vuoden koulutusjaksosta voi alkaa hieno, kasvujohteinen urasi uuden alan asiantuntijana.

Hae rekrytoivaan koulutusohjelmaan!

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Itä-Suomi

Code Academy

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Savo

Digitalent Akatemia

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Varsinais-Suomi

DigiTalentPro

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa

DigiExpert

Etkö löytänyt etsimääsi koulutusohjelmaa?

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt sopivaa koulutusohjelmaa? Tilaa muistutus alkavista koulutuksista sähköpostiisi!

Code Academy

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Itä-Suomi — Hakuaika päättyy 6.4.2020

Uusi työura ohjelmistokehityksen tai -testauksen parissa!

Innostaako sinua softakehitys? Kiinnostaako uusi työ ohjelmistokehityksen tai -testauksen parissa ja korkeatasoinen asiantuntijakoulutus siinä sivussa? Koodaa urasi seuraava kappale rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta ja aloita uusi työ alalla, jossa töitä riittää loppuelämäksi!

---

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Pinja Heimala

Project Coordinator

pinja.heimala@saranen.fi

040 849 3962

Lue lisää

Digital Excellence Academy - in collaboration with Google

Myynti ja markkinointi — Pirkanmaa — Hakuaika päättyy 23.3.2020

Uusi työ digitaalisen markkinoinnin tai myynnin parissa

Haku on päättynyt. 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Onko sinulla vainu toimivalle digisisällölle? Kiinnostaako sinua työt digitaalisen markkinoinnin tai myynnin parissa? Aloita urasi seuraava kappale ja nappaa työpaikka koulutusohjelmamme kautta!

Yhteistyöyrityksemme etsivät uusia osaajia rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta erilaisiin tehtäviin. Juuri tämän takia, kouluttamamme 12 uutta digiliiketoiminnan asiantuntijaa voivat työllistyä monenlaisiin rooleihin. Voit löytää itsesi tulevaisuudessa esimerkiksi seuraavista rooleista:

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

Code Bootcamp Turku

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Varsinais-Suomi — Hakuaika päättyy 12.3.2020

Haku päättynyt!

---

Kouluttaudu ohjelmistokehittäjäksi Code Bootcampin avulla

Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus syventää osaamistasi koulutuksen kautta, tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Turussa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua kehittymään ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi ja työllistymään alalle, jossa työt etsivät sinua!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen tehtävien pariin. Hae mukaan Code Bootcamp -täydennyskoulutukseen ja koodaa oman uratarinasi seuraava kappale!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

Analytics Training Camp

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 9.3.2020

Rooli kehitysalalta Analytics Training Campin avulla!

Innostutko lukujen pyörittämisestä ja pulmien ratkaisemisesta, muutenkin kuin pelkän mututuntuman perusteella? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Hae mukaan Analytics Training Campiin ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

Dataa on ympärillämme kaikkialla ja sen määrä kasvaa tauotta – itseasiassa, 90% kaikesta maailman datasta on luotu vasta viimeisen kolmen vuoden aikana. Datan tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa onkin toimialasta riippumatta äärimmäisen tärkeää yrityksien päivittäisen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Henri Haakana

Project Coordinator

henri.haakana@saranen.fi

050 436 5858

Lue lisää

Digiakatemia Digitaalinen asiakaskokemus

Myynti ja markkinointi — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 16.3.2020

Uusi ura digitaalisen asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun parissa!

Innostaako sinua mahdollisuus muovata yritysten palveluita entistä paremmiksi ja nykyaikaisemmiksi? Kiinnostaako sinua työura palvelumuotoilun ja digitaalisen asiakaskokemuksen parissa? Hae mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja työllisty tulevaisuuden alalle!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Digitalisaatio muovaa elämäämme ja käyttäytymistämme jatkuvasti, niin työssä kuin vapaa-ajalla. Sen vaikutukset näkyvät erityisen voimakkaasti yrityksien toiminnassa, jossa palveluiden helppokäyttöisyyttä, saatavuutta ja mitattavuutta halutaan jatkuvasti parantaa – palvelumuotoilu ja asiakkaan ostoprosessin sujuvuus ovatkin vahvasti liiketoiminnan keskiössä.

Digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäminen on kokonaisvaltainen toimikenttä, johon kuuluu elementtejä esimerkiksi palvelumuotoilusta, markkinoinnista ja viestinnästä. Koulutusohjelmamme kautta yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin kehitystehtäviin. Hae siis mukaan ja työllisty kehitysalalle!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Visma Academy Lappeenranta & Lahti

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Itä-Suomi — Hakuaika päättyy 17.2.2020

Highway to Dev – kehity tulevaisuuden tähdeksi Vismalle 

Haluatko kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi? Haluatko oppia modernit teknologiat ja saada uuden työn? Etsimme juuri sinua Visma Academyyn kehittymään arvostetuksi ohjelmistokehityksen asiantuntijaksi!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Mirja Hosionaho

Business Manager

mirja.hosionaho@saranen.fi

044 238 2144

Lue lisää

Ohjelmistorobotiikka

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy 17.2.2020

Vastaisku rutiineille - työpaikka ohjelmistorobotiikan asiantuntijana

Oletko luonteeltasi asioiden kehittäjä, toimintojen tehostaja ja kehität mielelläsi automaatioita välttääksesi turhaa ja monotonista työtä? Kiinnostavatko tietojärjestelmät, prosessien suoraviivaistaminen, DevOps tai integraatioratkaisut sinua? Maaliskuussa 2020 käynnistyy seuraava ohjelmistorobotiikan koulutusohjelma, jonka kautta sinullakin on mahdollisuus kasvaa arvostetuksi ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi ja ottaa kiehtova uraloikka uudelle alalle, jolla kaivataan uusia osaajia!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Lotta Laakso

Project Manager

lotta.laakso@saranen.fi

040 572 5633

Lue lisää

Digiakatemia Data-analytiikka

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 16.3.2020

Uusia uramahdollisuuksia data-analytiikan parissa!

Innostutko lukujen pyörittämisestä ja pulmien ratkaisemisesta, etkä halua jättää päätöksiä pelkän mututuntuman varaan? Oletko kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä datan avulla? Hae mukaan Data-analytiikan Digiakatemiaan ja löydä oma roolisi kehitysalalta!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Dataa on ympärillämme kaikkialla ja sen määrä kasvaa tautotta – itse asiassa, 90% kaikesta maailman datasta on luotu vasta viimeisen kolmen vuoden aikana. Datan tehokas hyödyntäminen liiketoiminnassa onkin toimialasta riippumatta äärimmäisen tärkeää yrityksien päivittäisen toiminnan ja kilpailukyvyn kannalta.

Loppumattomasta datasta ja uusimmista teknologioista ei ole kuitenkaan hyötyä, jos niiden merkitystä ei osata lukea. Tämän takia, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia data-analyytikkoja riveihinsä, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja käsittelemään tietoa oikealla tavalla. Digiakatemia auttaa sinua kehittämään tietotaitoasi ja löytämään oman roolisi datan tulkkina, hae siis mukaan heti!

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, taloushallinnon tai palvelumuotoilun tehtäviin.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Digiakatemia Taloushallinto

Taloushallinto — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 16.3.2020

Uusia uramahdollisuuksia talous- ja henkilöstöhallinnan parissa

Kiinnostaako sinua ainutlaatuinen koulutus ja työtehtävät talous- tai henkilöstöhallinnon parissa? Hae mukaan Digiakatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota oma roolisi alalta!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

Digitalisaatio muovaa työelämäämme jatkuvasti ja tämä vaatii meiltä uudenlaista osaamista – perinteiset taloushallinon roolitkin ovat muutoksen alla automatisoinnin ja datan määrän lisääntyessä. Toimintatapojen ja teknologian muutoksen takia, yritykset etsivätkin uusia osaajia erilaisiin talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joilla on alan tuorein tietotaito hallussaan.

Digiakatemia -rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat mahdollisuuden päivittää oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle ja mahdollisuuden tarttua uuteen työpaikkaan. Hae siis mukaan ja työllisty taloushallinnon tehtäviin!

Digiakatemian kautta voi päästä myös ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun tai data-analytiikan tehtäviin.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Digiakatemia IT & Ohjelmistokehitys

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 16.3.2020

Uusi työ ICT- tai järjestelmäasiantuntijan tehtävissä!

Ohjelmistokehittäjä, Järjestelmäasiantuntija, IT-tukihenkilö, Service Desk -osajaa, pilvipalveluosaaja (Microsoft Azure, AWS), IT-projektipäällikkö…tässä muutama esimerkki työrooleista, joihin etsimme osaajia asiakasyrityksillemme. Omaatko sopivaa koulutus- tai työtaustaa johonkin näistä? Hae mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja vie osaamisesi uusien työtehtävien pariin!

HUOM. järjestämme Digiakatemia-koulutusohjelman infotilaisuuden keskiviikkona 11.3. klo 13.00 osoitteessa Teknologiantie 1, Oulu, Amerikka-luokka. Tule kuulemaan lisää ja keskustelemaan tilanteestasi mm.  Annen ja Matin kanssa! 

