Muutostilanteen kohtaaville

Henkilökohtaista tukea uravalmennuksesta

Muutospalveluiden uravalmennuksessa autamme sinua löytämään oman suuntasi muutoksessa, olipa seuraava tavoitteesi mikä tahansa. 

Ota yhteyttä

saranen-kuvitus-2023-6

Olemme tukenasi muutostilanteessa kanssakulkijana, oivalluttajana ja auttajana

Muutostilanteiden keskellä mielessä voi pyöriä monenlaisia kysymyksiä. Hakisinko uutta työtä? Lähtisinkö opiskelemaan? Tavoittelisinko yrittäjyyttä tai suuntaisinko kenties kokonaan uudelle alalle? Entäpä omat eläkesuunnitelmani? Vaihtoehtoja on monia, eikä yhtä oikeaa vastausta välttämättä olekaan olemassa.

Avullamme pääset tarttumaan niihin aiheisiin, jotka ovat sinulle kaikista ajankohtaisimpia.  Tavoitteenamme on tukea sinua ja löytää sinulle sopivimmat ratkaisut; urasi vaiheesta tai tilanteestasi riippumatta.

Uravalmennuksemme ovat suunnattu osallistujille, jotka ovat päässeet Muutospalvelumme piiriin. Oletko yli 55-vuotias ja oikeutettu muutosturvarahaan?

Oletko tullut irtisanotuksi tai lomautetuksi ja sinulla on käytössäsi muutosturvaraha kouluttautumiseen?

Tutustu yli 55-vuotiaille suunnattuun valmennus- ja koulutustarjontaamme!

Lue lisää

 

Mitä saat uravalmennuksesta?checkmark

 

Oivalluttavaa tukea muutoksessa

Saat tueksesi Sarasen kokeneen uravalmentajan, joka on rinnallasi ison asian käsittelyssä. Valmentaja auttaa oivaltamaan ja hahmottamaan mahdollisuuksiasi, tunnistamaan osaamistasi ja löytämään konkreettisia ratkaisuja oman suunnan löytymiseen. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää koko työuravalmennusverkostoamme ja siellä olevaa osaamista ja tukea. 

Yksilöllistä apua ja tilanteeseesi sopivia ratkaisuja

Lupaamme antaa sinulle yksilöllistä tukea ja haluamme aidosti löytää tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Asetamme kanssasi uratavoitteen ja keskitymme henkilökohtaisessa valmennuksessa niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti asettamaasi tavoitetta.

Tavoitteesi voi olla esimerkiksi uuden työn löytäminen, opiskelu tai alanvaihto, yrittäjyys tai eläke. Autamme tunnistamaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi työelämälähtöisesti niin, että syvennät samalla ymmärrystäsi oman urasi johtamisesta ja löydät ratkaisun omassa tahdissasi. Valmennuksessa opitut taidot auttavat sinua tulevaisuudessakin.

Näkemystä eri vaihtoehdoista toimiala-, rooli- ja paikkakuntakohtaisesti

Saat valmennuksemme kautta tietoa työelämän ja -markkinoiden muutoksista sekä vinkkejä erilaisista vaihtoehdoista toimiala-, rooli- ja paikkakuntakohtaisesti. Tukenasi on lisäksemme Bravedo-konserni, rekrytoivat yritykset, koulutuskumppanimme sekä eri oppilaitokset. 

Näin olemme auttaneet yksilöitä ottamaan ura-askeleita palvelussamme

900

Valmennettavaa vuosittain Sarasen muutospalveluissa

70%

Valmennuksiemme osallistujista löytää uuden ura-askeleen 6 kk aikana

0,8/5

Valmentajapalautteemme keskiarvo

Oltuani niin pitkään samassa työssä ja miettimättä työnhakua, oli Sarasen uravalmennus ehdottomasti hyödyllinen. Ilman uravalmennusta en olisi tiennyt miten lähestyä työnhakua. Hyvä että lähdin mukaan!

Uravalmennuksen osallistuja
Lue lisää täältä!

Aluksi kävimme läpi uraani ja pohdimme sen tuomia mahdollisuuksia. Pandemia ja sen aiheuttama työttömyys aiheuttivat minulle alavireisyyttä, mutta valmentajani auttoi minua onnistuneesti näkemään oman potentiaalini. Tärkeintä on löytää itselleen keskustelukumppani, jonka kanssa voi pohtia, mitä kannattaa tehdä.

