Code Academy

Kasva ohjelmistokehittäjäksi ja löydä uusi työ!

Koodista riittää tekemistä – löydä uusi työ ohjelmistokehityksen ja koodauksen parissa!

Koulutusohjelman hakuaika on päättynyt

---

Kiinnostaako sinua koodaus, softakehitys, VR, testausautomaatio, mobiilidevaus tai vaikkapa käyttöliittymäsuunnittelu? Etsitkö väylää suunnata uusiin töihin ohjelmistoalan tehtävien parissa? Koodaa urasi seuraava kappale Code Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta, vie osaamisesi uudelle tasolle ja aloita uusi työ kasvualalla, jossa tekemistä riittää.

Useat Pohjois-Savon alueen yhteistyöyrityksemme etsivät kauttamme yhteensä 12 uutta osaajaa kasvamaan erilaisiin asiantuntijatehtäviin mielenkiintoisten ohjelmistokehitystehtävien parissa. Tähtäimessä olevan uuden työn lisäksi saat ainutlaatuisen mahdollisuuden napata alan tuoreimman asiantuntijakoulutuksen työtehtävien ohella.

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia, ja tehtäviä on tarjolla niin kokeneemmille devaajille, kuin alalle uutena astuville osaajillekin.

Hae mukaan pian, laita koodi juoksemaan ja löydä uusi työ ohjelmistoalan parissa Code Academyn kautta!

Etsimme uusia osaajia useisiin eri rooleihin monenlaisilla taustoilla

Koodi taipuu Code Academyn kautta moneksi, eivätkä tarjoamamme urapolut rajoitu pelkästään yhteen muottiin. Taustastasi ja mielenkiinnon kohteistasi riippuen voit suuntautua ohjelman kautta mm. softakehityksen, testauksen, VR:n, mobiilidevauksen tai käyttöliittymäsuunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Yhteistyöyrityksemme etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Avoimia rooleja on useita ja eritasoisia ja lopulliset työtehtävät ovat mahdollisuuksien mukaan muokattavissa henkilöiden taustan ja mielenkiintojen mukaisesti. Tavoitteemme on löytää juuri sinun osaamistasi ja urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli! Toteuttamiemme ohjelmistokehityksen koulutusohjelmien kautta jo sadat ihmiset ovat löytäneet itselleen uuden työn devauksen ja IT-projektien parissa. Ohjelman kautta tuleva roolisi voi olla esim. rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer

 

Heräsikö kiinnostus? Tapaa ohjelman järjestäjät ja tutustu Code Academyn sisältöön infowebinaarissa 11.2. klo 11 – korvamerkkaa aika ja osallistu liveen tästä!

Code Academy on 6 kk mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, joka on suunnattu Pohjois-Savon alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat kehittää ohjelmistoalan osaamistaan ja työllistyä alan tehtäviin. Kyseessä on työvoimakoulutus, joka toteutetaan yhteistyössä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden sekä rekrytoivien yrityksien kanssa.

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja heti haun startattua!

Ota yhteyttä

emmi_heimonen

Emmi Heimonen

Project Manager
emmi.heimonen@saranen.fi
044 517 1301
teemu-niskakangas-4

Teemu Niskakangas

Project Manager
teemu.niskakangas@saranen.fi
044 901 7184

Onko sinulla kysyttävää ohjelmasta tai avoimista rooleista? Ota yhteyttä projektitiimin yhteyshenkilöihin!

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Tarjoamme useita työmahdollisuuksia, mm:

Ohjelmistokehitys

code-academy-icons-ohjelmistokehitys

Innostaako sinua esim. front-end, full stack tai mobiilidevaus? Laita koodi juoksemaan ja vie taitosi samalla uudelle tasolle!

IT-projektitehtävät

code-academy-icons-it-projektit

Kiinnostaako työskentely eri tiimien rajapinnoissa? Yhdistä devaus ja IT-projektit – mahdollisuuksia mm. VR:n parissa.

Käyttöliittymät

code-academy-icons-kayttoliittyma

Taivuta koodi käyttäjäystävälliseen pakettiin ja laita lopputuote kantamaan hedelmää. Syvenny UI/UX -tehtävien pariin.

Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia tekijöitä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi.

Aito mahdollisuus vaikuttaa uraasi - monta hyvää syytä hakea

Code Academysta uuteen työhön

Code Academy -rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja ainutlaatuisen asiantuntijakoulutuksen yhteen  kokonaisuuteen.

Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk koulutusohjelman päätteeksi. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan uraasi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat ammattiosaamistasi niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat.

Koulutus on osallistujille maksuton.

saranen-tyosopimus-icon-code-academy
Monia avoimia rooleja erilaisille osaajille

Mihin suuntaan haluaisit koodia taivuttaa? Avoimia rooleja on tarjolla jo kokeneemmille asiantuntijoille, kuin myös uraansa aloitteleville osaajille. Ohjelma avaa mahdollisuuksia erilaisille urapoluille ja taustasi voi olla moninainen. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi rekrytoivan yrityksen:

 • Ohjelmistokehittäjä tai -suunnittelija
 • IT-tukihenkilö
 • Sovellus- tai järjestelmäasiantuntija
 • Software Engineer
 • Front End -kehittäjä
 • Web Developer
 • UI/UX -kehittäjä
 • Back End Developer
saranen-monia-paikkoja-icon-code-academy
Tuorein osaaminen työtehtävien ohella

Ohjelma yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen samaan pakettiin ainutlaatuisella tavalla. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä noin 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi suoraan työtehtäviesi parissa. Lopputuloksena kasvatat oman ohjelmistoalan osaamisesi uudelle tasolle.

Ohjelma on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.

saranen-asiantuntijakoulutus-icon-ecommercepro
Laadukas koulutussisältö
Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Modernit Microsoft teknologiat
 • Java back-endissä
 • Web-teknologiat (HTML5, CSS)
 • JavaScript, React  
 • Python 
 • Pilvipalvelut AWS ja Azure 
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys

 

 

code-academy-koulutus

Osallistujatarinoita

Rekrytoiva koulutusohjelma on todellakin ollut hyödyllinen vaihe urallani, ja voin tämän kokemuksen perusteella suositella sitä. Koulutuksen alussa kerrottiin, että tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettavalla on työpaikka, ja tämä tavoite saavutettiin.
Lue Annin koko tarina täältä!

 

 

-Anni Mönttinen, Junior Software Engineer, Nolwenture

ig_joulukuu_1
Parasta ohjelmassa oli päästä tekemään ohjelmointihommia ohjelmistoalan yritykseen ja samalla opiskella kuumimpia teknologioita koulutuspäivinä. Koulutuspäivät olivat antoisia välipäiviä työnteolle ja oli mukavaa opiskella motivoituneessa porukassa. Code Academyn kautta sain mahdollisuuden näyttää oman motivaation, oppimiskyvyn sekä taidot rekrytoivalle yritykselle ilman paineita.
Lue koko juttu täältä!

 

-Samu Heikkinen, Junior Software Developer, Cloudia Oy

analyticspro-760x800px
Olen todella tyytyväinen, että lähdin mukaan. Ohjelman ajan sain oppia tuoreita teknologioita ja vaihtaa arvokkaita näkökulmia muiden osallistujien kanssa. Koulutusohjelma oli itselleni paras vaihtoehto, sillä prosessi on selkeä ja tähtää aina työllistymiseen. 
Lue koko juttu täältä!

 

-Jukka Immonen, Service Manager, Fastroi Oy

code-academy-varsinais-suomi-mobile
Code Academy laajensi osaamistani, vaikka osa sisällöstä olikin tuttua aikaisemmista työtehtävistä. Pääsin koulutusohjelman aikana tutustumaan itselleni uusiin teknologioihin ja opiskelemaan mielenkiintoisia uusia aiheita. Parasta koulutuksessa oli hyvin suunnitellut sisällöt ja laadukkaat kouluttajat. Ohjelman jälkeen sain työpaikan yhteistyöyrityksestäni.

Lue koko juttu täältä!

 

-Olli Sivonen, Software Developer, Arbonaut Oy

analyticspro-760x800px
0 / 0

Avoimet roolit

Uusia osaajia etsivät mm.