ICT-asiantuntijoista ja ohjelmistokehittäjistä on työmarkkinoilla suuri kysyntä ja työtehtäviä on tarjolla niin kokeneille asiantuntijoille, kuin alalle uusina astuville osaajillekin. Oulun alueen yritykset etsivät jatkuvasti uusia tekijöitä IT-alalle monenlaisiin rooleihin. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Digiakatemia

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 16.3.2020

Uusia työ-ja uramahdollisuuksia ohjelmistokehityksen, taloushallinnon,  analytiikan ja digitaalisen asiakaskokemuksen parissa

Saranen kouluttaa ja rekrytoi uusia ohjelmistokehityksen, taloushallinnon, data-analytiikan ja digitaalisen asiakaskokemuksen osaajia rekrytoivan koulutusohjelman avulla moniin erilaisiin tehtäviin yhteistyöyrityksiin. 

Harrastatko koodausta kotona tai oletko numeroista ja datasta innostunut excel-guru? Haluatko saada työpaikan ohjelmistokehityksen, taloushallinnon, data-analytiikan tai digitaalisen asiakaskokemuksen alalta? Nyt sinulla on mahdollisuus parantaa työllistymismahdollisuuksiasi kehittämällä omaa osaamistasi rekrytoivassa koulutusohjelmassa. 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Software Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Application period has ended!

Software Academy F.E.C

Companies in Helsinki area are looking for software developers. Get hired by Software Academy!

Do you want to get a comprehensive and up to date training in the newest technologies and work for example as a frontend/backend developer, web designer, test automation specialist or software engineer? Do you have a background in the ICT industry and are looking to update your skills and career or are you perhaps a recently graduated person with a strong will to grow into the role of software expert?

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Sandy Svahn

Senior Project Manager, Recruitment Programs

sandy.svahn@saranen.fi

040 560 4612

Lue lisää

Service Design Training Camp

Myynti ja markkinointi — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Henri Haakana

Project Coordinator

henri.haakana@saranen.fi

050 436 5858

Lue lisää

SAP Professional

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

Salesforce Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

The application period has ended!

Speed up your success story with Salesforce

Salesforce is a globally leading cloud-based customer relationship management solution that brings companies and customers together. Salesforce is more than just a customer management system, though – it’s a universal customer experience and management tool, and much more besides. Now you have the chance to build a new digital success story in the Salesforce Ecosystem.

Previous Salesforce Academies have been great success stories: altogether 75 people have launched their careers within the Salesforce Ecosystem. 92% of the latest Academy participants got employment contract immediately after the training period. Participants’ feedback 4,4/5 also describes the success of the Academy.

"Salesforce Academy is an excellent opportunity for anyone who is considering joining the extended Salesforce family and wants to take the fast lane in."

- Joni Palomäki, Salesforce Academy Alumni 2017

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Pinja Heimala

Project Coordinator

pinja.heimala@saranen.fi

040 849 3962

Lue lisää

HealthTech Training Camp

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Henri Haakana

Project Coordinator

henri.haakana@saranen.fi

050 436 5858

Lue lisää

HealthTech Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Varsinais-Suomi — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

Terveysteknologia-alan kasvu vaatii uusia osaajia

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

eCommercePro - in Collaboration with Google

Myynti ja markkinointi — Uusimaa — Hakuaika päättyy 24.2.2020

Digimarkkinoinnin ja verkkokaupan tulevia spesialisteja haussa!

Kiinnostaako sinua monipuolinen työura digitaalisen markkinoinnin tai verkkokaupan mahdollisuuksien parissa? Hae mukaan eCommercePro in Collaboration with Google -ohjelmaan ja vie taitosi innovaatioita pursuavalle kehitysalalle, jossa tulevaisuuden näkymät eivät jää pelkästään puheen tasolle!

Verkkokauppa ilman digialan spesialistia on kuin vene ilman airoja – tuloksiin on vaikea päästä pelkkiä käsiä heiluttelemalla. Yritykset ovat tiedostaneet kyseisen ongelman ja suomalaisilla verkkokaupoilla onkin nyt ja tulevaisuudessa valtava tarve uusille osaajille, jotka pysyvät digimurroksessa mukana ja kasvattavat liiketoimintaa ’online first’ -mentaliteetilla.