Uravalmennuksen osallistuja
Lue lisää täältä!

Sain valmennuksesta paljon itseluottamusta, ja uravalmentaja opetti minut nostamaan parhaat puoleni esille. Hänen ammattimainen ja kannustava ote olivat juuri se, mitä kaipasin irtisanomisilmoituksen jälkeen. Hän antoi minulle suunnattomasti voimia ja energiaa, jotta pystyin käsittelemään pettymykseni irtisanomisesta ja suuntaamaan katseeni eteenpäin uralla.

Uravalmennuksen osallistuja
Lue lisää täältä!

Tutustu uravalmentajiimme!nuoli-alas-keltainen

Lupaamme antaa sinulle yksilöllistä tukea ja haluamme aidosti löytää tilanteeseesi sopivan ratkaisun. Asetamme kanssasi uratavoitteen ja keskitymme henkilökohtaisessa valmennuksessa niihin asioihin, jotka vievät sinua kohti asettamaasi tavoitetta.

Susanna Lehtoniemi

Uusimaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Muutosvalmennukset / Osaamisen kehittäminen / Ammatillinen koulutus / Työelämätaidot / Työmarkkinatuntemus / Verkostoyhteistyö / Seniorina työelämässä / Yrittäjyys

"Olen toiminut valmentajana, kouluttajana ja opettajana yli 25 vuoden ajan. Lisäksi työelämäni on pitänyt sisällään yrittäjien sparraamista, pk-yritysten kehittämishankkeiden toteutuksia sekä muita projektitöitä. Työelämän muutokset ovat minulle tuttuja.

Valmennettavani kohtaan ihmisenä, kuljen vierellä ja haen ratkaisuja yhdessä valmennettavieni kanssa. Valmennukseni sisällöt keskittyvät kehittymiseen, oppimiseen, henkiseen hyvinvointiin ja yrittäjyyteen. Muutos on myös mahdollisuus. Parasta työssäni on hetket, jolloin asiakkaani löytävät itselleen sopivan ratkaisun. Asiakkaani kuvailevat minua innostavaksi ammattilaiseksi, jonka kanssa on helppo työskennellä."

Susannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä
p. 041 363 0389
susanna.lehtoniemi@saranen.fi

Pia Väresmaa

Uusimaa / Coaching Lead / Career Coach


Työkyvyn ja työhyvinvoinnin tuki / Työyhteisötaidot / Insights Discovery / Rekrytointi / Osaamisen kehittäminen / Työsuhdeasiat / Coaching/ Esihenkilötyö ja johtaminen 

"Osaamiseni valmentajana perustuu monipuoliseen HR- kentän työnkuvaan yli 13 vuoden ajalta. Työuravalmennuksista minulla on kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Tekemiseni pohjautuu ajatukseen, että valmennettavani on ”laivan kapteeni” ja minun tehtäväni ”perämiehenä” on varmistaa se, että kurssin suunta on realistinen ja saavutettavissa oleva. Terveydenhuoltotaustani tukee valmennuksen etenemistä silloinkin, kun muutostilanne on haastava. Urasuunnittelussa ja eläkepohdinnoissa huomioin myös valmennettavan työkykyasiat.  

Palaute asiakkaalta: ”Pia, sinussa on täydellinen setti inhimillisyyttä ja ymmärrystä työhösi. Potkut ovat iso kolaus ja elämän suuriin kriiseihin tarvitaan juuri sinunlaisia ihmisiä. Ilman tuota ”lempeää perseelle potkimista” en olisi vielä ainakaan tässä. Sinussa on sopiva määrä jämptiyttä ja lempeyttä! Pidä se mukanasi, mitä ikinä teetkin."

Pian LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä
p. 0400 712 055
pia.varesmaa@saranen.fi  

Pia_Varesmaa-640x640

Sari Heerman

Uusimaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Valmennus/ Rekrytointi / Ratkaisukeskeinen työnohjaus / Kokonaisvaltainen työhyvinvointi / Coaching / Yrittäjyys / Soveltuvuusarvionnit: Cut-e, PAPI, Psycruit, WOPI / NLP Trainer

Olen monipuolisen työkokemuksen omaava työuravalmentaja, työnohjaaja, rekrytoinnin ammattilainen ja yrittäjä, jolla on yli 10 vuoden esihenkilökokemus ei toimialoilta ja erikokoisista yrityksistä. Valmennusotteeni on kannustava, kuunteleva ja eri näkökulmia herättävä. Haluan aidosti tukea valmennettavia kohti seuraavaa ura-askelta. Uskallan herätellä kunnioittavalla otteella valmennettavaa ajattelemaan myös boxin ulkopuolelle.

