Työnhakijalle

Ota urapolkusi seuraava askel kanssamme

Autamme sinua ottamaan seuraavan askeleen urapolullasi uudistamalla osaamistasi. Samalla vahvistamme potentiaaliasi ja työmahdollisuuksiasi.

Suuntaa uudelle uralle Sarasen kautta

Lähes jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa urapolku vaihtaa suuntaa tai törmää esteeseen. Muutoksesta voi aueta seuraava urapolkusi. Ota meidät matkaoppaaksesi.

Töihin koulutuksesta - Rekrytoiva koulutusohjelma, RekryKoulutus ja F.E.C.-koulutus

Töihin koulutuksesta

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta. 

Löydä uusi ura
Osaamista lyhytkoulutuksesta

Osaamista lyhytkoulutuksesta

Bootcampimme ovat lyhyitä, neljän-viiden viikon mittaisia maksuttomia intensiivikoulutuksia, joiden kautta pääset kasvattamaan osaamistasi alan huippujen opastamana, sekä hakemaan nostetta seuraavalle ura-askeleellesi.

Vahvista potentiaaliasi

Vuosittain useat sadat ihmiset löytävät kauttamme uuden työn

750+

osallistujaa rekrytoivissa koulutusohjelmissa vuosittain

350

rekrytoivaa yritystä vuodessa

60%

rekrytoituu suoraan koulutusohjelman päätteeksi

Tukea työnhakuun

Työnhaun verkkovalmennus

Kaipaavatko työnhakutaitosi hieman päivittämistä? Haitko jo unelmatyöhösi, mutta jäit haussa rannalle? Pohditko, miten voisit oikeasti erottautua hakijamassasta? Ota seuraava askel urallasi tämän ilmaisen työnhaun valmennuksen parissa!  

Vie työnhaku uudelle tasolle

Työnhakijoiden kokemuksia

  • Kokemuksia

Alanvaihto aikuisiällä – Mirja löysi kutsumusammattinsa RekryKoulutuksen kautta

Määräaikaisen työsuhteen päätyttyä Mirja Hänninen löysi itsensä uuden ääreltä. Muuttunut elämäntilanne antoi Mirjalle rohkeutta hakea mukaan Sarasen...

Lue lisää
tanja-korpela-admicom-rekrykoulutus

Tanja otti taloushallinnon haltuun Admicomilla

Kuka olet ja mitä teet Admicomilla?

Lue lisää

RekryKoulutukset kasvattavat osaavia tulevaisuuden koodareita

Sini Aalto ja Nelson Makubuya Ntege saivat unelmiensa työpaikat ohjelmointialalta rekrytoivan koulutusohjelman kautta. RekryKoulutus tarjosi Kemian maisteriksi...

Lue lisää
Saranen

Jo yli 30 vuotta osaamisen asialla.

Me Sarasella olemme jo pitkään avanneet ovia menestykseen työelämässä. Tunnistamme nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän kriittiset tarpeet ja vauhditamme niin yritysten kuin yksilöidenkin kasvua.

Lue lisää meistä

Ole työelämän pulssilla.

Työnhakijoille suunnattu uutiskirjeemme sisältää tuoreimpia ja mielenkiintoisimpia uutisia koulutusohjelmistamme. Julkaisemme säännöllisesti koulutusohjelma- ja työnhakupalveluasiakkaidemme uratarinoita ja tiedotamme uusista mielenkiintoisista koulutusohjelmista.

Tilaa uutiskirjeemme ja ole työelämän pulssilla.

Lähetä minulle työnhakijauutisia!