Tästä syystä käynnistämmekin eCommercePro -rekrytoivan koulutusohjelman yhteistyössä Googlen kanssa, jotta juuri sinä voisit kasvaa digitaalisen liiketoiminnan talentiksi! Ohjelman tavoitteena on työsuhde yhteistyöyrityksesi kanssa koulutusjakson päätteeksi.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Pinja Heimala

Project Coordinator, soittoaika ti & to 9-11

pinja.heimala@saranen.fi

040 849 3962

Lue lisää

DigiTalous Akatemia

Taloushallinto — Itä-Suomi — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Pinja Heimala

Project Coordinator

pinja.heimala@saranen.fi

040 849 3962

Lue lisää

Digitalization & Software Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

Digital Growth Academy

Myynti ja markkinointi — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Ads, automation & data

Olisiko sinussa ainesta uudeksi digiguruksi? Ota urahyppy Googlen koulutuksessa!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Mira Tapiola

Project Specialist

mira.tapiola@saranen.fi

045 171 6787

Lue lisää

Digimarkkinoinnin Akatemia

Myynti ja markkinointi — Pohjois-Savo — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

Uusi ura digitaalisen markkinoinnin kehittyvässä tehtäväkentässä!

Markkinointi ja myynti muuttuvat ja digitalisoituvat vauhdilla ja tämän vuoksi yrityksissä tarvitaan uusia digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Johanna Vartiainen

Project Manager

johanna.vartiainen@saranen.fi

050 466 1838

Lue lisää

Cyber Talent

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

Cyber Talent – rekrytoiva koulutusohjelma tietoturvan asiantuntijatehtäviin!

Tietoturva levittäytyy nykyään lähes kaikkeen liiketoimintaan, sähköverkoista teollisuuteen ja asiakasdatasta sykemittareihin. Ne yritykset ja yksilöt, jotka näkevät ja ymmärtävät tietoturvan merkityksen, menestyvät jatkossakin. Jos haluat olla yksi näistä yrityksistä tai kasvavista yksilöistä, hae mukaan ohjelmaan!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

Cyber Security Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

 

Täydennä osaamistasi tietoturvakoulutuksella ja työllisty!

Digitalisaation myötä tietoturva on aiheena ajankohtaisempi kuin koskaan. Tietoturvaosaaminen on kysyttyä, sillä se on hyvä lisä kaikkiin työrooleihin. Nyt etsimme Oulun alueen yrityksiin 16 osaajaa erilaisiin IT-alan työtehtäviin Cyber Security Academy -koulutusohjelman kautta. Hae mukaan heti, jotta pääsemme esittelemään osaamistasi yrityksille!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Heidi Huhtala

Sales Manager

heidi.huhtala@saranen.fi

044 320 0984

Lue lisää

Code Training Camp

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy 24.2.2020

Uusi ura ohjelmistokehittäjänä Code Training Campin avulla!

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus syventää osaamistasi koulutuksen kautta, tai suunnitteletko kenties alanvaihtoa? Osallistu Code Training Camp -täydennyskoulutukseen ja koodaa oman uratarinasi seuraava kappale!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen tehtävien pariin. Oulussa järjestettävä Code Training Camp auttaa sinua löytämään oman roolisi alalta, omaan kokemukseesi peilaten!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Henri Haakana

Project Coordinator

henri.haakana@saranen.fi

050 436 5858

Lue lisää

Cloud Academy

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pirkanmaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

Haluatko tulevaisuuden pilviosaajaksi? Hae mukaan ja työllisty!

Pilvipalvelut tarjoavat yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan tavan hallita IT-infrastruktuuria esimerkiksi siirtämällä tallennus- ja konekapasiteettia pilveen, minkä vuoksi pilvipalvelut ovat tulleet yrityksille ajankohtaisemmiksi kuin koskaan. Tampereella uusia osaajia kaivataan erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin rooleihin – kiinnostaako sinua työllistyä alalle, jonka osaamiselle on kysyntää? Hae mukaan Cloud Academy -koulutusohjelmaan!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

Code Bootcamp

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Itä-Suomi — Hakuaika päättyy 24.2.2020

Sinustako koodari?

Tunnetko olevasi luonteeltasi koodari? Innostaako sinua softakehitys ja mahdollisuus toteuttaa itseäsi dynaamisen koulutuksen kautta? Koodaa urasi seuraava kappale Code Bootcampissa ja vie taitosi alalle, jossa uusista osaajista on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa!

Digimurros ja informaatioteknologian kehittyminen ovat merkittävä osa päivittäistä elämäämme ja tulevaisuuden työmarkkinoita – nekin alat ja yritykset, jotka eivät ole vielä verkossa, tulevat siellä kohta olemaan. Tästä syystä, yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia osaajia ohjelmistokehityksen ja siihen liittyvien tehtävien pariin, liiketoiminnan eri osa-alueille. Joensuussa järjestettävä Code Bootcamp auttaa sinua löytämään oman roolisi tulevaisuuden alalta, kokemuksestasi riippumatta!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Pinja Heimala, soittajat ti & ke klo 12-14

Project Coordinator

pinja.heimala@saranen.fi

040 849 3962

Lue lisää

CAD-osaajat

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 3D-suunnittelun ja tietomallinnuksen parissa?