Palaute asiakkaalta: ”Tunnelma oli välitön ja vuorovaikutteinen. Minulle tuli tunne, että minua halutaan aidosti auttaa.”

Sarin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 840 0042
sari.heerman@saranen.fi

sari-heerman

 

Jonna Hyvärinen

Uusimaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Valmennus / Työelämätaidot/ Työnohjaus/ Työkyvyn ja työhyvinvoinnin tuki/ Työmarkkinatuntemus/ Yrittäjyys/ Coaching 

"Olen toiminut oman työurani aikana työelämävalmentajana noin 10 vuotta. Lisäksi kokemusta on karttunut mm. yrittäjyydestä, esihenkilötyöstä ja työnohjauksesta. Työuraani on mahtunut monen kokoisia yrityksiä monilta eri toimialoilta. Olen saanut olla mukana erilaisten asiakkaiden työelämän muutostilanteissa, erityisesti työkykyasiat ovat minulle tuttuja. Valmentajana olen ratkaisukeskeinen, kuunteleva ja asiakastani kunnioittava. "

Palaute asiakkaalta: ”Konkreettiset parannusvinkit ja Jonnan lämmin asenne. Kannustavat kommentit saivat myös hyvän mielen ja loivat itseluottamusta.”

Jonnan LinkedIn-profiiliin pääset tästä
p. 041 312 0273
jonna.hyvarinen@saranen.fi 

Sanni Kröger

Uusimaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Yksilö- ja ryhmävalmennus / Rekrytointi / Suorahaku / Työelämätaidot / Kokonaisvaltainen työhyvinvointi / Workplace BigFive -sertifioitu valmentaja / Pedagoginen pätevyys 

"Minua ohjaa aito kiinnostus ihmisiin. Valmentajana olen innostava, myötäelävä ja samalla tavoitteellinen. Herättelen ja ohjaan, yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Ammennan valmennuksiini mittavasta kokemuksestani eri toimialoilta rekrytoinnin ja suorahaun konsulttina sekä valmentaja. Olen mahdollistamassa antoisaa, omannäköistä työelämää.”

Palaute asiakkaalta: ”Sanni on huippu työssään ja lisäksi erittäin ihana ja helposti lähestyttävä. Koko valmennuksen ajan oli olo, että Sannia oikeasti kiinnostaa ja halu auttaa on vilpitön.”

Sannin LinkedIn profiiliin pääset tästä 
p. 040 7388031 
ext-sanni.kroger@saranen.fi 

Susanna Sundberg-Viljanen

Varsinais-Suomi & Satakunta / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Valmennus/ Työelämätaidot / Rekrytointi / Työnohjaus / Työhyvinvointi / Prosessikonsultointi / Mindfulness / Esihenkilö- ja asiantuntijatyö / SHL-soveltuvuudenarviointien sertifikaatti

"Minulla on laaja työkokemus rekrytointien parista sekä HR- ja esihenkilötehtävistä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Työuravalmentajana tuen sinua kaikin tavoin, jotta löydät uuden ura- tai muun askeleen vahvuuksiasi ja intohimojasi seuraten. Saat tukeni avoimien mahdollisuuksien löytämiseen, konkreettisten hakuasiakirjojen tekemiseen ja rekrytointiprosesseissa loistamiseen. Tuen sinua ammatillisen itsetunnon vahvistamisessa ja taitojesi esiintuonnissa. Ihmisenä ja valmentajana olen arvostava, läsnäoleva, huumorintajuinen, eteenpäin katsova ja uusia näkökulmia oivalluttava. Työssäni merkityksellisintä on auttaa muita loistamaan omassa työssään."

Susannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.      
p. 050 5230933
susanna.sundberg-viljanen@saranen.fi

Anu Toivari

Varsinais-Suomi & Satakunta / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Coaching / Ammatillinen erityisopetetus / Muutosvalmennukset / Työelämätaidot / Työmarkkinatuntemus / Osaamisen kehittäminen / Verkostoyhteistyö

"Minulla on yli 20 vuoden kokemus kouluttaja-, valmentaja- ja erityisopettajatyöstä. Tärkeimpinä arvoinani pidän aitoa ihmistä kunnioittavaa kohtaamista ja läsnä olevaa kuuntelemista. Samalla haluan innostaa, tukea ja kannustaa asiakasta kohti määränpäätä. Minulla on paljon kokemusta haastavissa elämäntilanteissa olevista asiakkaista, jotka tarvitsevat ohjausta työhön ja koulutuksiin hakeutumisissa."

Palaute asiakkaalta: ”Minulle oli tärkeää päästä puhumaan asioistani ja ei pelkästään työhön liittyvistä asioista, vaan ihan kaikenlaisista asioista. Anu Toivari on ollut kyllä loistava valmentaja. Häntä vaikutti oikeasti kiinnostavan mitä minulle kuuluu.”

Anun LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 044 733 1142
anu.toivari@saranen.fi

Nina Hamburg

Varsinais-Suomi & Satakunta / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Rekrytointi / Suorahaku/ Henkilöarviointi / Yksilö- ja ryhmävalmennukset / Organisaatioiden kehittäminen / HRM / HRD / soveltuvuusarvioinnit

"Koulutukseltani olen psykologi ja kauppatieteiden maisteri. Olen työskennellyt sekä pörssiyhtiön sisäisenä henkilöstöammattilaisena että konsulttina useilla eri toimialoilla. Minua inspiroi tulevaisuuden työelämän trendit, erinomainen asiakaspalvelu sekä työntekijöiden motivointi- ja palkitsemiskysymykset. Haluan kehittää hyvää ja joustavaa työelämää. Työpsykologina ja rekrytoinnin ammattilaisena kiinnitän huomioni ihmisten vahvuuksiin. Valmentajana haluan lisätä kunkin uskoa itseensä ja pärjäämiseensä. Autan tavoitteiden määrittämisessä ja kannustan aktiivisuuteen. Olen liiketoimintalähtöinen ja ratkaisukeskeinen."

LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.        
p. 050 355 8888
nina.a.hamburg@saranen.fi

Minna Ikäheimonen

Länsi-Suomi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Business coach BCI / Mindfulness / NLP Master / Johtaminen / Esihenkilötyö / B2B myynti / Yrittäjyyden opettaja / Yrityskummi. 

"Osaamiseni perustuu pitkään uraani yritysjohtajana ja yrittäjänä. Tiedän ja tunnistan mitä yritykset toivovat työnhakijalta. Olen myös itse kouluttautunut aikuisiällä aikuiskasvatustieteiden maisteriksi ja aikuisopettajaksi ja vaihtanut täysin uuteen ammattiin. Oma kokemukseni avulla pystyn myötäelämään ja ymmärtämään asiakkaideni muutosprosessia. Sydäntäni lähellä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, johon oleellisena osana kuuluu joko opinnot tai työnteko. Olen valmentanut ja kouluttanut kaikenikäisiä ihmisiä eri toimialoilla. Etenen aina ihmisen vahvuuksien kautta kuitenkin heitä sopivasti haastaen ja aidosti kuunnellen. "

Palaute asiakkaalta: ” Oivallat tosi hyvin vahvuuteni ja mihin haluan tavoitteeni asettaa. Sait aikaan jo muutamalla kerralla muutosta ajatteluuni ja työskentelytapaani.”

Minnan Linked In -profiiliin pääset tästä.
p. 0505603631
minna.ikaheimonen@saranen.fi 

Reetta Viinanen

Varsinais-Suomi & Satakunta / Uravalmentaja / Viestintäasiantuntija / NLP trainer / yrittäjä


Urarohkeus ja ammatillinen itseluottamus / Viestintä- ja vuorovaikutustaidot / Osaamisen kirkastaminen ja sanoittaminen / Muutostilanteet / Henkilöbrändi ja verkostoituminen / Asiantuntijatyö / (Kevyt)yrittäjyys / NLP- ja uravalmennus / Työyhteisö-, yksilö- ja ryhmävalmennukset 

"Toimin ura-, viestintä- ja NLP-valmentajana, ja olen tehnyt työurani erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Kokemuksessani painottuvat erilaiset työelämän muutostilanteet. Vuonna 2017 perustin oman yritykseni, Rohkeushypyn. Koulutukseltani olen yritysviestinnän tradenomi ja NLP Trainer.  