Ahooy Creative rakentaa parempaa liiketoimintaa rakentamalla parempia brändejä ruohonjuuritasolta saakka ja auttaa asiakkaitaan erottumaan edukseen markkinoinnin massasta. Olemme epätavallisen tavallinen luova toimisto, jossa saa olla oma itsensä – oli sitten rento, avoin tai hieman erikoinenkin.

Haemme osaksi kolmehenkistä kooditiimiämme web-kehittäjää, joka omaa visuaalista hahmotuskykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Käytämme työssämme aktiivisesti JavaScriptiä, PHP:tä sekä käyttöliittymäsuunnittelussa Adobe XD:tä, joista sinulla olisi hyvä olla jo jonkinlaista osaamista. Reactin, Vuen sekä PHP- teknologioiden tunteminen on pelkkää plussaa. Tarjoamme sinulle monipuolista työtehtäväkenttää asiakasprojektien sekä omien järjestelmiemme parissa osana nuorekasta ja uniikkia työyhteisöämme.

Lue lisää Aahoy Creativesta yrityksen nettisivuilta. 

Me Heraleksella olemme informaatiologistiikan taitureita ja liiketoiminnan tehostajia. Osaajamme työskentelevät pääasiallisesti ketjunohjauksen ja kaupan alan järjestelmäintegraatioiden parissa. Raivaamme tiedolle polkua järjestelmien viidakossa, jotta koko ostotapahtumaketju tavarantoimittajalta tyytyväiselle asiakkaalle yhdistyisi saumattomaksi ja älykkääksi kokonaisuudeksi.

Haemme nyt tiiviiseen sekä asiantuntevaan tiimiimme ohjelmoijaa työskentelemään ja kehittymään tulevaisuuden osaajaksi. Voit olla kokenut konkari tai oikeaa suuntaa etsivät it-alan ammattilainen - tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ohjelmoinnin lainalaisuuksista, motivaatio oppia sekä uskallus kysyä ongelmatilanteissa. Aiempi kokemus esimerkiksi olio-ohjelmoinnista tai relaatiotietokannoista on ehdottomasti etu.

Lue lisää Heraleksesta yrityksen nettisivuilta. 

Hurja Solutions on rennon ilmapiirin ohjelmistotalo, jossa luova koodi ja laadukas tekeminen kohtaavat. Hurjan ohjelmistokehittäjien sormenpäistä syntyvät näppärästi erilaiset ohjelmistot, räätälöidyt mobiilisovellukset, verkkokauppa- ja verkkopalvelutoteutukset sekä ar-sovellukset.

Haetulla henkilöllä tulisi olla visuaalista silmää, jonkinasteista kokemusta verkkopalveluiden käyttöliittymien ja käyttäjäpolkujen suunnittelusta sekä halua luoda digitaalisille palveluille (verkkosivustot, räätälöidyt ohjelmistot, mobiilisovellukset) ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia. Koodaria emme etsi, mutta arvostamme perusymmärrystä web-kehityksen teknologioista. Ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä. Odotamme osaamista esimerkiksi joistakin seuraavista suunnittelutyökaluista: Adobe Creative suiten Photoshop ja XD, Figma, Moqups, InVision tms.

Voit lukea lisää Hurjasta yrityksen nettisivuilta. 

Virtuaalialan edelläkävijä 3D Talo Finland Oy on neljän kuopiolaisen startupin muodostama yhteinen yritys, joka on ratkaissut asiakkaidensa ongelmia 3D-pohjaisilla prosesseillaan jo puolen vuosikymmenen ajan. 3D Talon kehittämä teknologia mahdollistaa 3D-materiaalin kääntämisen virtuaalitodellisuuteen, jota yritykset voivat hyödyntää resursointi- ja suunnittelutyökalunaan ennennäkemättömillä tavoilla.

Haluaisitko sinä olla osana luomassa menestystarinaa 3D Talossa ohjelmistokehittäjänä? Etsimme joukkoomme henkilöä joka on itseohjautuva, oma-aloitteinen ja joka haluaa kehittää itseään jatkuvasti kehittyvien teknologioiden mukana. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, mutta odotamme osaamista Unitysta sekä C# -ohjelmointikielestä sekä hyvää yleisymmärrystä webkehityksen lainalaisuuksista. Tarjoamme ainutlaatuista näköalapaikkaa virtuaalitodellisuuden maailmaan ja sen nykyaikaisimpiin sovelluksiin avoimessa ja monipuolisessa työporukassa.