Oletko kiinnostunut visualisoimaan suunnitelmia konkreettisiksi havainnekuviksi, ja hyödyntämään siinä viimeisintä teknologiaa?

Lue lisää

AnalyticsPro

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Pirkanmaa — Hakuaika päättyy

AnalyticsPro -koulutusohjelman haku on päättynyt.

Kiinnostaisiko uusi ura analytiikan parissa? AnalyticsPro -ohjelman aikana koulutamme 12 tulevaisuuden data-analytiikkaosaajaa erilaisiin työtehtäviin. Analytiikka on trendikästä – jopa seksikästä. Nopealla suosiolla on nopea näkyvyys alan työllistävyydessä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri.

Digitalisaation myötä työmarkkinoilla on suuri kysyntä alan osaajista ja huippuyritykset etsivät jälleen koulutusohjelmamme kautta uusia ja osaavia työkavereita! Jos sinulla on intohimoa sukeltaa data-analyysin maailmaan ja aito halu työllistyä, hae mukaan ohjelmaan! Olet erityisen kiinnostava yrityksille, mikäli sinulla on innokkuutta ja halua kehittää itseäsi. Ohjelmaan voi tulla valituksi hyvin erilaisilla taustoilla. Sinulla voi olla esimerkiksi alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, taustaa tilastotieteestä, matematiikasta, tekniikasta, tutkimuksesta, bioinformatiikasta tai kaupalliselta puolelta.

Lisäksi jos olet analyyttinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä innostut uusista data-analyysin työkaluista ja teknologioista, olet juuri sitä mitä yritykset etsivät!

Voit päästä mm. seuraavanlaisiin rooleihin yhteistyöyrityksiimme koulutusohjelman aikana ja sen jälkeen:

 • BI-asiantuntija/-konsultti
 • Data-analyytikko
 • Master Data -asiantuntija
 • Growth Hacker
 • DevOps Engineer
 • Ohjelmistoasiantuntija
 • Business Analyst
 • Data Scientist
 • Data Engineer
 • Web-analyytikko
 • Järjestelmäasiantuntija


Koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä konkreettisissa työtehtävissä jatkuvasti oppien. Työssä oppimisen tueksi saat kattavan ja käytännönläheisen koulutuksen data-analytiikan asiantuntijoiden toimesta analytiikkaosaamisesi vahvistamiseksi. Koulutusohjelman tärkein tavoite osaamisen kehittymisen ja ammatillisen verkostoitumisen ohessa on työllistyminen yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi! Ohjelman kautta on rekrytoimassa lukuisa joukko Tampereen seudun mielenkiintoisia yrityksiä. AnalyticsPro on työvoimakoulutus, joka toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen, TE-palvelujen sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

Smart Testing Discovery

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika päättynyt!

Ohjelmistotestauksen koulutusohjelma Smart Testing Discovery järjestetään syksyllä 2019 Tampereella, Turussa ja Uudellamaalla

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Janne Länsisyrjä

Project Manager

janne.lansisyrja@saranen.fi

040 543 1684

Lue lisää

Summer Camp

Myynti ja markkinointi — Varsinais-Suomi — Hakuaika päättyy

Kesä tulossa – eikä kunnollista tekemistä? Vai olisiko sittenkin aika lähteä tavoittelemaan kohti uusia työunelmia?

Valmennus on suunnattu aiempiin Sarasen ohjelmiin hakeneille, jotka eivät ole paikkaa saaneet.

Usko unelmiisi ja lähde tavoittelemaan niitä! Valmennuksessamme saat ainutlaatuisen koulutuskokonaisuuden uusimmista digitaalisista teknologioista sekä ajankohtaiset asiantuntijapuheenvuorot mielenkiintoisimmista ajan ilmiöistä (mm. IoT, data-analytiikka). Valmennuskonaisuudessa käydään läpi uudenlaiset työelämän taidot ja työmarkkinakatsaus.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

Talent Acquisition & HR Academy

Myynti ja markkinointi — Pohjois-Pohjanmaa — Hakuaika päättyy

Hakuaika on päättynyt!

Opi löytämään parhaat talentit!


Osaavaa työvoimaa on voimakkaasti kasvavilla aloilla tarjolla niukasti. Esimerkiksi ohjelmistokehittäjistä käydään jatkuvaa kilpailua ja yritykset kaipaavat erityisosaamista näiden osaajien löytämiseen. Lisäksi myös työhyvinvointi ja sen merkitys on nouseva aihe yrityksissä, joten taitavaa henkilöstöhallintaa tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Anne Kauppi

Project Coordinator

anne.kauppi@saranen.fi

050 400 28 88

Lue lisää

GamePro

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy the 24th of February 2020

THE GAME INDUSTRY NEEDS YOU!