Minua kiinnostaa tulevaisuuden työelämän murros ja monimuotoisuus – se miten jokainen saa rakennettua itselleen merkityksellisen sekä omaa osaamistaan tukevan urapolun. Minulle on tärkeää auttaa ihmisiä ja organisaatioita selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutosvaiheista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana tavoitteeni on olla inhimillinen ja rohkaiseva innostaja. Lisätä jokaisen urarohkeutta, luottamusta ja uskoa omiin kykyihinsä sekä tarjota tähän konkreettisia työkaluja valmennuksen avulla.

Reetan LinkedIn-profiiliin pääset tästä.
p. 040 455 3560
reetta.viinanen@saranen.fi 

Jaana Malmstedt

Pirkanmaa & Häme / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Urasuunnittelu / Rekrytointi / Suorahaku / Ratkaisukeskeinen lyhytterapia ja valmennus

"Osaamiseni valmentajana perustuu vahvaan työkokemukseen henkilöstöpalvelualalla, jossa työskentelin konsultin, myynnin ja johdon tehtävissä 20 vuoden ajan, joista kahdeksan toimin yrittäjänä. Ennen sitä tein ravintola-alalla muun muassa esimies- ja opetustehtäviä. Valmentajana vahvuuteni on kuunteleminen ja läsnäolo vaikeissa elämäntilanteissa. Olen myös empaattinen ja johdonmukainen työssäni. Ratkaisukeskeinen valmennustyö auttaa valmennettavaa hänen valinnoissaan."

Palaute asiakkaalta: ”Jaana osasi tsempata ja luoda uskoa tulevaisuuteen. Hän oli tosi ystävällinen ja oli helppo puhua tilanteeni haasteellisuudesta. Sain uusia ajatuksia ja motivaatiota jatkaa vielä työelämässä.”

Jaanan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 0400 295 127
jaana.malmstedt@saranen.fi

Katri Koli

Pirkanmaa & Häme / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Ratkaisukeskeinen valmennus / Uraohjaus / Business Coaching BCI / Asiakaskokemus / Arvolupaus / B2B myynti / Startup / ICT-ala 

"Olen tavoitteellinen ja kannustava valmentaja, jolla on monipuolista työkokemusta mm. B2B-myynnistä, ihmisten johtamisesta ja ICT-alan asiantuntijatehtävistä. Minulla on pedagoginen pätevyys ja toimin myös ammatillisena opettajana. Oivalluttavien kysymysten ja erilaisten näkökulmien tarkastelun avulla autan sinua tunnistamaan vahvuutesi, kirkastamaan tavoitteesi ja kiteyttämään työnhakutilanteeseen sopivan asiakaslupauksen – millaista arvoa juuri sinä voit osaamisesi kautta tarjota tulevalle työnantajallesi. Näen muutoksen mahdollisuutena oppia ja uudistua. Haluan auttaa sinuakin tunnistamaan tuon mahdollisuuden ja kannustaa sinua tavoittelemaan rohkeasti omia uraunelmiasi!"

Palaute asiakkaalta: ”Katri on helposti lähestyttävä ja miellyttävä sekä samaan aikaan määrätietoinen ja eteenpäin kannustava valmentaja.” 

Katrin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 050 487 3346
katri.koli@saranen.fi

Riitta Mähönen

Kaakkois-Suomi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Ratkaisukeskeinen valmennus / Business coaching BCI / Työnohjaus / Valmentava johtajuus / Esihenkilötyö / Rahoitus / Työhyvinvointi

"Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen kannustava ja helposti lähestyttävä valmentaja, jolla on vankka kokemus rahoitusalalta, ihmisten johtamisesta, työhyvinvoinnista ja kouluttamisesta. Haluan valmennuksissani vaalia arvostavaa kohtaamista ja mukavan rentoa ilmapiiriä. Olen valmennettavan rinnallakulkija prosessin ajan ja herättelen näkemään omia vahvuuksia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia ja kannustan lempeän napakasti muuttamaan ne uudeksi unelmatyöksi.

Olen itse tehnyt rohkean uraloikan oman hyvinvointini vaalimiseksi ja siten minulla on omakohtaista kokemusta epävarmuuden sietämisestä ja uuden uran määrätietoisesta rakentamisesta."

