Inspiraatiota ja näkemyksiä

Työmarkkinat, teknologiat, osaaminen, trendit. Miten osaaminen muuttuu? Entä miten reagoida ympärillä tapahtuvaan kehitykseen?

Tutustu kanssamme siihen, miltä tulevaisuuden työelämä näyttää.

Osaaminen kasvaa, kehittyy ja muuttaa muotoaan - aivan kuten tekijänsäkin.

Mihin asioihin kiinnittää huomiota uutta osaamista rekrytoidessa? Millä asioilla on todella merkitystä uutta työtä hakiessa? Kuinka johtaa osaamista onnistuneesti? Miltä tulevaisuuden työelämä näyttää?

Olemme etsineet vastauksia työhön, työelämään ja osaamiseen liittyen jo yli 30 vuoden ajan. Tutustu alta blogikirjoituksiin, sisältöihin ja oppaisiin sekä ajankohtaisiin uutisiimme. 

Sarasen blogi - tuulahduksia tulevaisuuden työelämästä

Blogi - tuulahduksia tulevaisuuden työelämästä

Näkemyksiä uuden ajan rekrytoinnista, työelämän murroksesta ja osaamisen kehittämisestä. Näppäimistön äärellä Sarasen omat supersankarit ja vaihtuvat vieraskynät.

Lue ja inspiroidu
Sisällöt, oppaat ja webinaarit

Sisällöt, oppaat ja webinaarit

Työelämään liittyviä sisältöjä rekrytointiin, muutosneuvotteluihin ja osaamisen johtamiseen liittyen; sekä vinkkejämme työnhakuun.

Tutustu ja opi
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Uutisia, tapahtumia ja kuulumisia meiltä ja kumppaneiltamme.

Kurkkaa kuulumiset
Tutkimusraportti

Osaamisen johtaminen
2023–2028

Osaamisen johtamisesta on puhuttu jo pitkään, mutta miten pitkällä suomalaiset yritykset todellisuudessa ovat sen osalta? Tutkimme Taloustutkimus Oy:n avulla suomalaisten liiketoimintapäättäjien ajatuksia osaamisen johtamisesta, sen nykytilasta ja lähitulevaisuudesta.

Lataa raportti

Ole työelämän pulssilla.

Haluatko kuulla ensimmäisenä näkemyksiämme ja ajankohtaisia asioita liittyen työelämään, rekrytointiin, uudistumiseen, muutostilanteisiin ja työnhakuun? 

Tilaa uutiskirjeemme ja ole työelämän pulssilla.

Lähetä minulle työnhakijauutisia!

Haluan yritysten työelämäuutisia!

Kokemuksia Sarasesta

  • Kokemuksia

Accountorilla räätälöity koulutusohjelma on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi vastata suuriin rekrytointitarpeisiin

“Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni. Meillä on kasvava tarve...

Lue lisää

Sarasen rekrytointikoulutus toi Tecinspirelle osaamista ja hyviä mätsejä

Oululaisella ohjelmistoyritys Tecinspirella ei ole salaisuuksia. Avoimuus, suoruus ja rehellisyys näkyvät esimerkiksi siten, että kun asiakas tilaa...

Lue lisää

RekryKoulutuksen opit kantavat pitkälle

SOK:lla työskentelevä Olli Karioja hyppäsi aikoinaan uuteen työhön rekrytoivan koulutuksen kautta ja hyödyntää nyt koulutuksen oppeja omassa työssään.

Lue lisää