Are you ready to take a career leap into the game industry? Do you want to become a part of the Finnish game industry success story? We are looking for you to become the next player in the game industry!

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Mira Tapiola

Project Specialist

mira.tapiola@saranen.fi

045 171 6787

Lue lisää

Microsoft Akatemia

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy 30.3.2020

Työpaikka Microsoft-pilvijärjestelmien asiantuntijana 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Hae mukaan Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja aloita ura Azure- tai D365-asiantuntijana!

Modernien pilviratkaisujen suosio on valtavassa nosteessa, ja tulevaisuudessa erilaiset pilviteknologiat toimivat useimpien yritysten liiketoiminnan alustana. Muutoksen keskellä teknologia kehittyy nopeasti, ja työnantajilla on hurja pula uusista pilviratkaisujen osaajista. Pelkästään tänä vuonna uusia Microsoft Azure- ja Dynamics 365 -asiantuntijoita tarvitaan useita Suomeen useita satoja. Oletko sinä etsimämme osaaja?

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas (Uusimaa)

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 585 7993

Lue lisää

Microsoft Azure Akatemia

IT & Teknologia — Uusimaa — Hakuaika päättyy 30.3.2020

Työpaikka pilvipalveluasiantuntijana Microsoft Akatemian kautta! 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Innostutko teknisistä haasteista ja haluat työskennellä pilvipalveluiden parissa? Onko sinulla kokemusta IT-alalta ja kiinnostaako sinua uusimmat sovellukset sekä teknologiaratkaisut? Hae Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Azure-asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Datan määrä on kasvanut räjähdysmäisesti digimurroksen ja informaatioteknologian nopean kehityksen vuoksi. Suuria datamassoja varten tarvitaan älykkäitä palveluratkaisuja, jossa data saadaan jalostettua ymmärrettävään muotoon kustannustehokkaasti, nopeasti ja skaalautuvasti. Pilvipalveluasiantuntijoista onkin suuri kysyntä työmarkkinoilla, sillä teknologiat kehittyvät nopeammin kuin mitä uusia osaajia syntyy. Tämän takia yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia Azure-asiantuntijoita kasvavalle alalle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy, VM IT Oy, Mikrovirta OY ja TietoEvry Oy. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas (Uusimaa)

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

Microsoft Dynamics 365 Akatemia

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy 30.3.2020

Työpaikka järjestelmäasiantuntijana Microsoft Akatemian avulla! 

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti ja avoinna olevaan ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti. Myös ryhmävalmennukset, haastattelut ja koulutuspäivät toteutetaan poikkeustilanteen ajan virtuaalisesti etäyhteydellä. Haluamme vaalia kaikkien terveyttä ja taata samalla hakijoillemme mahdollisimman turvallisen ja vaivattoman hakukokemuksen. Hae siis huoletta mukaan – anna meidän auttaa työllistymisessäsi!

---

Oletko etsimämme ongelmanratkaisija, jolla ei jää sormi suuhun pulmia purkaessa? Onko sinulla kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja haluat tehdä töitä asiakasrajapinnassa? Hae Microsoft Akatemia -rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Dynamics 365 -asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Teknologioiden ja liiketoiminnan tarpeiden kehittyessä perinteiset asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen järjestelmät eivät enää riitä. Uudet taloushallinnon ja CRM:n pilviratkaisut vaativat käyttäjikseen kouluttautuneita ammattilaisia, joiden kysyntä työmarkkinoilla jatkaa kasvamistaan.  Yritykset etsivätkin joukkoonsa uusia järjestelmäasiantuntijoita, jotka pystyvät ohjaamaan tulokset seuraavalle tasolle. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy , Paulig Oy, Sarastia Oy ja TietoEvry Oy. Voit tutustua avoinna oleviin paikkoihin tarkemmin alempana. 

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas (Uusimaa)

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

DigiExpert SAP

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Kasva SAP-asiantuntijaksi ja kiihdytä urakehitystäsi!

Oletko kiinnostunut monien mahdollisuuksien työurasta SAP-asiantuntijana?  Haluatko kehittyä erityisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa? Kiinnostaako sinua taloushallinnon prosessien sujuvoittaminen SAP:n avulla? Haluatko sertifioida osaamisesi?