Riitan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 714 5316
riitta.mahonen@saranen.fi

Seppo Kivelä

Keski-Suomi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Johtoryhmätyöskentely / Johtaminen ja esihenkilötyö / Työyhteisötaidot / Persoonallisuusanalyysit / Aikuiskoulutus

"Pitkä työkokemukseni johto- ja esimiestehtävissä on antanut minulle hyvän pohjan valmentajana toimimiseen. Läsnäolo, luottamuksen ilmapiirin luominen ja arvostuksen osoittaminen ovatkin vahvuuksiani valmentajana. Minulla on taito rakentaa tila, jossa ihminen pystyy avautumaan ja kohtaamaan vaikeitakin asioita - se onkin välttämätöntä kehityksen tapahtumiseksi."

Palaute asiakkaalta: “Olet helposti lähestyttävä, kannustava ja innostava. Olet aidosti läsnä ja kuuntelet minua”

Sepon Linkedin-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 045 8640 173
seppo.kivela@saranen.fi

Sanna-Liisa Kiiskinen

Itä-Suomi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Uudelleenkouluttautuminen / Omien vahvuuksien löytäminen / Esihenkilötaitojen sparraus / Viestintä- ja vuorovaikutus / Sertifioitu DiSC-vuorovaikutusvalmentaja / Neemo Coach / Brain-based coach

"Paras sana kuvaamaan minua on uteliaisuus. Uteliaisuus ihmisiä ja ilmiöitä kohtaan. Olen myös hyvä innostamaan ja luomaan valmennettavalle uskoa omaan onnistumiseen. Osaan kääntää ongelmat ratkaisuiksi. Olen toiminut muun muassa esihenkilönä ja aikuiskouluttajana ennen siirtymistäni viestinnän freelanceriksi ja työuravalmentajaksi.

Työni palkitsee parhaiten silloin, kun valmennettavallani lamppu syttyy. Silloin olen osannut olla läsnä ja kuunnella oikein."

Palaute asiakkaalta: ”Sanna-Liisalla on uskomaton kyky kaivella ratkaisuja – sellaisia, jotka olen jo tiennyt - mutta ovat olleet jonkinlaisena sekamelskana päässäni.”

Sannan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 164 5880
sanna-liisa.kiiskinen@saranen.fi

Jaana Lauri

Pohjois-Pohjanmaa & Pohjanmaa / Head of Coaching and Employment Services


Johtaminen ja esihenkilötyö / Yrittäjyys / Osaamisen kehittäminen / Rekrytointi / Työhyvinvointi / Työyhteisötaidot / Työnohjaaja STOry / LCAF Certified Coach® / VOIMAKEHÄ® -valmentaja 

"Osaamiseni valmentajana perustuu vahvaan työkokemukseen johto- ja asiantuntijatason tehtävissä hr-alalla sekä rekrytointien parissa yli 20 vuoden ajalta. Yhdistän valmennuksessani positiivista, tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä ohjausta, unohtamatta kuitenkaan kuuntelevaa, arvostavaa ja yksilöllistä kohtaamista.  Sitoudun edistämään valmennettavani kanssa yhdessä luotua tavoitetta. Erityisesti olen kiinnostunut toimimaan työuran nivelvaiheiden tukemisessa, oli kysymys sitten uudelle toimialalle tai yrittäjyyteen suuntaamisesta, uudelleen kouluttautumisesta tai mahdollisesti eläkepohdinnoista."

Palaute asiakkaalta: ”Vaikka motivaationi oli jo korkealla työnhakuun, sain Jaanan valmennuksesta täsmävinkkejä, vaihtoehtoisia lähestymiskulmia sekä ennen kaikkea rohkaisua, jota tarvitsin etenemiseen”. 

Jaanan LinkedIn -profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 5822 494 
jaana.lauri@saranen.fi 

Antti Vuorjoki

Pohjois-Pohjanmaa & Pohjanmaa / Työuravalmentaja / Career Coach


Työelämätaitojen johtaminen / rekrytointi / projektin hallinta ja johtaminen / työmarkkinatuntemus /ratkaisukeskeinen valmentaminen / rekrytoivat koulutusohjelmat 

"Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Olen utelias ja innostunut, työelämän muutoksia ja vivahteita tarkasti seuraava uravalmentaja. Olen vahvasti kiinnostunut työelämätaitojen johtamisesta.  Haluan kuunnella ja kannustaa. Ajattelen myös maailman olevan mahdollisuuksia täynnä. Taustani työelämässä on yhdistelmä julkista ja yksityistä sektoria. Koen tämän monipuolisen taustan olevan yksi vahvuuksistani valmentajana. "

Palaute asiakkaalta: ”Antin ammattimainen ja kannustava ote, kun työtä vailla olevan ajatukset olivat hakusessa tapahtuneesta, antoi suunnattomasti voimia ja energiaa asian sulattamisessa ja eteenpäin menemisessä.” 