Lue lisää 3D Talosta yrityksen nettisivuilla. 

Mediconsult on ylpeästi suomalainen sote-alan tietojärjestelmätoimittaja, jonka tekemistä ohjaa useiden kymmenien vuosien toimialatuntemus, tiivis yhteistyö suomalaisessa sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä yhdessä tekeminen asiakkaidemme kanssa. Työntekijöillä on joustavat työajat, kattavat työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut, yli 140 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.

Haemme nyt Kuopioon tulevaisuuden osaajaa ohjelmistokehityksen pariin. Tuotekehitystiimimme tarjoaa hakijalle mahdollisuuden toimia useiden ohjelmistokehityksen eri tehtävien parissa perustuen sinun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi. Mahdollistamme työskentelyn kiinnostavissa projekteissa, ammattitaitoisissa tiimeissä ja nykyaikaisten teknologioiden sekä ohjelmistojen parissa. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, sillä tiimissämme pääset kasvattamaan osaamistasi ja kehittämään taitojasi, tärkeintä onkin motivoitunut työote sekä halu kehittyä.

Lue lisää Mediconsultista yrityksen nettisivuilla.

ESiOR tarjoaa asiantuntijaratkaisuja, tutkimusta, konsultointia ja työkaluja parempien terveydenhuollon päätösten tueksi. Tärkein tehtävämme on tukea asiakkaitamme monipuolisesta datasta muodostetun tiedon käsittelyssä sekä jalostamisessa. Olemme tiedonjanoinen sekä asiantunteva kumppani, jolta löytyy ratkaisuja terveydenhuollon tuotteiden, palveluiden ja prosessien arvon osoittamiseen, tehokkuuden kehittämiseen ja kustannusvaikuttavuuden edistämiseen.

Etsimme pilviteknologiasta ja sovelluskehityksestä kiinnostunutta ohjelmoijaa täydentämään tiimiämme. Aiempi kokemus esim. Azure, JavaScript, SQL tai UI/UX -teknologioista katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta front end -ohjelmoinnista, käyttöliittymien suunnittelusta, analytiikasta tai kyselyiden toteuttamisteknologioista. Ennen kaikkea etsimme kuitenkin tiimiimme hyvää tyyppiä, jolla on kehittymispotentiaalin lisäksi halu ottaa vastaan uusia haasteita. Yrityksemme tekee monipuolisia projekteja, joten ohjelmoijalle tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia oppia uutta ja kehittää osaamistaan.

Lue lisää ESiORista yrityksen nettisivuilla.

Tarinamme alkaa vuodesta 1987, jolloin kuopiolaiset kaverukset pistivät päänsä yhteen ja halusivat auttaa yrityksiä tietokoneiden avulla.  Nykyisin Data Prisma on helppokäyttöisten ja monipuolisten järjestelmien kehittämiseen erikoistunut ohjelmistoyritys, jossa yhdistyy pitkän linjan kokemus ja ennakkoluuloton suhtautuminen tuoreimpaan teknologiaan. Tarjoamiamme palveluita ovat tapahtumahallintajärjestelmä Kongressi sekä asiakas- ja laitehallintaan suunniteltu Visio. Toimintamme kulmakivi on ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme, joka on omistautunut täyttämään asiakkaidemme toiveet ja tarpeet

Etsimme joukkoomme kehittymishaluista ohjelmistokehittäjää jolle tiimityö on erityisen tärkeää. Käytämme sekä uusia että perinteisiä teknologioita, C# ja React ovat meille kiinnostavia kieliä. Tarjoamme tuen kehittymiseesi - meille henkilöstömme hyvinvointi ja kehittyminen ovat asiakkaidemme tyytyväisyyden lisäksi tekemisemme keskiössä. Meillä Data Prismalla on reilun 20 IT-osaajan joukko, joka ei pelkää haasteita tai uusia teknologioita. Toimitilamme sijaitsevat ”maailman navalla” Kuopiossa, mistä meidät on aina helppo tavoittaa. Haluaisitko olla yksi meistä?