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

DigiExpert Data & Analytics

IT & Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy

Rekrytoiva koulutusohjelma data-analytiikan asiantuntijatehtäviin

Haluatko uuden uran datan ja analytiikan parissa? Koulutusohjelman aikana koulutamme 10 uutta osaajaa erilaisiin kasvuyritysten data- ja analytiikkatehtäviin. Data on ajankohtaisempi aihe kuin koskaan – viimeistään nyt jokainen menestyvä yritys tarvitsee asiantuntevia tekijöitä tiedon analysointiin ja hyödyntämiseen. Ala on hurjassa kasvussa, ja uusia töitä on tarjolla rutkasti nyt ja tulevaisuudessa.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Janne Länsisyrjä

Project Manager

janne.lansisyrja@saranen.fi

040 543 1684

Lue lisää

DigiExpert IT

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy Haku auki koko vuoden

Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Oletko sinä vastavalmistunut, uusi kyky IT-alalla tai kokenut alan asiantuntija, joka kaipaa uusia haasteita? Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta suunnata uraasi esim. ohjelmistokehitykseen, digitaaliseen liiketoimintaan, ERP-järjestelmiin esim. SAP, prosessi- ja automaatiokehitykseen, pilviteknologioihin, palvelumuotoiluun tai data-analytiikkaan. Tänä syksynä tavoitteenamme on mahdollistaa 30 motivoituneelle ja innokkaalle oman osaamisen kehittäjälle uuden uran alku digimaailmassa.

Toteutamme DigiExpert F.E.C -rekrytoivan koulutusohjelman F.E.C. – Futher Educated with Companies -mallilla yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

Digitalent Akatemia

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Pohjois-Savo — Hakuaika päättyy Haku auki koko vuoden

Digitalent Akatemia tarjoaa työmahdollisuuksia IT-osaajille

Etsitkö uutta työtä Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen tai Kainuun alueelta? Oletko hakemassa valmistumisen jälkeen oman alan töitä tai oletko jo kokenut asiantuntija, joka haluaa syventää osaamistaan uusissa teknologioissa? Haluatko huipputason koulutuksen osaamisalueille, joille on kysyntää? DigiTalent Akatemia rekrytointiohjelma yhdistää teknologiakoulutuksen uuteen työpaikkaan IT-alan ja nyt myös digimarkkinoinnin tehtävissä.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Johanna Vartiainen

Project Manager

johanna.vartiainen@saranen.fi

050 466 1838

Lue lisää

DigiTalentPro

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Varsinais-Suomi — Hakuaika päättyy 31.12.2020

Työpaikka digitaalisen liiketoiminnan pelikentältä

Haetko uusia urapolkuja? Tai etsitkö kiinnostavia työmahdollisuuksia digialalta Varsinais-Suomen alueelta? Lähde mukaan ja nappaa roolisi digivallankumouksessa!

Huom! Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien kaikki palvelut jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti. DigiTalentPron haku on käynnissä ja ohjelmaan voi edelleen hakea normaalisti, mutta valintoja koulutusohjelmaan ei voida toistaiseksi tehdä poikkeustilanteen aikana. Olemme hakijoihimme säännöllisesti yhteydessä hakuprosessin tilanteesta – hae siis rohkeasti mukaan!

---

DigiTalentPro on 3-5 kuukauden mittainen rekrytointiin tähtäävä koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työllistyä yhteistyöyritykseen koulutusohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi ja mielenkiintoasi vastaava yhteistyöyritys, jossa pääset kehittämään osaamistasi urasi edistämiseksi. Saat ohjelman kautta alan tuoreimmat tiedot ja opit haltuusi, ja pääset soveltamaan taitojasi suoraan työyhteisössäsi merkittävällä tavalla.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Samuel Leivo

Project Coordinator

samuel.leivo@saranen.fi

050 414 3304

Lue lisää

DigiExpert

IT, Teknologia & Pelinkehitys — Uusimaa — Hakuaika päättyy 31.12.2020

Uutta osaamista ja uusia työ- ja uramahdollisuuksia digitalisaation asiantuntijoille Uudellamaalla

Suomalaisissa yrityksissä on kova tarve uusille osaajille, joilla on kyky auttaa yrityksiä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Useat pääkaupunkiseudun kasvuyritykset etsivät nyt uusia IT-alan sekä teknologiaorientoituneita kaupallisen alan osaajia DigiExpert -rekrytoivan koulutusohjelman kautta.

Kysy lisää koulutusohjelmasta

Helmi Kunnas

Project Coordinator

helmi.kunnas@saranen.fi

040 58 57 993

Lue lisää

Prosessin eteneminen

Hakemus TE-palveluille & Osaajaprofiili Saraselle

Hakemusten käsittely & ryhmähaastattelut

Kandidaattien esittelyt yhteistyöyrityksiin 

Yritysten haastattelut & valinnat

Koulutusohjelma & työssäoppiminen 6kk

Rekrytoituminen yhteistyöyritykseen

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Tekijöitä sinne, missä tarve on suurin

Työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat kaikilla toimialoilla, ja uudenlaista osaamista tarvitaan sekä nykyisille että uusille työntekijöille. Sarasen tuottamat koulutusohjelmat pidetään jatkuvasti osaamisen kysynnän aallonharjalla: IT-alan, taloushallinnon ja digitaalisen myynnin ja markkinoinnin lisäksi meiltä ponnistaa tällä hetkellä osaajia esimerkiksi health tech- ja pelialalle.