Antin LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 778 2110 
antti.vuorjoki@saranen.fi  

Pia Klemetti

Pohjois-Pohjanmaa & Pohjanmaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Uravalmennus / RMP ® -motivaatiovalmennus / Ura & talous / Johtaminen / HR / Rekrytointi

"Minulla on kansainvälinen ja monipuolinen kokemus esihenkilö- ja HR-työstä sekä yritysjohdon tehtävistä usealta eri alalta. Olen myötäelävä ja tavoitteellinen valmentaja, joka katsoo tilannettasi aina useista näkökulmista – myös taloudellisesta. Osaan myös sanoittaa mahdollisuutesi. Tunnen työ- ja yrityselämän lainsäädännön ja osaan hyödyntää tietoa työssäni. Ymmärrän ja tuen sinua omannäköisesi uran luomisessa, koostuupa se sitten yhdestä tai useammasta tulovirrasta tai yhdistelemällä työtä, opintoja, eläkettä ja yrittäjyyttä. Olen normien haastamisen kannalla ja pyrin omalta osaltani edistämään työelämän joustavuutta."

Pian LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 050 46 75070
pia.klemetti@saranen.fi

Hanna Maria Kotovaara

Pohjois-Pohjanmaa & Pohjanmaa / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Nykyaikainen työnhaku / Urasuunnittelu / Osaamisen sanoittaminen / Ratkaisukeskeinen valmennus / Projektin johtaminen / IT-toimiala/ Opintovalmentaja

"Valmennustyön ja yrittäjyyden lisäksi minulla on kokemusta projektinjohto- ja asiantuntijatehtävistä IT-alalta. Koulutukseltani olen DI ja ammatillinen opettaja. Valmentajana tarjoan vinkkejä, ideoita, sparrausta ja tukea seuraavan ura-askeleen ottamiseksi – olipa tavoitteena uusi työ, alanvaihto, uudelleenkouluttautuminen tai yrittäjyys. Valmennusotteeni on ratkaisukeskeinen ja lämpimän jämäkkä. Vahvuuksiani ovat oivaltavuus, laaja-alainen ajattelu, yksilöllisten ratkaisujen löytäminen ja työelämätuntemus."

Palaute asiakkaalta: ”Suuret kiitokset vielä kerran sinulle ja uskomattomalle ammattitaidollesi. Sinulla on taito saada ihmiset takaisin jaloilleen.”

Hanna-Marian LinkedIn -profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 0400 406 921
hannamaria.kotovaara@saranen.fi

Katja Siurumaa

Lappi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Ratkaisukeskeinen valmennus / Työkyky / Työhyvinvointi / Sidosryhmäyhteistyö / Ratkaisukeskeisen neuropsykiatrinen valmentaja (nepsy)

"Persoonana olen helposti innostuva, utelias ja rohkea. Työskentelin toimintaterapeuttina yli 20 vuoden ajan kuntoutuksen alalla, sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Yrittäjänä olen ollut jo yli 10 vuotta. Nyt toimin työuravalmentajana. Vahvuuteni valmentajana on ihmisten kohtaaminen ja tilanteen analysointi nopeasti mahdollisten ratkaisujen löytämiseksi. Olen apunasi erilaisten haasteiden selättämisessä ja uusien mahdollisuuksien löytämisessä, henkilökohtainen tilanteesi huomioiden."

Palaute asiakkaalta: ”Sain Katjalta todella paljon apua uuden uran valintaan. Puhuminen ja omien ajatusten jakaminen Katjan kanssa auttoi jäsentämään omia tuntemuksia. Valmennus onnistui todella hyvin.”

Katjan LinkedIn-profiiliin pääset tästä linkistä.
p. 040 418 0249
katja.siurumaa@saranen.fi

Anni Karppanen

Kaakkois-Suomi / Työuravalmentaja / Career Coach / yrittäjä


Yksilö- ja ryhmävalmennus/ Rekrytointi / Valmentava johtaminen / Itsensä johtaminen/ Työyhteisövalmennus/ Esihenkilövalmennus / Myynti ja asiakaspalvelu/ Certified business coach BCI / NLP Practitioner / Wopi käyttäjäsertifikaatti 

"Olen intohimoinen johtajuuden, tiimien, työelämän ja ihmisten kehittäjä. Haluan olla luomassa hyvinvoivaa ja inhimillisellä tavalla tavoitteita saavuttavaa työelämää, sekä työyhteisöjä. Valmennuksieni ytimessä on aina ihmisen kokonaisuutena näkeminen. Uskon siihen, että meissä jokaisessa on valtavasti potentiaalia hyödyntämättä. Innostun ja motivoidun muiden oivalluttamisesta ja auttamisesta kohti tavoitteita.

Minulla on 20 vuoden kokemus vähittäiskaupan alalla työntekijän, esihenkilön, sekä johtajuuden eri rooleissa. Nämä eri roolit ovat antaneet laajan ja monipuolisen näkemyksen organisaation eri tasoilla työskentelevien haasteista, erilaisista työyhteisöistä, sekä työhyvinvointiin ja menestykseen vaikuttavista tekijöistä."

Palaute asiakkaalta: ”Anni olit upea coach. Jokaisella keskustelulla oi selkeä tavoite. Löysit mielenkiintoisia tapoja kysyä, ja kyseenalaistaa. Asioissa mentiin syvälle, ja löysin uusia tulokulmia moniin tuttuihinkin asioihin. Aina hyvä fiilis ja kannustava ote.”

Annin LinkedIn profiiliin pääset tästä

p. 0503406343
anni.karppanen@saranen.fi 

saranen-kuvitus-2023-5

Kuuluuko palvelu sinulle ja sinulla heräsi siihen liittyen kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Huomioithan, että uravalmennuksemme ovat suunnattu osallistujille, jotka ovat päässeet Muutospalvelumme piiriin.

p. 0800 02 022 (klo 9-12)
muutospalvelut@saranen.fi

 

Edustatko yritystä ja etsit tukea muutostilanteisiin?

Palvelumme yrityksille

Kokemuksia valmennuksistamme

  • Kokemuksia
  • Blogi
saranen-uravalmennus-työnhakuosaaminen

Uravalmennuksessa päivitettiin työnhakuosaaminen nykypäivään

Asko oli ollut jo vuosikymmeniä samassa työssä, johon hän oli päässyt suoraan koulunpenkiltä. Kun yt-neuvotteluiden seurauksena tuli irtisanominen, oli...

Lue lisää
kannettava-tietokone-kädet

Uravalmennus toi Pasille tuplaonnistumisen –muutospalvelun osallistujakokemus

Pasilla oli takanaan pitkä ja monipuolinen työura, kun hänet irtisanottiin koronapandemian aiheuttamien yt-neuvotteluiden yhteydessä. Pasin uran monipuolisuus...

Lue lisää
Kaksi-henkilöä-palaverissa

Uravalmennus antoi Miikalle itseluottamusta työnhakuun – osallistujakokemus

Miikka Ovaska sai irtisanomisilmoituksen yt-neuvotteluiden seurauksena helmikuussa 2021. Ilmoitus tuli yllätyksenä työssään menestyneelle Ovaskalle. Hän oli...

Lue lisää
kohtaanto-ongelmaan-on-olemassa-ratkaisu

Rekrytoiva koulutus ratkoo kohtaanto-ongelmia

”Alusta asti kädet savessa”, kuvailee Emmi Junkkari Maaseudun Tulevaisuuden artikkelissa Sarasen rekrytoivaa koulutusta. Hän kertoo lehdelle bonganneensa...

Lue lisää

Jatkuva vuoropuhelu ei ole uhka vaan mahdollisuus

Avoin keskusteluyhteys työnantajan ja työntekijöiden välillä on kaikkien etu. Nykyään tämän tunnistaa myös lainsäädäntö: viime vuoden alusta voimaan tullut...

Lue lisää

Mikä tekee työpaikasta onnellisen? – 4 vinkkiä ja yksi karikko

Meillä Sarasella juhlitaan!🎉

Lue lisää