Lue lisää Data Prismasta yrityksen nettisivuilla.

Oddy Tech toimii suunnannäyttäjänä liiketoiminnan digitalisoimisessa sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksessä. Toimintamme perustuu vahvaan ammattiosaamiseen, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Olemme perillä teknologian uusimmista virtauksista ja valitsemme käytettävät teknologiat aina projektin ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Haemme graafisen silmän omaavaa tekijää, jolla on halu kehittyä teknisellä puolella. HTML, CSS ja JavaScript ovat meille tärkeitä avainsanoja. Arvostamme myös aiempaa kokemusta WordPressistä. Rohkeus ja tiimityöskentelytaidot ovat meille todella tärkeitä ominaisuuksia. Meidän kanssamme pääsee opettelemaan ketterää ohjelmistokehitystä yhdessä muun tiimin kanssa.

Lue lisää Oddy Techistä yrityksen nettisivuilla.

Myontec on kuopiolainen, päällepuettavaa huipputeknologiaa valmistava älyvaatteiden uranuurtaja, joka tuo edistyneet lihasaktivaatioteknologiat laboratorioista ergonomian, työhyvinvoinnin ja urheilun pariin. Olemme kansainvälisesti orientoitunut ja innovatiivinen joukko monitieteellisiä ammattilaisia, jotka tähtäävät asiakkaidensa parempaan suorituskykyyn.

Haemme osaksi tuotekehitystiimiämme liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta henkilöä, joka omaa tietokantaosaamista ja jolla olisi jo jonkinasteista tuntemusta pilvipalveluratkaisuista (meillä käytössä olevia teknologioita ovat NoSQL ja pilvipalveluista AWS). AI-teknologiatuntemuksestakaan ei ole haittaa. Arvostamme hakijassa itseohjautuvuutta, mielipiteitä ja aloitteellisuutta – kysyvä ei tieltä eksy. Tarjoamme kansainvälisen näköalapaikan moniasiantuntijoista koostuvassa tiimissä jatkuvasti ajan hengen mukaisesti kehittyvien teknologioiden parissa, jotka palvelevat nimekkäitä asiakkaita.

Lue lisää Myontecista yrityksen nettisivuilta. 

AH-Talotekniikka on pitkän linjan sähkö- ja tietojärjestelmien suunnitteluyritys, joka on toiminut asiakaslähtöisen arvomaailman siivittämänä jo lähes 50 vuoden ajan. AH-Talotekniikalla vaalimme henkilöstön ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä, jotta pystymme tuomaan alan viimeisimmät trendit asiakkaidemme ulottuville ja tarjoamaan työntekijöillemme nykyaikaisimman osaamistason toimialalla.

Etsimme Code Academyn kautta henkilöä osaksi asiantuntijaorganisaatiotamme sähkösuunnittelun, tietojärjestelmien, AV-teknologioiden, turvateknisten ratkaisujen tai automaatiojärjestelmien pariin. Arvostamme, jos sinulla löytyy pilvipalveluosaamista (Azure) tai aiempaa kokemusta IoT-maailmasta. AutoCad-osaaminen on myös plussaa. Ohjelmointikielistä operoimme pääasiassa C-kielten johdannaisilla. Emme kuitenkaan etsi valmista tekijää, vaan haemme henkilöä joka omaa ongelmanratkaisukykyä ja jolla on halu kouluttautua asiantuntijaksi riveihimme työssäoppimisjakson lomassa. Joukkueemme AH-Talotekniikalla on monenkirjava - sopisitko sinä riveihimme?

Tutustu AH-talotekniikkaan lisää yrityksen nettisivuilla. 

Pinja toimii asiakkaidensa kumppanina digitalisaation ja teollisuuden uudistamisen parissa useilla eri toimialoilla, yhteensä meitä pinjalaisia on jo 550. Tehtävämme on tarjota näkemystä asiakkaiden liiketoiminnan haasteisiin, visioida heidän kanssaan tulevaa ja viedä uudet ideat käytäntöön. Lupaamme olla opas, jonka kanssa asiakkaat voivat kehittää heidän liiketoimintaansa tulevaisuuden kestäväksi.