IT, teknologia & pelinkehitys

Myynti & markkinointi

Taloushallinto

Googlen rekrytoivaan koulutusohjelmaan osallistuminen on todellakin ollut paras invenstointi omaan uraani.

- Heidi Heikura, Head of Programmatic & Yield, Tori.fi

Salesforce Academy is an excellent opportunity for anyone who is considering joining the extended Salesforce family and wants to take the fast lane in.

- Joni Palomäki, Salesforce Academy Alumni 2017

”Ohjelma oli mahtava kokemus ja mahdollisti minulle uuden suuntauksen urallani."

- Petra Meinander, Paid Search Consultant, Tulos Helsinki

0/0
saranen-demo-box-2

Kohti unelmiesi työpaikkaa

700

uutta työpaikkaa vuodessa

50+

toteutettua koulutusohjelmaa vuodessa

85%

rekrytoituu koulutusohjelman päätteeksi

Ei mikä tahansa rekrytointiprosessi

Meillä Sarasella saat tukea rekrytointiprosessiisi alusta saakka. Mitä aiemmin hakuaikana haet koulutusohjelmaan, sitä paremmin ehdimme sinua prosessissa auttaa. Lue Career Campuksemme tuesta rekrytointiprosessimme osana!

Lue lisää

Saranen_2673_400x400_v001

Kokemuksia ja inspiraatiota

23.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Microsoft Akatemian uratarina: Vanhakin koira oppii uutta!

Kun 47-vuotiaana menetin työni CRM-asiantuntijana ja IT-hallintokoordinaattorina, en halunnut jäähdytellä tai aloittaa laskusuhdannetta työurallani....

Lue lisää
20.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Työttömyys päättyi rekrytoivaan koulutusohjelmaan

Kävin työttömänä useissa työhaastatteluissa, mutta niistä joko ei kuulunut mitään, tai sain vastaukseksi, että joku toinen on palkattu hakemaani tehtävään....

Lue lisää
19.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytoiva koulutusohjelma mahdollisti ensimmäisen työntekijän palkkaamisen

Kun Notarecin perustajalle, Sofia Järnströmille, tarjoutui mahdollisuus palkata HR- ja rekrytointiasioista innostunut alanvaihtaja, päätti Notarec lähteä...

Lue lisää
09.03.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Tarvitseeko koodaajan osata suomea, jotta hänet kannattaisi rekrytoida?

Team Managerimme Tommi Ohtonen miettii blogitekstissään, miksi niin monessa yrityksessä suunnitellaan vain suomenkielisten koodaajien rekrytointia.

Lue lisää
27.02.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

TietoEVRY etsii uusia osaajia Microsoft Akatemian kautta

Uudet pilvijärjestelmät kehittyvät nopeammin kuin uusia osaajia syntyy. Tästä syystä useat yritykset ovat tilanteessa, jossa uusien osaajien kasvattaminen on...

Lue lisää
07.01.2020 — Rekrytoiva koulutusohjelma

Rekrytointi ja työllistyminen koulutusohjelman avulla: myytit murrettavina

Työnhakijoilla herää toistuvasti erilaisia kysymyksiä rekrytoivista koulutusohjelmista, ja aiheesta käydään välillä kiihkeääkin keskustelua sosiaalisessa...

Lue lisää
18.03.2020 — Uutinen

Sarasen Career Campus ja rekrytoivat koulutusohjelmat jatkavat toimintaansa 100% digitaalisesti

Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien ja muutospalveluiden osallistuja-asiakkaat ovat olleet Sarasen toimistojen vilkas ja olennainen osa tekemistämme....

Lue lisää
18.03.2020 — Uutinen

Tiedote: Apuna uusien osaajien kouluttamisessa myös muutostilanteessa

Kuten kaikki jo tiedämme, yhteiskuntamme on poikkeustilanteessa koronavirustilanteen vuoksi. Meidän kaikkien terveyttä suojaavat ja käyttöönotetut toimenpiteet...

Lue lisää
12.03.2020 — Uutinen

Tervetuloa Microsoft Akatemian infotilaisuuteen 16.3.

Kiinnostaako ura Microsoft-pilvijärjestelmien asiantuntijana? Microsoft Akatemia -rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa digitalisaatiosta ja...

Lue lisää

Jäikö kysyttävää?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysytyt kysymykset

Saranen_3571_400x400_v001