Haemme nyt vahvistusta Kuopion toimipisteen kasvavaan asiantuntijaryhmään. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis koodari, mutta arvostamme osaamista esimerkiksi seuraavista osa-alueista; React, Angular, Java, tietovarastointi ja sen eri osat. Lisäksi meille on tärkeää, että toimit sujuvasti yhteistyössä kollegoidesi kanssa sekä se, että haluat pysyä osaamisen aallonharjalla ja kehittää jatkuvasti osaamistasi!

Lue lisää Pinja Digitalista yrityksen nettisivuilla.

KiMa Creative on yrityksen luova arvontuottaja. Brändisuunnittelulla kirkastamme asiakkaidemme omille asiakkailleen luomaa viestiä ja palvelumuotoilukonseptin avulla rakennamme ensiluokkaisia asiakaskokemuksia.

Haemme nyt tiimiimme palvelumuotoilijaa, joka omaa visuaalista silmää ja jolla on taustalla ymmärrystä muotoiluajattelusta koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Ratkaisemme jokapäiväisessä työssämme asiakkaiden liiketoimintastrategiaan liittyviä kysymyksiä, joten ymmärrys liiketoiminnasta on tässä tehtävässä toivottavaa.

Emme etsi raakaa koodaria, mutta arvostamme mahdollisen ohjelmointitaustan kautta tullutta ymmärrystä eri teknologioista. Käytämme aktiivisesti työssämme erilaisia visuaalisen sisällöntuotannon ohjelmia (Adobe CC, Illustrator, Photoshop ja Indesing) ja olisi hienoa, jos olet työskennellyt aikaisemmin näiden parissa. 3D- ja animointitaidot katsomme myös eduksi. Tarjoamme sinulle paikan luovasta ja ketterästä suunnittelutiimistämme sekä mahdollisuuden olla mukana monipuolisissa brändisuunnittelu- ja palvelumuotoiluprojekteissa.

Lue lisää KiMa Creativesta yrityksen nettisivuilla

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt osaamista IT- tai ohjelmistoalalta työkokemuksen, opiskelun tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun, koodauskieliin ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Etsimme sinua, jos tunnistat itsesi esimerkiksi joistakin näistä piirteistä:

 • Sinulla on aito kiinnostus ja motivaatio ohjelmointia kohtaan
 • Olet luontainen ongelmanratkaisija
 • Sinulla saattaa olla aiempaa ymmärrystä ohjelmoinnista esimerkiksi omien koodausprojektien, nettisivujen, opiskeluiden tai muun harrastuneisuuden kautta
 • Et vierasta uusia innovaatioita ja haluat kehittyä alan aallolla mukana
 • Haluat käyttää luovuutta tai graafista osaamistasi ja olet kiinnostunut esim. UI/UX ja Web-kehityksestä 
 • Erilaiset ohjelmistokielet, tietokannat ja teknologiat kuten HTML5, CSS3, Javascript, React, Restful, C# &.NET, Java, Typescripts, Azure, AWS, Android-mobiiliohjelmointi, DevOps herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea joitain näistä jo tarkemminkin 
 • Sinulla on IT-alaan liittyvä alempi tai ylempi (korkea)koulututkinto tai muu soveltuva koulutus (esim. IT-tradenomi, insinööri, tradenomi, KTM, datanomi tai merkonomitutkinto)
 • Sinulla on hyvä matemaattis-looginen päättelykyky

Koulutuksen sisältö ja info

Koulutuksen pituus: 6 kk

Hakuaika päättyy: 22.2.2021

Koulutuksen ajankohta: 16.3.2021 - 10.9.2021

Ohjelman sisältö: 

Ohjelma sisältää 20-25 päivää asiantuntijakoulutusta ja n. 100 päivää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä. 

Koulutussisältö rakennetaan yhdessä yhteistyöyritysten kanssa. Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:
 • Modernit Microsoft teknologiat
 • Java back-endissä
 • Web-teknologiat (HTML5, CSS)
 • JavaScript, React  
 • Python 
 • Pilvipalvelut AWS ja Azure 
 • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys